Red1: vsak ist nieco, co nepoznam a neviem ci prejdem je ta najvacsia zabava Ostatne, je plno miest, kde si dopredu ebajkom vyskusat ani nemozes, lebo to s nim nedas.
Tak hlučnosť väčšiny motorov je merateľná na úrovni hlučnosti okolitého prostredia a sekunda, dve prejazdu v blízkosti dobre naladenému človeku nevadia … keď už mi má niečo prekážať (alebo iritovať) tak sú to jazdci s reproduktorom 🤮. Bohužiaľ sa tento trend objavuje bez rozdielu pohonu 😮💨
Ja som cisty elektrohejter, ale toto vysmievanie a posudzovanie sa mi nepaci. Aj tak to neovplyvnime a nie vzdy pozname vsetky okolnosti. Jedine co mi skutocne vadi, deti na ebajkoch (nie je to chyba deti).
Však dobre, neovplyvníme to. Tak prečo si z nich nerobiť aspoň srandu. Však sú doslova na smiech s tou obhajobou lenivosti. Oblečený ako eskimáci v stred leta, ich štýl jazdy a reči o tom ako si dali do tela to je studnica frkov o nich.
A s tými deťmi plne súhlasím. Zarobené na generáciu megalenivcov so zdravotnými ťažkosťami. Vo veku kedy sa im buduje svalstvo, vydrž a sila je to to najhoršie rozhodnutie rodičov. Vplyv na zdravý vývoj veľmi zlý. V dospelosti sa to ešte znásobí,
xyz takže ako vravím, rola ublíženého, lebo na "tvoje" miestečko sa teraz dostane viac ľudí. Pofúkať zranené ego netreba?
JOLI čo bolo na mojej otázke hlúpe? Povedz mi, čím ti elektro-cyklista ubližuje?
ivast nie všetci sú tučniaci, vidno, že máš klapky na očiach. Čomu nerozumiem? Že ako presne ti kvalitu života narúša tučný cyklista s tenkými nožičkami a hrubým kožúškom?
marp ty si asi človek, ktorý snáď čaká pri pivnici, len aby sa do ksichtu vysmial niekomu, kto tlačí ebike hore schodmi. To je úplné dno. Ty by asi nechal ebajkera ležať na zemi a nepomohol, len preto že má elektro. Ale hlavne, že by si z toho mal fun factor.
Super, že 70 ročný výkonnostne bajkuje a prajem nech mu to čo najdlhšie vydrží. Predpokladám, že to robí slobodne a dobrovoľne a tak nerieši v čom a na čom jazdí jeho okolie.
Takže ako som predpokladal, nie je tu žiadny dospelý dôvod na nenávisť voči elektro-cyklistom. Nie ste schopní ničím rozumným svoje prehnané hejty obhájiť.
Stále dávate do porovnania ako vy makáte a jediný správny cyklista je aspoň 50+, s tenkým oblečením, bez tuku, musí vypľuť dušu, musí sa potiť, musí mať správnu prilbu, nohy a ruky v správnej polohe, musí si dávať aspoň 100km trasy a min 3000vm, nosiť bike na pleci je vstupenkou do VIP. Kto nerobí takto, nezaslúži si žiť aj keby ho ebajk mal zdvhnúť z gauča. Zaslúži si hejt, posmech a nadávanie. Tento váš názor mi pripomína text nekdajšej DE hymny "...uber alles."
A smajlík v názve téme, to nezachraní, to by tu musel byť inteligentný hejt v kombinácii s chápaním, že existuje aj iný názor.
Okrem tej omáčky otázok tak toto je hlúpe.
Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Ja nemôžem za to, že vo vlákne, kde sa píše o téme, ktorá je v názve vlakna si nenašiel odpoveď.
Načo sem potom píšeš hlúpe otázky?
Udivuje ma, ako sa v pravidelných časových intervaloch vždy nájde niekto, kto chce moralizovať a umravňovať ľudí v téme, ktorá má názov "ELEKTROHEJTERI SEM", a ešte aj so smajlíkom na konci 😃😃🙈
lebo ludia nechapu pisanemu textu. to je len ich problem, nikoho ineho.
sledujem starsich co dupaju vysoke priemerky a wataze na strave, ziadne motorceky. svojimi vykonmi zahanbia aj mladsie rocniky.
maju vek, mohli by sa dat na baterky, ale nie..
lebo nešlo o Nemecko ale, že tu zo seba robíte vyššiu kastu ľudí, ako sa tam voľakedy spievalo.
Zase ste mi poodpisovali všeličo a pritom nik neodpovedal na jednoduché otázky. Odpoveď, že dávam je hlúpe otázky je len potvredním toho, že nemáte argumenty na svoje prehnané hejty. Ja viem, ťažko sa odpovedá, keď viete, že vlastne neni dôvod na nenávisť a že ide len o to, že to máte v hlave zle nastavené a priznať si to...jaaaj to by ego utrpelo
Joli to svojím komentátom
Však dobre, neovplyvníme to. Tak prečo si z nich nerobiť aspoň srandu.
úplne potvrdil. To je úroveň adolescenta, nie dozretého športovca.
Baterka nabitá , bol som včera von, ďakujem. Ja nechodím na bike aby som sa zapísal do rebríčka rekordov alebo sa smial druhému, že má nohy od "O".
Ja trepem, hej 😀, ale posledne dve strany sa tu neviete vyjadrit na jednoduche otazky. O zarytosti by sa v tejto teme dalo rozpravat, trafena hus zagagala😉.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aha! Takže to ty ma tam vyrušuješ s tým tvojim hučiacim " vysávačom"
Však dobre, neovplyvníme to. Tak prečo si z nich nerobiť aspoň srandu. Však sú doslova na smiech s tou obhajobou lenivosti. Oblečený ako eskimáci v stred leta, ich štýl jazdy a reči o tom ako si dali do tela to je studnica frkov o nich.
A s tými deťmi plne súhlasím. Zarobené na generáciu megalenivcov so zdravotnými ťažkosťami. Vo veku kedy sa im buduje svalstvo, vydrž a sila je to to najhoršie rozhodnutie rodičov. Vplyv na zdravý vývoj veľmi zlý. V dospelosti sa to ešte znásobí,
JOLI čo bolo na mojej otázke hlúpe? Povedz mi, čím ti elektro-cyklista ubližuje?
ivast nie všetci sú tučniaci, vidno, že máš klapky na očiach. Čomu nerozumiem? Že ako presne ti kvalitu života narúša tučný cyklista s tenkými nožičkami a hrubým kožúškom?
marp ty si asi človek, ktorý snáď čaká pri pivnici, len aby sa do ksichtu vysmial niekomu, kto tlačí ebike hore schodmi. To je úplné dno. Ty by asi nechal ebajkera ležať na zemi a nepomohol, len preto že má elektro. Ale hlavne, že by si z toho mal fun factor.
Super, že 70 ročný výkonnostne bajkuje a prajem nech mu to čo najdlhšie vydrží. Predpokladám, že to robí slobodne a dobrovoľne a tak nerieši v čom a na čom jazdí jeho okolie.
Takže ako som predpokladal, nie je tu žiadny dospelý dôvod na nenávisť voči elektro-cyklistom. Nie ste schopní ničím rozumným svoje prehnané hejty obhájiť.
Stále dávate do porovnania ako vy makáte a jediný správny cyklista je aspoň 50+, s tenkým oblečením, bez tuku, musí vypľuť dušu, musí sa potiť, musí mať správnu prilbu, nohy a ruky v správnej polohe, musí si dávať aspoň 100km trasy a min 3000vm, nosiť bike na pleci je vstupenkou do VIP. Kto nerobí takto, nezaslúži si žiť aj keby ho ebajk mal zdvhnúť z gauča. Zaslúži si hejt, posmech a nadávanie. Tento váš názor mi pripomína text nekdajšej DE hymny "...uber alles."
A smajlík v názve téme, to nezachraní, to by tu musel byť inteligentný hejt v kombinácii s chápaním, že existuje aj iný názor.
Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Ja nemôžem za to, že vo vlákne, kde sa píše o téme, ktorá je v názve vlakna si nenašiel odpoveď.
Načo sem potom píšeš hlúpe otázky?
Ešte raz ďakujeme!
A električkár, ktorý nás potiahne cez štyristú stranu, dostane od súdruha Žinčicu poukážku na nabitie jeho električky v hodnote 35€.
lebo ludia nechapu pisanemu textu.
sledujem starsich co dupaju vysoke priemerky a wataze na strave, ziadne motorceky. svojimi vykonmi zahanbia aj mladsie rocniky.
maju vek, mohli by sa dat na baterky, ale nie..
Zase ste mi poodpisovali všeličo a pritom nik neodpovedal na jednoduché otázky. Odpoveď, že dávam je hlúpe otázky je len potvredním toho, že nemáte argumenty na svoje prehnané hejty. Ja viem, ťažko sa odpovedá, keď viete, že vlastne neni dôvod na nenávisť a že ide len o to, že to máte v hlave zle nastavené a priznať si to...jaaaj to by ego utrpelo
Joli to svojím komentátom
Baterka nabitá