arrow_leftMarli napísal:
neporadim asi velmi, iba info, ze ekoi akcie su takmer konstantne - teda casto sa opakujú

mam od nich KRAŤASY EKOI 3D GEL EVO ČERNÝ, za 40€, od konca sezony 2021, fajn (nepouzivane casto)

aha čiže marketing aby vyvolali pocit, že nemôžeš premeškať akciu...
15.04.2025 - 09:31:05
00
fuxx0 veru tak, navyse su tie ich veci moc vycackane logami. Ale prilby maju fajn a za dobru cenu :). Ja od nich kupujem skor doplnky ako rukavice, navleky na tretry atd...

Posledny nakup ma ale celkom nasrali. Kupoval som cestnu prilbu s vahou 230g a realne vazila 260g +. Vratky zo Slovenska nemaju zdarma. Takze som im pekne napisal ako zavadzaju a poslali vratku :). Takze aspon tak
15.04.2025 - 11:20:52
01
Máte niekto skúsenosť? Sú hodné tej ceny? https://www.holokolo.sk/muzi/oblecenie/nohavice/s-trakmi/holokolo-novel-pro-2
15.04.2025 - 22:26:44
00
mal by niekto typ na volny dres s SPF 50 v ktorom by sa dalo slapat aj v teplotach 30+?
dakujem
24.04.2025 - 16:35:59
00
nemate nejaky tip na vestu? poziadavky: spratna, obojstranny zips, pristup k vackom na drese, idealne aj jeden minivacok na veste, vpredu neprefuk vzadu sietka, nieco ako https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/bundy-a-vesty/vesty/gobik-plus-20-vesta-liquid-lime-p335812.html ale idealne v menej napadnej farbe ako seda/svetlo seda
28.04.2025 - 11:11:47
00
zasnezeny_kaktus a co decathlon? vyzera ze splna skoro vsetko https://www.decathlon.sk/p/304048-416280-panska-vetruvzdorna-cyklisticka-vesta-rcr-ultralight-cierna.html

btw par mesiacov dozadu som tu robil podobny zoznam:
Voler M. WIND VEST -> splna vsetko ale neda sa zohnat v EU
Ornot Micro Climate Vest -> tiez vyzera ze splna vsetko, tazko dostupne v EU
Luxa Gray Vision Cycling Gilet (reflective) -> reflexna, vyzera dost dobre
Maap Draft Team Vest -> vyssi golier by bol fajn
Ryzon Veil Series Bike Gilet -> podobne ako maap
Caffe du Cycliste Edith Men's Cycling Gilet -> tiez splna vsetko, trosku vyssi golier by bol fajn
GOBIK PLUS 2.0 -> splna vsetko ale golier by mohol byt vyssi
POC Pure-Lite Splash Gilet -> podobne ako gobik, splna skoro vsetko az na vysoky golier
Sportful Hot Pack EasyLight vesta -> nema dvojity zips ale velmi sa mi paci
q365 Air Vest -> toto vyzera paradne ale zas to nema dvojity zips...
28.04.2025 - 11:21:43
01
Ja som bral od Isadore Debut Wind Gilet material a kvalita top, tri plnohodnotne vrecka, lahko poskladas na maly kus a bud ho skryjes pod dres alebo do vrecka ju narveš, sice nema sietku vzadu ale vestu vacsinou potrebujes len na zjazdy a ked budu také horucavy cez leto tak za ten vánok pri zjazde človek aj bude rad :D

arrow_leftzasnezeny_kaktus napísal:
nemate nejaky tip na vestu? poziadavky: spratna, obojstranny zips, pristup k vackom na drese, idealne aj jeden minivacok na veste, vpredu neprefuk vzadu sietka, nieco ako https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/bundy-a-vesty/vesty/gobik-plus-20-vesta-liquid-lime-p335812.html ale idealne v menej napadnej farbe ako seda/svetlo seda
28.04.2025 - 11:25:00
00
fuxx0ja nechcem primarne vrecka na veste kvoli tomu, ze nebudem predsa prekladat vsetko zakazdym ked vestu davam hore dole z primarnych vreciek na drese, preto sa mi viac pozdava otvor, momentalne mam cisto sietku bez vrecak a bez otvoru a musim to nadvihovat pre pristup

dellax diki za tipy, idem sa v tom posparat, s tym golierom mas pravdu, dolezity bod. Skrz decathlon, ciernu uz nechcem, skrz teplo
28.04.2025 - 12:52:25
00
myslienka otvoru na veste je fajn ale vacsinou som mal problem sa pohodlne cez vrecko dostat k veciam v drese, vzdy nieco zavadzalo, ruka sa divne zachytila o kraj otvoru na veste. Za jazdy to bol obcas boj. Kedze je esta elasticka, tak som radsej vestu celu vzadu nadvihol a vybral z dresu co bolo treba atd. Pouzivam ale celoprstove rukavice, tak ten cit nieje taky dobry ako bez rukavic. Inac som s van rysel vestou spokojny.
28.04.2025 - 13:10:17
02
breznan1 za mna lepsie riesenie dvojty zips a len si pootvorit spodok
28.04.2025 - 13:20:28
00
k tej isadore som im aj napisal recenziu ze tie vrecka nasili opacne - vesta ma vrecka - naco ked mas na drese, zbytocne to kazi skladnost a vrstvi material, buda bez vreciek - bunda by sa dala totiz nosit len na spodnom funkcnom oblecku no prides o vrecka. ale material je celkom ok - da sa v tom jazdit, stiha to odvetravat (samozrejme v rozumnych teplotach a intenzite).
a nechapem tvojcestnemu zipsu - rozopnes odspodu - ok super. ale ked ho chces zapnut, potrebujes obe ruky, lebo kolo pasa je guma co ta nepusti. okrem ineho, horsie sa zapina - horsie sa triafa do dvoch bezcov ako do jedneho.
28.04.2025 - 13:28:01
00
Gusto0 napriklad na tej pocke guma nie je
28.04.2025 - 13:36:54
00
tuto vec riesim aj ja uz dlhsie a asi nic som nenasiel

chcel som obojstranny zips ale tie vacsinou dole nechcu moc drzat a ked tak len zo zaciatku, cize sa zvykne rozopinat sama zospodu
otvor mam na par vestach a je to nepouzitelne, vykrucam ruku kadejak ale trafit sa cez dieru ktora ju trochu mimo vrecko na kraji a zas naspat je tak na vydrbkanie
vzadu sietku asi skor nechcem lebo to je dobre len ked tu vestu mam cely cas na sebe ale ked si ju obliekam len do zjazdov tak mi aj cez tu sietku fuka na mokry chrbat.

cize:
ak na dlhsi cas tak vzadu sietka a vrecka - decathlon splna (maju len ciernu a taku kaki zelenu), mam tu ciernu v 2 velkostiach a je dobra, taka hrubsia

ak len na zjazdy tak plny chrbat a obojstranny zips ktory otvorim a siahnem do vrecka ked tak.

a samozrejme vyssi golier ale to ma maloktora co je skoda
28.04.2025 - 13:56:15
00
Tiež akurát hľadám novú vestu na bike, tá súčasná značky Etape, ktorú som vyhral v tombole BanskoŠtiavnického maratónu roku pána 2008, má už pomerne výrazné známky používania... Nejaké extra požiadavky nemám, chcel by som akurát, aby mala sieťku na chrbte, ideálne bez akýchkoľvek dier a tiež by nemusela byť čierna alebo žltá/reflexná. A aby som v nej nebol ako húrka v detvianskej košeli...

Van Rysel z Decathlonu je viac-menej "safe bet," akurát je čierna :-/

Našiel som dobrý deal na Scott Ultd. gilet ktorá sa mi veľmi páči funkčne aj dizajnovo, ale aj keď nie je krátka, je strašne aero strihaná, Mko je mi tesné a Lko už nemajú, asi ju budem musieť vrátiť.

Táto POC Enthral Gilet sa ale tvári celkom schopne, nemáte ju niekto, prípadne aj niečo iné od POC, že ako im "lietajú" veľkosti?

Či nemám špekulovať a zobrať si tú Van Rysel, aj keď je čierna?
28.04.2025 - 17:07:37
00
Maju aj zelenu tu van rysel 😉
28.04.2025 - 22:35:39
10

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up