zhodit pedale, kluky, vylisovat stred, vycistit, nalisovat novy, na nove kluky novy prevodnik. vymenit kladky v prehazke, vycistit, prehodit zadny bezdusak, vymenit HG orech za microspline, vycistit, namazat ratchet, nahodit novu kazetu, natiahnut novy bowden a 4h v pecku. z toho vyse hodiny som nahadzoval to sproste Tufo, az dusa pomohla. nahodit shimano kazetu oproti garbaruku tiez ziadna slava, truvativ kluky tiez lepsia manipulacia ako shimano HT2 - to nastavenie vole a az potom dotiahnutie kluky je vazne kravina. v novom strede sa tazsie tocia - snad je to vlastnost, nie ze som daco pobabral.
zajtra este skratit retaz, nove lanko, nastavit salter, a kks nove esicka - tie ma dorazia. no a na zaver si nechavam pedale, lebo sa bojim co najdem vo vnutri a budem utekat objednavat nove - jeden ma volu, v druhom citim kazdu gulicku ked snim tocim.
ze toto niekoho bavi a ze preco nemas fullko s teleskopkou - no lebo by ma z neho eblo
To nema s fullkom nic spolocne... to mas za trest, ze jazdis denne objemy, ako niekto rocne...
Ale uplne ti rozumiem. Prave vcera som "zabil" den spojazdnenim stareho bajku zo zvyskov, co som doma mal. Vobec netusim, na co mi ten bajk bude, no bolo mi to luto vsetko vyhodit.
Na druhej strane ta radost, ze to opat funguje...
take som spachal v zime, lebo sa mi tiez nahromadilo. aspon mam zalozak takmer doskladany.
no pred mesiacom som menil vidlu a hlavove, skracoval hadicu na prednej brzde. po 2 tyzdnoch vidla dako stvrdla tak sli spodne nohy dolu, ci tam sudruzi nedali malo oleja - bolo dost. zbytocna babracka, ale aspon viem ze je tam co tam ma byt - do augusta mam snou pokoj (snad).
predvcerom som riesil pukajucu sedlovku - pevnu - komplet rozborka, cistenie, nastavit naspat posed. vcera som riesil zadnu brzdu lebo zacala nenormalne hulakat - zatial v procese, snad som na to prisiel.
najviac ma na tom vsetkom serie to cistenie - strasne vela casu to zebera.
snad si to teraz vsetko sadne a bude par tyzdnov pokoj
Mne posledne vyjazdy zacal strasne skripat a kvikat pressfit, pricom nie je az tak stary a ani volu nema vobec ziadnu. A mozno to ani neni pressfit, mozno je to tam prasknute, bojim sa na to pozriet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sonicky tresk stihacky, ci naozaj nieco buchlo...?
Edit: vraj su dnes lety Sliac - Kuchyna. Asi pilot dupol na plyn
https://www.aktuality.sk/clanok/RgbWPg4/nad-zapadnym-slovenskom-preleti-stihacka-f-16-nadzvukovou-rychlostou/
Hlavny informacny kanal ASR - facebook
https://www.facebook.com/mosr.sk/posts/1065864302241218
dosledkom nizkeho preletu stihacky bolo aj toto (teda okrem rozkradnuteho zdravotnictva)
https://www.trnavak.sk/clanky/5564/na-poliklinike-v-trnave-spadla-na-mamicku-omietka-utrpela-otras-mozgu-dieta-uniklo-zraneniu-o-vlasok
zajtra este skratit retaz, nove lanko, nastavit salter, a kks nove esicka - tie ma dorazia. no a na zaver si nechavam pedale, lebo sa bojim co najdem vo vnutri a budem utekat objednavat nove - jeden ma volu, v druhom citim kazdu gulicku ked snim tocim.
ze toto niekoho bavi
Ale uplne ti rozumiem. Prave vcera som "zabil" den spojazdnenim stareho bajku zo zvyskov, co som doma mal. Vobec netusim, na co mi ten bajk bude, no bolo mi to luto vsetko vyhodit.
Na druhej strane ta radost, ze to opat funguje...
no pred mesiacom som menil vidlu a hlavove, skracoval hadicu na prednej brzde. po 2 tyzdnoch vidla dako stvrdla tak sli spodne nohy dolu, ci tam sudruzi nedali malo oleja - bolo dost. zbytocna babracka, ale aspon viem ze je tam co tam ma byt - do augusta mam snou pokoj (snad).
predvcerom som riesil pukajucu sedlovku - pevnu - komplet rozborka, cistenie, nastavit naspat posed. vcera som riesil zadnu brzdu lebo zacala nenormalne hulakat - zatial v procese, snad som na to prisiel.
najviac ma na tom vsetkom serie to cistenie - strasne vela casu to zebera.
snad si to teraz vsetko sadne a bude par tyzdnov pokoj
Inak tebe dobre sibe, ze uz mas 4700 km
1x12 50+11-34
Môj obľúbený Saganzwishu.