Ahojte. Ako dlho vam vydrzi funkcny hrudny pas? Moja skusenost je tak max 2 roky a je jedno ci garmin alebo polar. Snimac zacne po iste dobe zobrazovat polovicne hodnity trpu, pripadne ukazuje par minut to iste cislo bez zmeny alebo vypadava signal uplne. Baterka vymenena no nic nepomoze. Co robim zle?
Zle sa potis.
Nepresnosti moze sposobovat agresivny pot, u kazdeho je to individualne. U mna to bolo podobne, ani pravidelne pranie nepomahalo, preto som presiel na ramenny pas.
Suunto 6-9 mesiacov. Stastie v nestasti je, ze tam sa da snimac oddelit a vymenit len pas. Vzdy bol problem v pase. Garmin mam 1.5 roka a zatial ide. Ale vyzera uz dost "pouzito".
Ja obcas mavam problem ze vyschnem aleboco, tak som si kupil 'vodivy gel pre ekg a eeg' a pomaha to. Najprv som tiez myslel ze baterka/blbne hrudny/...
Prosim o radu, mam garmin hrudny pas HRM dual, po cca 8 mesiacoch zacal blbnut (najskor ukazoval nizsie hodnoty, potom bud hodnota sa zasekne na nejakej nizkej alebo rovo ukazuje 0), najprv som myslel, ze baterka, zmeral som a ukazovala 3V (co uz je asi malo?), tak som ju vymenil, po vymene isiel pas prvu hodinu jazdy uplne normalne, potom zase zacal blbnut ako predtym, zmeral som aj tu druhu a teda za jednu jazdu 4h spadla z 3,25V na 3,15V. Neviem, ci je to normalne a teda ci moze byt problem, ze pas prilis rychlo vybija baterku, ale tak 3,15V by malo byt este asi v pohode?
Este som tu kdesi v komentaroch cital, ze vraj caste pranie v pracke moze elektrody na remienku poskodit (pral som to podla doporucenia po 5-7 jazdach), a ze teda moze stacit vymenit len remienok a vobec nema zmysel pas reklamovat? Pripadne da sa na ten HRM dual kupit aj nejaky cinsky remienok?
Mal som tento istý problém. Skús si stiahnuť nejakú aplikáciu do mobilu, ktorá vyhľadáva okolité zariadenia, ktoré šíria signál v ANT+. Ak pás nemáš na sebe nemalo by ti ho nájsť, lebo by nemal vysielať signál. Ak ti ho nájde, znamená to, že pás sa nevypína (pravdepodobne pot zatiekol do plošáku) a to spôsobuje, že baterka sa rýchlo vybije. Mne takto odišli 2 hrudné pasy Garmin po sebe - vždy baterka vydržala 1 max 2 výjazdy a bolo po nej. Pás, ak je v záruke, by som reklamoval.
garmin pas sa nema prat v pracke, len rucne. Ja ho prepla***** kazdych par aktivit a raz za cas zlahka precistim jemnou zubnou kefkou s trochou pracieho prasku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nepresnosti moze sposobovat agresivny pot, u kazdeho je to individualne. U mna to bolo podobne, ani pravidelne pranie nepomahalo, preto som presiel na ramenny pas.
Podobne, mam k nemu druhy čínsky pas a oba fungujú, po vela rokov.
Este som tu kdesi v komentaroch cital, ze vraj caste pranie v pracke moze elektrody na remienku poskodit (pral som to podla doporucenia po 5-7 jazdach), a ze teda moze stacit vymenit len remienok a vobec nema zmysel pas reklamovat? Pripadne da sa na ten HRM dual kupit aj nejaky cinsky remienok?
prvy garmin pas z GE510 mi vydrzal 5r,a pouzival som metodu kazdy vyjazd preplach pod tecucou studenou vodou a kazdy 7-10vyjazd pracka
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/hrm-dual/SK-SK/GUID-8DD459F4-848B-48E7-9AA8-A9791D211310.html
zakladom vsetkeho je toto,a na to ludia podla mna zabudaju
Pred umývaním remienka musíte odistiť a vybrať modul.
ano, viem viac. lebo to je v navode. A Kotlarom oznacuj svoju mater,