Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
veru prasi sa vsade, ale ked clovek prejde par kaluzi a miest s blatom. zasa som musel umyvat bike, inak by som ho nemohol dat do garaze neznasam trail Banik a vzdy tam idem ked som tu. dvakrat som tam vyletel a este musim aj prenasat bike cez tie dropy. ale fajn vozenie. dobre to tu mate
Tá mapa je len orientačná a nie úplná. V rodnej obci Jarabina pred pár týždňami odfotili v katastri obce medvedicu s mladými. Sú tam obce z okresu Stará Ľubovňa, ale inými smermi
Davajte si pozor!
Po celej trase su navrtane klince v konaroch.
Smer Stupava 》Biely kríž (a spät), pod zltou turistickou trasou, nad Borinkou.
...a dnes aspon 10 cyklistov s defektmi...
...nerozumiem konaniu idiotov...
Par kusov sme odstranili, ale este tam mozu byt.
Dpc! Nie je toto na trestne oznamenie na neznameho pachatela za precin ohrozenia? Zdravia, zivota?
Neviem, nevyznam sa ci je to napadnutelne.
To uz asi nepatri pod MLBA, ci? Ze im to poslat tiez aspon.
Niekomu musia bikeri velmi lezat v zaludku, ze si dovolia vyuzivat (oficialnu?) cyklotrasu/trail.
Uz som parkrat z toho trailu na roznych miestach odtial odprataval ocividne manualne pohodene kusy velkeho dreva/stromu, ale toto by som k*rva necakal.
MLBA s tym uzemim absolutne nic nema, nie je to ziadna oficialna cyklotrasa ale "nelegalny" trail a netreba dvakrat hadat komu tam ti cyklisti plasia zver... mozno by sa zislo spilit nejake posedy
Ach jaj, dnes som tam pri krizovani s modrou znackou mlademu bikerovi daval dušu. A ked sme nafukali, pozeram ze aj jeho kamaratka ma defekt.
Ale ta mala MTB Tufo galusky, ocividne uz bez mlieka a bol som nahraty. Tak sme len dofukali a obaja isli rychlo dole po modrej smer Borinka, kde dievcina niekde byva.
A furt som nechapal, ako mohli v lese dostat obaja naraz defekt, nesekli, ziadny trn som v jeho plasti nenasiel, len u dievciny taku pidi reznu "ranu". No veru, zlate mlieko, aj kvoli takymto záškodníkom. Nechapem.
Toto len hlupy prepity mozog dokaze vymysliet..
Este v nedelu sme cestou na BK videli viacero ludi s defektami..ale ked uz horak tlacil s defektom na oboch kolesach bolo to naozaj podozrive..
Takze namiesto pilky teraz treba do batohu kladivo a kombinacky?
Na odlahcenie..
Minule medzi BK do Sv. Jura vyfrezovany asfalt, plaste sekali ziletkari. Teraz na SV zas MTBckari dostavaju defekty. To nemoze byt nahoda, to bude urcite nejaka skryta reklamna kampan
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takyto pohlad sa naskytne kde, prosim? (mea culpa, ze este nepoznam...)
(mapka je z https://www.sprejnamedveda.sk/medvede-na-mape/
(mapka je z https://www.sprejnamedveda.sk/medvede-na-mape/
Tipnem si, dreveny maco
https://www.facebook.com/share/p/16F9tNxSJ2/
Davajte si pozor!
Po celej trase su navrtane klince v konaroch.
Smer Stupava 》Biely kríž (a spät), pod zltou turistickou trasou, nad Borinkou.
...a dnes aspon 10 cyklistov s defektmi...
...nerozumiem konaniu idiotov...
Par kusov sme odstranili, ale este tam mozu byt.
Neviem, nevyznam sa ci je to napadnutelne.
To uz asi nepatri pod MLBA, ci? Ze im to poslat tiez aspon.
Niekomu musia bikeri velmi lezat v zaludku, ze si dovolia vyuzivat (oficialnu?) cyklotrasu/trail.
Uz som parkrat z toho trailu na roznych miestach odtial odprataval ocividne manualne pohodene kusy velkeho dreva/stromu, ale toto by som k*rva necakal.
Ale ta mala MTB Tufo galusky, ocividne uz bez mlieka a bol som nahraty. Tak sme len dofukali a obaja isli rychlo dole po modrej smer Borinka, kde dievcina niekde byva.
A furt som nechapal, ako mohli v lese dostat obaja naraz defekt, nesekli, ziadny trn som v jeho plasti nenasiel, len u dievciny taku pidi reznu "ranu". No veru, zlate mlieko, aj kvoli takymto záškodníkom. Nechapem.
https://www.facebook.com/share/p/16F9tNxSJ2/
Toto len hlupy prepity mozog dokaze vymysliet..
Este v nedelu sme cestou na BK videli viacero ludi s defektami..ale ked uz horak tlacil s defektom na oboch kolesach bolo to naozaj podozrive..
Takze namiesto pilky teraz treba do batohu kladivo a kombinacky?
Minule medzi BK do Sv. Jura vyfrezovany asfalt, plaste sekali ziletkari. Teraz na SV zas MTBckari dostavaju defekty. To nemoze byt nahoda, to bude urcite nejaka skryta reklamna kampan