Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Tak ja som sa nechal inspirovat od Dellax a vybral som Castelli tenky cyklo dres a rukavniky ? Ale to uz je ina kategoria,
Este nosim vestu ktora je z predu plna a v zadu sietka, keby daco.
Akú veľkosť oblečenia Sportful kupujete? Chcel som niečo z kolekcie Supergiara. Na stránke majú modelov s výškou. A napr. 186 cm model má dres veľkosti L (jasné, že treba brať aj iné údaje). Väčšinou som brával o číslo väčšie. Ale tu mi to vychádza približne na moju veľkosť - M pri 178 cm 68 kg. Hruď aj boky mi sedia do M, ale pás do L. Čiže Hruď - Pás - Boky je v tabuľke 96 - 84 - 98 a ja mám 94 - 85 - 98. Čo som skúšal Karpos dres, čo je vlastne rovnaká tabuľka ako Sportful, tak M mi celkom sedelo, len to bol skôr voľnejší strih...
Správne čítam tabuľku, že údaj udáva max cm pre danú veľkosť? Lebo niekedy býva aj od - do.
Ahojte,
viete poradiť nejaké kvalitné kraťasy s trakmi, ktoré majú hlavne kvalitnú vložku mám castelli s kiss air2 a niečo od sportful ale nič moc pravdupovediac… Za akékoľvek rady budem vďačný.
Btw ešte taká otázočka jazdí tu niekto Ekoi? Na stránke majú celkom slušnú akciu.
Ahojte.
Hľadám nejakú alternatívu k cyklovložke Silvini Inner Pro. Po roku je z toho handra, napriek tomu, že som ju vždy pral v rukách, tak sa pozerám po niečom inom, čo bude pohodlné a vydrží o niečo dlhšie. Dajte prípadne skúsenosti s modelmi click fast od Endury.
Hazard Mam zhruba tvoje miery (iked tazko porovnavat tieto cisla, pretoze rozlozenie a mnozstvo svalovej hmoty/tuku ma velky vplyv na vysledne obvody) a od Sportfulu mam vsetko M-ko. Samotne rozdiely su aj medzi kolekciami. Supergiara je gravel, tam su tie oblecka volnejsie a napr. oblecka s oznacenim Pro su vyrazne uzsie, niekedy az akoby o cislo.
Slavinger vlastním aj silvini aj endura. silvini mám rád, od endury treba brat len verziu 500, tie 200 a 300 sú oničom. Žiaľ mám opačnú skúsenosť. silvini vložka ,ktorá bola v gatiach Rango gen 1 stále drží a endura, hlavne s chráničmi je už riadne vyťahaná. ale bude to možno intenzitou používania. čiže ak už enduru tak 500 series
fuxx0 veru tak, navyse su tie ich veci moc vycackane logami. Ale prilby maju fajn a za dobru cenu . Ja od nich kupujem skor doplnky ako rukavice, navleky na tretry atd...
Posledny nakup ma ale celkom nasrali. Kupoval som cestnu prilbu s vahou 230g a realne vazila 260g +. Vratky zo Slovenska nemaju zdarma. Takze som im pekne napisal ako zavadzaju a poslali vratku . Takze aspon tak
btw par mesiacov dozadu som tu robil podobny zoznam:
Voler M. WIND VEST -> splna vsetko ale neda sa zohnat v EU
Ornot Micro Climate Vest -> tiez vyzera ze splna vsetko, tazko dostupne v EU
Luxa Gray Vision Cycling Gilet (reflective) -> reflexna, vyzera dost dobre
Maap Draft Team Vest -> vyssi golier by bol fajn
Ryzon Veil Series Bike Gilet -> podobne ako maap
Caffe du Cycliste Edith Men's Cycling Gilet -> tiez splna vsetko, trosku vyssi golier by bol fajn
GOBIK PLUS 2.0 -> splna vsetko ale golier by mohol byt vyssi
POC Pure-Lite Splash Gilet -> podobne ako gobik, splna skoro vsetko az na vysoky golier
Sportful Hot Pack EasyLight vesta -> nema dvojity zips ale velmi sa mi paci
q365 Air Vest -> toto vyzera paradne ale zas to nema dvojity zips...
Ja som bral od Isadore Debut Wind Gilet material a kvalita top, tri plnohodnotne vrecka, lahko poskladas na maly kus a bud ho skryjes pod dres alebo do vrecka ju narveš, sice nema sietku vzadu ale vestu vacsinou potrebujes len na zjazdy a ked budu také horucavy cez leto tak za ten vánok pri zjazde človek aj bude rad
fuxx0ja nechcem primarne vrecka na veste kvoli tomu, ze nebudem predsa prekladat vsetko zakazdym ked vestu davam hore dole z primarnych vreciek na drese, preto sa mi viac pozdava otvor, momentalne mam cisto sietku bez vrecak a bez otvoru a musim to nadvihovat pre pristup
dellax diki za tipy, idem sa v tom posparat, s tym golierom mas pravdu, dolezity bod. Skrz decathlon, ciernu uz nechcem, skrz teplo
myslienka otvoru na veste je fajn ale vacsinou som mal problem sa pohodlne cez vrecko dostat k veciam v drese, vzdy nieco zavadzalo, ruka sa divne zachytila o kraj otvoru na veste. Za jazdy to bol obcas boj. Kedze je esta elasticka, tak som radsej vestu celu vzadu nadvihol a vybral z dresu co bolo treba atd. Pouzivam ale celoprstove rukavice, tak ten cit nieje taky dobry ako bez rukavic. Inac som s van rysel vestou spokojny.
k tej isadore som im aj napisal recenziu ze tie vrecka nasili opacne - vesta ma vrecka - naco ked mas na drese, zbytocne to kazi skladnost a vrstvi material, buda bez vreciek - bunda by sa dala totiz nosit len na spodnom funkcnom oblecku no prides o vrecka. ale material je celkom ok - da sa v tom jazdit, stiha to odvetravat (samozrejme v rozumnych teplotach a intenzite).
a nechapem tvojcestnemu zipsu - rozopnes odspodu - ok super. ale ked ho chces zapnut, potrebujes obe ruky, lebo kolo pasa je guma co ta nepusti. okrem ineho, horsie sa zapina - horsie sa triafa do dvoch bezcov ako do jedneho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este nosim vestu ktora je z predu plna a v zadu sietka, keby daco.
Správne čítam tabuľku, že údaj udáva max cm pre danú veľkosť? Lebo niekedy býva aj od - do.
https://www.sportful.com/SK/en/Mens/Cycling/Jerseys/SUPERGIARA-LOGO-JERSEY/p/1125044_415
viete poradiť nejaké kvalitné kraťasy s trakmi, ktoré majú hlavne kvalitnú vložku mám castelli s kiss air2 a niečo od sportful ale nič moc pravdupovediac… Za akékoľvek rady budem vďačný.
Btw ešte taká otázočka jazdí tu niekto Ekoi? Na stránke majú celkom slušnú akciu.
mam od nich KRAŤASY EKOI 3D GEL EVO ČERNÝ, za 40€, od konca sezony 2021, fajn (nepouzivane casto)
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/nohavice/kratke-elasticke/castelli-free-aero-rc-classic-nohavice-seda-ibistek-p204121.html
tiez mam starsie nohavice od ekoi s gelovou vlozkou a za tie akciove ceny je to celkom fajn kupa
Hľadám nejakú alternatívu k cyklovložke Silvini Inner Pro. Po roku je z toho handra, napriek tomu, že som ju vždy pral v rukách, tak sa pozerám po niečom inom, čo bude pohodlné a vydrží o niečo dlhšie. Dajte prípadne skúsenosti s modelmi click fast od Endury.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/spodna-vrstva-a-termopradlo/boxerky-a-nohavicky/?action=search&recommendations=0&clearance=0&unavailable=0&per_page=48&f_category_id=992&sort_by=popularity&s=&price_from=&price_to=&in_stock=all&manufacturer_id%5B%5D=99&attribute_id%5B%5D=305&attribute_id%5B%5D=413
mam od nich KRAŤASY EKOI 3D GEL EVO ČERNÝ, za 40€, od konca sezony 2021, fajn (nepouzivane casto)
aha čiže marketing aby vyvolali pocit, že nemôžeš premeškať akciu...
Posledny nakup ma ale celkom nasrali. Kupoval som cestnu prilbu s vahou 230g a realne vazila 260g +. Vratky zo Slovenska nemaju zdarma. Takze som im pekne napisal ako zavadzaju a poslali vratku
dakujem
btw par mesiacov dozadu som tu robil podobny zoznam:
Voler M. WIND VEST -> splna vsetko ale neda sa zohnat v EU
Ornot Micro Climate Vest -> tiez vyzera ze splna vsetko, tazko dostupne v EU
Luxa Gray Vision Cycling Gilet (reflective) -> reflexna, vyzera dost dobre
Maap Draft Team Vest -> vyssi golier by bol fajn
Ryzon Veil Series Bike Gilet -> podobne ako maap
Caffe du Cycliste Edith Men's Cycling Gilet -> tiez splna vsetko, trosku vyssi golier by bol fajn
GOBIK PLUS 2.0 -> splna vsetko ale golier by mohol byt vyssi
POC Pure-Lite Splash Gilet -> podobne ako gobik, splna skoro vsetko az na vysoky golier
Sportful Hot Pack EasyLight vesta -> nema dvojity zips ale velmi sa mi paci
q365 Air Vest -> toto vyzera paradne ale zas to nema dvojity zips...
dellax diki za tipy, idem sa v tom posparat, s tym golierom mas pravdu, dolezity bod. Skrz decathlon, ciernu uz nechcem, skrz teplo
a nechapem tvojcestnemu zipsu - rozopnes odspodu - ok super. ale ked ho chces zapnut, potrebujes obe ruky, lebo kolo pasa je guma co ta nepusti. okrem ineho, horsie sa zapina - horsie sa triafa do dvoch bezcov ako do jedneho.