Nehnuteľnosti, prenájmy nehnuteľností, akcie, akciové fondy, ETF fondy, dlhopisy, dlhopisové fondy, ... ?
Napriamo, alebo cez nejakého finančného poradcu, banku, investičnú spoločnosť, ...?
Sporíte si na dôchodok? Ako?
... atď, atď.
VYMEŇME SI NAVZÁJOM SKÚSENOSTI.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 9:08
Ja by som mu poradit ani nevedel, lebo vlastne ani len netusim, co chce. Z toho co pisal si mozem len domyslat.
Korzar, mozno kukni toto, mne to na zaciatku pomoho sa trochu zorientovat.. tiez ine videa podobneho rangu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
popripade
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Chcem vedieť, kam dať peniaze z úveru aby boli pripravené na svoj účel a ideálne aj v zisku 🤔🤑 alebo rentu z toho urobiť. A či je to možné
na sporiacom nemusis robit danove priznanie
Skoro. Chcem zobrať úver/hypotéku. Bojim sa toho za prvé, za druhé banka má tlačí, že potom možno už toľko alebo s takými podmienkami nedostanem a zatiaľ nemám výhercu "výberového procesu"
Tak rozmýšľam, zobrať úver, ktorý viem v prípade, že "sa nič nebude robiť" vrátiť - "predčasne splatiť" alebo ho splácať zo splátok 🤑
Len sa pýtam zatiaľ
Všeobecne sa k XTB radšej nebudem vyjadrovať, vedel by som tu popísať x problémov, ktoré som s nimi za 5 rokov mal.
Pod investovanim si predstavujem dlhsie drzanie nejakeho aktiva, ratane v rokoch
myslel som si, ze su tam vyssie denne swapy, takze v pohode