Ahojte, poradite mi prosim s vyberom ebajku Cube stereo hybrid?
Je lepsia volba one44 ex 800 alebo one44 hpc 800 race? Paci sa mi viac asi hpc race, ale neviem ci sa neplati navyse len za carbon ram a novy dizajn? Fox komponenty su lepsia volba? Nie je to len zaklad?
Navyse rozdiel v uchyteni zadneho tlmicu, co je lepsie?
Bike je urceny pre rekreacne jazdenie, aj do lesa.
Buď rád, že FOX je len základ. FOX ide dobre hlavne v základných radoch RHYTHM, alebo Performance. Jazdia pocitovo lepšie ako najvyššia rada Factory. Navyše píšeš, že bicykel bude na rekreačné jazdenie, takže je to vlastne jedno. Jedine možno pri tlmiči môže byť rozdiel. Bicykel na obrázku č.1 má tuším tlmič RockShox a ten je podľa mňa oproti FOXu spoľahlivejší, aj keď FOX má zas hladší chod. Ale FOX sa ti skôr môže dostať do stavu, že bude potrebné ho poslať do servisu na repas.
z hľadiska praktičnosti by mi viac vyhovovalo prepínanie tlmiča pod hornou rámovou trubkou. netreba sa tak hlboko zohýbať pri prepínaní. ak to teda nemá remote.
Buď rád, že FOX je len základ. FOX ide dobre hlavne v základných radoch RHYTHM, alebo Performance. Jazdia pocitovo lepšie ako najvyššia rada Factory. ...
z hľadiska praktičnosti by mi viac vyhovovalo prepínanie tlmiča pod hornou rámovou trubkou. netreba sa tak hlboko zohýbať pri prepínaní. ak to teda nemá remote.
prečo by niekto zamykal/prepínal pruženie na ebajku?
to nie je odpoveď. piatu sezónu jazdím na full emtb a keďže som nikdy nemal potrebu zamykať tlmič, zo zvedavosti sa pýtam na čo by to akože malo byť dobré? v teréne sa určite zhorší trakcia zadného kolesa, na pevnom povrchu by chcel niekto týmto ušetriť baterku, alebo nohy? úplne to tak nefunguje, treba si pozrieť video od Imromana.
Tiež sa vždy podivím, keď príde zo strany zákazníka otázka ohľadom uzamykania (úplne najlepší sú tí, čo to ešte chcú na remote lockout)... Vždy sa pýtam - a načo?
Od prednej casti je pocut pukanie / klepanie po prechode cez nerovnosti. V servise mi uz 2x rozobrali uchytenie baterky a prilepili bowdeny ktore su pod baterkou resp nalepili tam odhucnovaci material (ktory sa dava napr do auta).
No klepovanie vobec neprestava. Bike ma 2.5 mesiaca a najazd kusok cez 1000km. (zvuk je pocut napr po prechode cez koren/kamen velky aspon 5cm. Take tupe klepovanie....)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ja chudák teraz čo mám robiť?
prečo by niekto zamykal/prepínal pruženie na ebajku?
laco vrátiť Kashimu
Od prednej casti je pocut pukanie / klepanie po prechode cez nerovnosti. V servise mi uz 2x rozobrali uchytenie baterky a prilepili bowdeny ktore su pod baterkou resp nalepili tam odhucnovaci material (ktory sa dava napr do auta).
No klepovanie vobec neprestava. Bike ma 2.5 mesiaca a najazd kusok cez 1000km. (zvuk je pocut napr po prechode cez koren/kamen velky aspon 5cm. Take tupe klepovanie....)
Od prednej casti je pocut pukanie / klepanie po prechode cez nerovnosti
.
Nejdou kabely hlavou řízení ?
Kabely dokážou "pukat"
Řešení , namazat místa kde kabely mají dotyk s rámem