Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes velké plány...Geldek...a jééb pod Kamennou bránou na 12km mi praskla na novej retiazke (po cca 80km) rýchlospojka....úplne sa zlomila...jazdím 45 rokov, nikdy sa mi reťaz neroztrhla?..., ale všetko je raz poprvé?...náhradnú som nemal...tak reťaz do sakla a späť do PK štýlom kolobežka?...Karči v Alterbajku mi ju spojil?....a už som sa motal iba nad Pezinkom.Terén suchý, tvrdý, počasie ideálne...trošku otravný vietor...
P.S. nedávno tu misto v téme bikepacking riešil, či si má zobrať náhradný plášť...NIE NEBER?...ale nezabudni na 4,-€ rýchlospojku....???
Rychlospojka Ta nezachrani ak sa skrivi alebo roztrhne iny clanok. Sa divim, ze ked mas bajk ovesany ako vianocny stromcek a vlacis aj gril a podobne "nevyhnutnosti", ze nenosis taku elementarnu vec ako nitovac.
To je ten akoze pre manzelku, ale v skutocnosti dalsi pre Teba? Nitovac ako sucast multikluca mas mat aj na neovesanom, alebo treba mat dobru turisticku obuv.
Dnes velké plány...Geldek...a jééb pod Kamennou bránou na 12km mi praskla na novej retiazke (po cca 80km) rýchlospojka....úplne sa zlomila...jazdím 45 rokov, nikdy sa mi reťaz neroztrhla?..., ale všetko je raz poprvé?...náhradnú som nemal...tak reťaz do sakla a späť do PK štýlom kolobežka?...Karči v Alterbajku mi ju spojil?....a už som sa motal iba nad Pezinkom.Terén suchý, tvrdý, počasie ideálne...trošku otravný vietor...
P.S. nedávno tu misto v téme bikepacking riešil, či si má zobrať náhradný plášť...NIE NEBER?...ale nezabudni na 4,-€ rýchlospojku....???
Ehm, som dnes bol na BK tak reku idem pozriet co to tam asfaltovali, či už konecne bude nieco opravene a skoro ma *****. Ved oni vyasfaltovali ten zjazd na krizovatku do lozorna/svjur+limbach a pritom tej ceste tam snad nic nebolo. Za to tych 300m za BK co uz je snad aj na gravel nie a nie opravit. Zas vyhodene peniaze alebo tam nebodaj bola nejaka havaria ze to cele robili?
na velkonocny pondelok som bol po dlhom case pojazdit trosku na mtbcku a nevynechal som ani par trailov.
zjazd z Jelenca este fajn, len by to chcelo funkcnu teleskopku a trosku sa vyjazdit v terene
Zamcisko resp. Tri zamky super, tu hornu cast som isiel tusim prvykrat
Muflon trail tie switchbacky v strmom svahu su pre mna no go zona, aj keby som bol vyjazdeny
a na Kuklu sa mi uz nechcelo slapat, takze rekon Lukly mozno niekedy inokedy...
Chalani ako to dnes vyzeralo na trailoch? Cerovka prípadne TBK-čka. Chcel by som ísť jazdiť len u nás dosť pršalo tak či sa mi oplatí ísť do BA aby som nemal zase blatové lázne.
Kamo veď sa nauč pozrieť SHMÚ zrazkomerne stanice. Čokoľvek pod 5mm sa pod olistenymi stromami neprejaví, nad 10mm bude trosku vlhko. Nad 20-25mm môže byť máličko blatko a kaluzky ...
Chalani ako to dnes vyzeralo na trailoch? Cerovka prípadne TBK-čka. Chcel by som ísť jazdiť len u nás dosť pršalo tak či sa mi oplatí ísť do BA aby som nemal zase blatové lázne.
vcera som troska jazdil v lesoparku a prisiel som zafrkany. musel som si umyt bike, lebo som tu na navsteve teraz idem pojazdit vsetky traily a singlace, co tu mate tak vecer ti poviem
inak vcera som sa bal v lese, uz bolo sero a nieco velke biele a druhe tmave, spolu si to islo subezne so mnou na 100 metrov. ked sa moja cesticka stocila doprava priamo k tomu cudu, tepy 180
Ak pôjdete na Košariská,radšej sa vyhnite úseku na modrej TZ od pomníka trampov po jazierko v chatovej oblasti-taký blatový masaker som už dlho nevidel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.kostkakolobezky.cz/monster/950-kolobezka-kostka-monster-max-dog-g6.html
Áno, tu mám
https://www.instagram.com/reel/DIy72CJqWm4/?igsh=MTh3amlqbjdldzdibg==
zjazd z Jelenca este fajn, len by to chcelo funkcnu teleskopku a trosku sa vyjazdit v terene
Zamcisko resp. Tri zamky super, tu hornu cast som isiel tusim prvykrat
Muflon trail
a na Kuklu sa mi uz nechcelo slapat, takze rekon Lukly mozno niekedy inokedy...
A teda pridam aj ja jednu este z vikendu.
Bola to podobna otazka ~2 tyzdne dozadu, viz. tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post2105470.html#p2105470 a z odpovede mam pocit, ze to je zjazdne s obmedzeniami...
vcera som troska jazdil v lesoparku a prisiel som zafrkany. musel som si umyt bike, lebo som tu na navsteve
inak vcera som sa bal v lese, uz bolo sero a nieco velke biele a druhe tmave, spolu si to islo subezne so mnou na 100 metrov. ked sa moja cesticka stocila doprava priamo k tomu cudu, tepy 180
https://mapy.com/sk/turisticka?planovani-trasy&rc=9nmXcxO5LRfmNgdx&rs=coor&rs=coor&ri=&ri=&mrp=%7B%22c%22%3A121%7D&xc=%5B%5D&rut=1&x=17.1353929&y=48.2815727&z=17