heh

jazdil som minulú sezónu Xyron S 5.9., geometria taká univerzálna, posed v poriadku, jazdilo sa na tom fakt dobre. čo mi vadilo a kvôli čomu som ho posunul ďalej - zospodu otvorená sedlová trubka, ide tam špina, bordel, puká to, sedlovku som mal behom sezóny vonku asi 5x. skúšal som tam nejaké peny, molitany, začas to pomôže, ale skôr či neskôr si špina cestu nájde. pod zadným blatníčkom je odkladací priestor na blato, vodu, pasuje tam presne
blatník z Crussisu a lepšie ako originál, ktorý to zakryje celé, ale pri nejakom umývaní atď. tam voda aj tak zostane. kryt
baterky je taký nie veľmi dôveru vzbudzujúci, krehký plast, radšej som naň nalepil hrubú široku gumenú pásku čo som kedysi objednal z Číny, naviac kryt dobre nedoliehal k rámu. niekomu toto vadiť nemusí, chcel som bajk na 4 roky a nedokázal by som to tak dlho tolerovať, liezlo to na nervy, som asi prehnane náročný

to by bolo v skratke asi tak všetko. oni si to tam asi uvedomili a nové modely 2025 majú všetky tieto neduhy odstránené a nekúpil som nový model len preto, lebo mi nevyhovovalo osadenie, musel by som na tom veľa vecí meniť, brzdy, pohon, sedlovku, kolesá ... na druhej strane, keby Bosch neprišiel s novým motorom, tak si ten bajk nechám, práve kým by nebol nový motor