Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Sorry, nevsimol som si, ze si pisal Comp.
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 13:27:46
01
Zdravím, neviete čo sa chystá / nechystá v Canyon s modelom Spectral ON? Dlhodobo je vypredaný. Chystá sa niečo nové?
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:10:36
00
Spectral a Torque pouzivaju custom bateriu vyrabanu specialne pre tieto modely. Minuly rok Canyon oslovil uzivatelov, ze ich nemaju pouzivat, pretoze praska obal baterie a hrozi skrat a vznietenie.
Az teraz zacali rozposielat uzivatelom nove baterie. Ludia predpokladaju, ze ide o tisice baterii a tak su dohady, ze nedostupnost SpectralON a TorqueOn s tym suvisi - nemaju baterie nazvys. Ale samozrejme je mozne aj to, ze chystaju novy model.
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 14:57:28
02
no vidíš kuko... radšej si kúp bicykel a nemusíš sa báť že ti zhorí pipík pri skrate baterky HAHAHAHAHA
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 18:13:43
01
ja zatial z odstupom casu hodnotim, ze by som sa späť vrátil k mondrakeru, len o číslo k mensiemu a to M/L 476 reach. zatial mam s odstupom casu z treku take zmiesane pocity
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 19:37:25
02
arrow_leftvalecek napísal:
ja zatial z odstupom casu hodnotim, ze by som sa späť vrátil k mondrakeru, len o číslo k mensiemu a to M/L 476 reach. zatial mam s odstupom casu z treku take zmiesane pocity

Drak je drak ;) :)
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 20:02:40
01

prečo?
Zobraziť komentár 16.05.2025 - 22:49:17
00

A to si ho skusil este dost vytunit
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 17:02:46
00
Caute , ja uz cakam na svojho Defta a razmyslam ake zabezpecenie mate, rozmyslam medzi bike finder alebo bosch connect module …samozrejme som objednal aj dobru retaz … osobne si myslim ze ta retaz by aj mohla stacit , neviem si predstavit ze ktosi medzi ludmi tam s flexkou bude rezat retaz …. A keby to kradla nejaka organizovana skupina tak si myslim ze ti budu mat rusicky alebo nejaky lokator gps signalu , cize bike finder aj bosch connect mi bude k nicomu - a preto pisem ci mate skusenosti alebo by ste poculi ci ktosi si takto nasiel bicykel a ci by to aj policia riesila keby im dam miesto kde si bike nachadza…este ma aj napadla kombinacia retaz + Lokátor KNOG Scout Alarm,cize prekonat retaz , + alarm im bude pistat a keby sa im to napriek tomu podarilo , tak by som tam mal este namontovany bosch connect abo bike finder … vtedy mi nemuseli zbojniici predpokladat ze okram alarmu to ma este aj gps lokator … ale pokial maju nejaky ten detektor na gps lokator tak je to zbytocne tam mat
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 21:55:36
01
Kupoval si tohotorocny Deft? Nebude mat Deft uz nainstalovany Connect Module?
Toto nastastie riesit nebudem musiet, Neuron:ON ma Connect module v zaklade, comu som celkom rad.
Podla mna je to dobra vec, samozrejme, ak sa niekto specializuje na e-biky, bude vediet, ze Bosch motory mozu mat Connect module. Mozno je dobre este strcit niekde do ramu tracker, AirTag albo nieco podobne.

Z Ali som si kupil takyto alarm kombinovany so svetlom. Robi to celkom dobry hluk ked niekto pohne bicyklom.
https://www.youtube.com/watch?v=uErAGJ6mUtI

Zamok este nemam, tu som pozeral nejake videa
https://www.youtube.com/watch?v=x5tuFesVtAA
https://www.youtube.com/watch?v=q40IokLIwnw
Ale budem ho mat v byte alebo v robote, nebude niekde mimo dohladu (napr. garaz, pivnica), takze nemusim kupovat nejaky velmi drahy zamok.
Len nech sa neda prestiknut nejakymi kliestami, aby bajk niekto nevzal, ked budeme sediet napr. na terase.
Tie tazko rozpilitelne stoja dost vela.

Este som hladal info o poisteni, V byte bude kryty poistenim domacnosti, ale vonku nie. Co som pozeral, samostatne sa da v sucasnosti bicykel poistit len v Generali a cez Bikeplan.
https://www.generali.sk/pre-obcanov/poistenie-majetku/poistenie-bicykla-u-partnerov/
https://www.bikeplan.sk/
Ak budes bicykel skladovat niekde, odkial ho mozu jednoducho zobrat, a nebude to spadat do poistenia domacnosti, asi by som do samostatneho poistenia isiel. A je kryta aj kradez na vylete, na dovolenke. Len treba splnit podmienky poistenia, aby potom nezamietli poistne plnenie.
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 23:34:42
00
Nie nie 2023 ku model som kupoval s Bosch Gen 4 … no ja prave ho budem mat v byte … nooo to prave asi zalezi ci ti to kradne daky fetak vtedy ten tracker ma zmysel a ked organizovana skupina tak si myslim ze oni su si plne vedomi ze take veci to moze mat tak budu mat dake zariadenie co vystopuje signalnz toho bicykla … asi vcera som cital na HAKA ze bicykel z parkoviska behom 30minut z autodrziaka ( co myslim ze tam su biky uzamknute ) aj ked asi je tam kluc univerzalny , takze ti asi isli na istotu a tam asi tracker nepomoze ked maju rusicku kym to neoholia …ale ja do toho nevidim preto sa pytam ci niekto mal skusenost vytrackovat bike a ci kona aj policia ked viem kde sa bike nachadza
Zobraziť komentár 17.05.2025 - 23:54:10
00
používam niečo takto,este starsiu verziu.
ked to,nechtiac spustim v uzavretej miestnosti, zosalis sa a s tebou polovica panelaku

I just found this on AliExpress:
€51.22 | New Bike Motorcycle Alarm Disc Brake Lock 120dB Rechargeable Bicycle Moto Anti theft Alarm System Motorbike Accessories
https://a.aliexpress.com/_EwLoVXs
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 06:09:53
00
Connect modul samotný má alarm, pri pohybe bicyklom sa ozve tón a pri pohybe bicykla začne húkať. mimo to, dá sa nastaviť odblokovanie bajku buď na Kiox, alebo na mobil, čo znamená, že sa bez spojenia s príslušným zariadením bajk zapnúť nedá a ak ho vezme nejaký okoloidúci niekde z terasy, nebude problém ho dobehnúť na kamarátovom bicykli, lepší bežci aj na pešo.

EDIT: test úpravy príspevku

Naposledy upravil sorcerer dňa 24.05.2025 - 22:47:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.05.2025 - 07:32:07
00
arrow_leftPropajlot napísal:
Caute , ja uz cakam na svojho Defta a razmyslam ake zabezpecenie mate, rozmyslam medzi bike finder alebo bosch connect module …samozrejme som objednal aj dobru retaz … osobne si myslim ze ta retaz by aj mohla stacit , neviem si predstavit ze ktosi medzi ludmi tam s flexkou bude rezat retaz …. A keby to kradla nejaka organizovana skupina tak si myslim ze ti budu mat rusicky alebo nejaky lokator gps signalu , cize bike finder aj bosch connect mi bude k nicomu - a preto pisem ci mate skusenosti alebo by ste poculi ci ktosi si takto nasiel bicykel a ci by to aj policia riesila keby im dam miesto kde si bike nachadza…este ma aj napadla kombinacia retaz + Lokátor KNOG Scout Alarm,cize prekonat retaz , + alarm im bude pistat a keby sa im to napriek tomu podarilo , tak by som tam mal este namontovany bosch connect abo bike finder … vtedy mi nemuseli zbojniici predpokladat ze okram alarmu to ma este aj gps lokator … ale pokial maju nejaky ten detektor na gps lokator tak je to zbytocne tam mat

Bude stacit ta retaz a connect modul. A na YouTube su videa, ako pilil zamok v centre flexou a nikto ani nemukol, cize na to by som sa nespoliehal. Bracho tiez sachoval s pakovymi kliestami pri Lidli, lebo mama stratila klucik a tiez sa nikto nepristavil. Generali ma poistenie bicyklov, dobre si precitaj podmienky je tam presne uvedeny postup, co robit pri kradezi, plus podmienky zamknutia a aky ma byt zamok. Dole pod tou "vatou" su dokumenty s podmienkami

https://www.generali.sk/pre-obcanov/poistenie-domacnosti-a-nehnutelnosti/poistenie-bicykla/
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 09:02:56
01
serie ma, že Generali nemá na webe kalkulačku na vypočítanie ceny poistného z hodnoty bajku a poistenie je na dobu neurčitú. na Bikeplan mi to vychádza 280€ na rok, čo je teda slušná pálka, ale zároveň sa dá u nich dojednať poistenie aj na pol roka, čo by mi stačilo, ale za 234€/polrok ich je**m. keby tam dali nejakú rozumnejšiu cenu idem do toho. druhý polrok mi kryje bajk poistenie domácnosti, v zime nejazdím.
Zobraziť komentár 18.05.2025 - 10:10:25
00
keyboard_arrow_up