Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
To posielate tovar niekym, kto ide pešo?
Okrem toho je pravda, ze mame vyrazne viac objednavok ako bezne a nestihame expedovat tak rychlo ako mimo sezony. Ale cez 97% stale expedujeme a dorucujeme v avizovanych datumoch.
Som relativne blizko centralneho skladu, vyuzivam paketu. Prvy krat prisla rozdrapena krabica(aspon ze nic nechybalo).
Papierova paska je sice eko, ale bolo vidiet ako krabica narazila na hranu a paska sa roztrhla-praskla. Plastova paska by krabicu skor udrzala pokope.
To posielate tovar niekym, kto ide pešo?
Mám rovnakú skúsenosť. Trvá to večnosť.
objednaval uz roky, vidim 83 objednavok, ale okrem 1 pripadu (+1 den) sa mi nikdy nestalo aby objednavka s dorucenim domov po odoslani od vas meskala kvoli kurierovi
takze teda vobec nerozumiem vasmu problemu ... to akoze ked poslete po kurierovi krabicu na sukromnu adresu domov napr. na Fejovu 7, tak mi ju kurier doruci na druhy den, ale ked spolu s tou krabicou poslete tym istym kurierom este jednu krabicu na adresu predajne Fejova 5, tak ju kurier ma problem dorucit za tyzden ?
- my posielame na tu jednu adresu denne XY balikov. Samozrejme v jednom je niekolko objednavok ale bicykel = 1 balik takze v pohode moze byt balikov denne 10-15 - 20. A tu nastavaju problemy od vymyslu sveta - nevojde do auta, nechce sa mu, zabudnu, stratia a najdu o 2 tyzdne apod.
- druhy problem je pick up - my mame do KE obojsmernu logistiku, teda tovar ide ako do KE tak aj z KE. Tu je tiez velky problem.
Samozrejme nie je to 100 dni a 100 problemov ale ak riesis 1-2x za tyzden, ze ti nepridu pre spätnu logistiku a 1x tyzdenne, ze cast/vsetko/nieco nepride tak to stoji nasranych zakaznikov a kopec clovekohodin na riesenie.