zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Včera som išiel dom z roboty cez JuRaVu a v smere na Jur mi to prišlo celkom OK obísť cez Vajnory, treba nejak vydržať ten jeden kilometer po hlavnej s aspoň akou takou krajnicu, hlavne neodbocit na D4, ako sa to mne podarilo 😃 a potom sa už ide len po vedľajšej ceste do Vajnory, kde už ide cyklotrasa k jurave... Ale v opačnom smere to bude asi horšie s napojením z hlavnej na juravu...
luky64:
priechod nefunguje, ani tento vikend nebude fungovat z dovodu, ze prace na budovani noveho mostu dialnice D1 su prave priamo pri Surskom kanali z oboch stran, nie je kadial prejst. Snazime sa dohodnut, aby prace boli v tomto useku skoncene skor... co sa aj snazia spravit...
Chalani, bezpecnost vsetkych je tu naozaj prvorada, ci uz cyklistov, robotnikov... je to vela roboty na malom useku, nebezpecenstvo urazu je tu velke...
Presne som to sem chcel pridať. Na konci Juravy sa na mňa tak nepekne pozeral pán keď som sa tam otáčal. Asi celkom aj sleduju že keď sa niekto snaží preskočiť plot
Ahojte,
ako som dostal info,
tak akcia zmrzlina vo Vajnoroch plati aj tento vikend. Tak kto mate chut, mozete sa zastavit. Blizsie info je o par prispevkov vyssie...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
aha takže zase zatvorené... hlavne že cez víkendy umožníme prejazd... pekné o(je)by... nech si tú zmrzlinu v Budimexe strčia do arschloku aj s ministrom dopravy...
luky64:
si jediny asi, ktory nevie pochopit, ze cez stavenisko je to fakt nebezpecne teraz prechadzat.
A teda mam uz dost roznych invektiv, nielen na toto tema. Koncim koncom juna na urade, a som velmi zvedavy, kto bude chranit a hajit zaujmy bratislavskych cyklistov, nielen na Jurave, ale aj v Malych Karpatoch... Asi nevies, ze stale bolo co riesit, ci uz z Lesy SR, MLBA,SOP, CHKO....
Takze po takychto prispevkoch nemam chut ani zaujem nadalej chranit bratislavskych cyklistov... Potom sa nestazuj, ze je zle...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty by si tych 80kmh mozno aj dal
priechod nefunguje, ani tento vikend nebude fungovat z dovodu, ze prace na budovani noveho mostu dialnice D1 su prave priamo pri Surskom kanali z oboch stran, nie je kadial prejst. Snazime sa dohodnut, aby prace boli v tomto useku skoncene skor... co sa aj snazia spravit...
Chalani, bezpecnost vsetkych je tu naozaj prvorada, ci uz cyklistov, robotnikov... je to vela roboty na malom useku, nebezpecenstvo urazu je tu velke...
v kontexte toho prispevku som aj odpovedal... Zatial priechod cez stavenisko z dovodu bezpecnosti nie je mozny...
Nehanebné korumpovanie cyklistov.
ďakujeme, využil som. dve zmrzliny zadarmo.
ako som dostal info,
tak akcia zmrzlina vo Vajnoroch plati aj tento vikend. Tak kto mate chut, mozete sa zastavit. Blizsie info je o par prispevkov vyssie...
si jediny asi, ktory nevie pochopit, ze cez stavenisko je to fakt nebezpecne teraz prechadzat.
A teda mam uz dost roznych invektiv, nielen na toto tema. Koncim koncom juna na urade, a som velmi zvedavy, kto bude chranit a hajit zaujmy bratislavskych cyklistov, nielen na Jurave, ale aj v Malych Karpatoch... Asi nevies, ze stale bolo co riesit, ci uz z Lesy SR, MLBA,SOP, CHKO....
Takze po takychto prispevkoch nemam chut ani zaujem nadalej chranit bratislavskych cyklistov... Potom sa nestazuj, ze je zle...