v pripade 7čky výbava ostala rovnaká takže kludne 2023, 2024
Tak už neviem akou náhodou som sa dostal ku Cube stereo one44 vyzerá podľa mňa fakt super za tie peniaze aj karbón možno brzdy troška slabšie ale všetko ostatné za mňa v
pohode. Jediná vec teraz aký tam zvoliť lebo som na hrane takže koniec L alebo začiatok XL skôr som sa prikláňal k L a som že úplne na hrane
Zobral som najnovší carbonovy CUBE STEREO One22 na panenskú jazdu na Martinské Hole. Veľmi dobre ovládateľný bike, hravo sa škriabe hore a s graciou si to šinie dole trailom. Cube urobil radikálny upgrade starého modelu.
Attachment:
IMG_20250423_195608.jpg
Ja pozerám momentálne one44 vyzerá super aj na pomer ceny/výbavy váha super akú máš veľkosť a ako si vysoký?
Mám 177cm a 87kg bral som L. Bike fakt dobrý. Obratný, hravý. Do kopca sa škriabe skoro sám a dole kopcom čistá radosť
Máš aspoň dobre že si vedel veľkosť 😀. Ja mám 186 ešte spadam ako tak do L ale aj začiatok XL a skôr som chcel ísť do L že budem na konci L ako začiatok XL zajtra sa idem pozrieť aj keď neviem či niečo uvidím.
Ja som sa pohral s konfiguratorom na webe Cube. Že keď pridám alebo uberiem 2cm na výške alebo výške rozkroku čo sa udeje. Podľa toho som vydedukoval že budem skôr na L. Ale bol som vyskúšať pre istotu. Ale 44 a 22 majú iné odporúčania. Nie je to totožné
Mam podobne ako ty, ked som pred rokom skusal cube, bolo mi m-ko male, kolena som mal kusok od riadidiel.. cize trebalo mi L... A skoncil som na radone 20"
Ahojte, trochu to tu užívím, založíl som síce novú tému, ale zatiaľ bez odpovede a trochu ma tlačí čas
Plánujem kúpiť nový celoodpružený bike, prechod z hardtailu Cube Acid.
Mám posledných dvoch adeptov. Pokukujem po Neuron 7 možno aj CF7 (karbonový ram, slabšie komponenty). Alebo potom pozerám Trek Top Fuel 8 GX AXS. Na tom treku je 130mm Rockshox Pike. Cenovo sa hýbeme pri všetkých tak 2800 - 3100.
Mám to na také normálne jazdenie po horách, výšľapy a potom pravdaže aby som si užil jazdu dole s 95 kg, hardtail dostal zabrať Na také štandardné traily nechodím, ťažko povedať čo bude za pár rokov, ale zaťiaľ to neplánujem. Všeobecne hľadám teda taký pohodlnejší univerzál, kde si užijem trochu viac cestu dole.
Ten Scott vyzerá veľmi pekne. Vyhovuje mi hlavne ovládanie na riadidlách. Na to som zvyknutý z Hardtailu a asi by mi to jemne chýbalo na tom Treku. Teda nemam s tým skúsenosť, či je to prepínanie v pohode aj počas jazdy.
Je to úplne v pohode.Na starom biku som nemal diaľkové ,ale na tomto to využívam stále.Sice som vymenil vidlicu a predok to teraz nezatvára,ale mne to tak vyhovuje.Vidlicu som nezatváral asi nikdy v živote na žiadnom biku.A je tam v kope aj ovládanie teleskopky.Je to taká nevzhladná "guča",ale zvykneš si.A keď trafiš priaznivú dobu,tak ešte aj pár € sa dá ušetriť?.
Ak chceš univerzal tak ten scott je dobra volba
... sice za rovnaku cenu dostaneš u konkurencie trochu lepšiu vybavu ale ja osobne by som tiež šiel do Sparka
Pojdem sa naň pozrieť, jeden by mali mať v ZA, tak uvidíme. Ako nie som najľahší a jazdím skôr športovo, tak hádam to bude ok. V utorok som mal ísť pozrieť ten Trek, ten majú teraz za 2950€ a výbava super s Rockshox Pike 130mm a tým Sram GX ASX, len teda nie je to karbon a to zamykanie je teda pre mňa určite +.
Vôbec by som sa nebál ísť do jazdeného biku a za rovnakú cenu môžeš mať o pár kategórií lepšiu mašinu. Na facebooku je skupina Bike bazar DH a tam sa vyskytujú poriadne stroje za tvoju sumu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak už neviem akou náhodou som sa dostal ku Cube stereo one44 vyzerá podľa mňa fakt super za tie peniaze aj karbón možno brzdy troška slabšie ale všetko ostatné za mňa v
pohode. Jediná vec teraz aký tam zvoliť lebo som na hrane takže koniec L alebo začiatok XL skôr som sa prikláňal k L a som že úplne na hrane
Ja pozerám momentálne one44 vyzerá super aj na pomer ceny/výbavy váha super akú máš veľkosť a ako si vysoký?
Mám 177cm a 87kg bral som L. Bike fakt dobrý. Obratný, hravý. Do kopca sa škriabe skoro sám a dole kopcom čistá radosť
Máš aspoň dobre že si vedel veľkosť 😀. Ja mám 186 ešte spadam ako tak do L ale aj začiatok XL a skôr som chcel ísť do L že budem na konci L ako začiatok XL zajtra sa idem pozrieť aj keď neviem či niečo uvidím.
Plánujem kúpiť nový celoodpružený bike, prechod z hardtailu Cube Acid.
Mám posledných dvoch adeptov. Pokukujem po Neuron 7 možno aj CF7 (karbonový ram, slabšie komponenty). Alebo potom pozerám Trek Top Fuel 8 GX AXS. Na tom treku je 130mm Rockshox Pike. Cenovo sa hýbeme pri všetkých tak 2800 - 3100.
Mám to na také normálne jazdenie po horách, výšľapy a potom pravdaže aby som si užil jazdu dole s 95 kg, hardtail dostal zabrať
... sice za rovnaku cenu dostaneš u konkurencie trochu lepšiu vybavu ale ja osobne by som tiež šiel do Sparka