Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
Výpredaj -18% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 699 €
-18%
MOC 6 299 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
-11% Bosch Compact Control Unit pre Kiox BUI330, SmartphoneHub a Nyon BUI350 - 290 mm
62,99 €
-11%
MOC 70,99 €
Shimano Steps SW-E6010 pravý spínač ovládania prehadzovačky, 357 mm
71,99 €
MOC 84,99 €
Zase ste mi poodpisovali všeličo a pritom nik neodpovedal na jednoduché otázky. Odpoveď, že dávam je hlúpe otázky je len potvredním toho, že nemáte argumenty na svoje prehnané hejty. Ja viem, ťažko sa odpovedá, keď viete, že vlastne neni dôvod na nenávisť a že ide len o to, že to máte v hlave zle nastavené a priznať si to...jaaaj to by ego utrpelo
Joli to svojím komentátom úplne potvrdil. To je úroveň adolescenta, nie dozretého športovca.
Baterka nabitá
Keby som mal ja alebo niekto iný tu z prítomných prispievateľov úroveň adolescenta, tak sa idem vysmievať do vlakna e-zťp jázd. Nájdi mi tam jeden jediný môj príspevok s týmto obsahom. Uľahčím ti to, nemám tam žiadny príspevok.
Zato ty tu hraješ nejakého morálneho panáka, ktorý tu akurát vypisuje trápne otázky.
Hrozný výmysel.
Inak nohy do O, to je typický poznávací znak ebikerov. Resp každé nohy do O je ebikeri. Ako ja som jazdil na zeninom, ale ani mne to neťahá nohy do O ani ona nemá O. Nechápem
A čím väčšie zvdihy tým väčšia šanca na O.
Vie niekto prečo?
Ja som prešiel na ebike v 2022 a necítim sa byť otrokom. V drvivej väčšine výjazdov baterku ani neriešim, nikdy som nemal zastávku na nabíjanie a nikdy som nezostal s vybitou. A teda som v rôznych skupinách a nik tam nevyplakáva, že by bol otrokom baterky. Stane sa, že niekomu to niekedy nevydá keď má prehanané očakávania. Neviem či vy tu denne jazdíte 150km a viac na mtb, keď si myslíte, že by vás baterka obmedzovala. Hľadáte problém tam, kde nie je.
Jasné, vyprášiš baterku aj na 30km na max pomoc v kopcoch, ale ak si potrebuješ dať dakú vysokú pomoc, tak máš nemáš kondičku a na bežnom by si zdochol možno po 10km. A ako sa ti kondička zlepšuje, dojazd sa zvyšuje a v kombináci s ebike znásobuje (nie do nekonečna samozrejme). Nebavíme o prípade, kedy si niekto kúpi ebike aby chodil 1km po rožky do jednoty. Vtedy je ebike len ako dopravný prostriedok a taký človek určite nemá v pláne robiť nejakú aktivitu (ani takému by som sa ale nevysmieval, že tučko na mopede). Zas píšem román
JOLI ako nehnevaj sa ale názor "ak už ebike rozmach nezastavím tak aspoň si z takých ľudí budem robiť srandu" je fak detinský, a "zťp" si si zas neodpustil. A už mi odpovieš konečne ako ťa ebajkeri mentálne šikanujú?
S tými nohami do "O", to je inak zaujímavý úkaz. Ja vídam takých aj na elektro aj ne-elektro a väčšinou sú to vždy starší ľudia. Nechápem ako sa to tak dá. Ja som to skúsil nasilu a bolo divné. Mne zas žena smiala, že mi krúti nohy do vnútra. Asi som obrátený ebajker
takto fungujú väčšinou lacné čínske ebajky, ktoré nemajú torque senzor, iba cadence a tam je naozaj aktivácia a sila motora len na základe kadencie, takže po rovinke keď si to dáš na max robíš tzv "ghost pedalling". Prípadne ani to lebo tie čínske majú aj plynový pedál, takže to by som už nazval mopedom.
Ako dlho môžu vydržať také nízke štuple?
Výplet na tie obludné kotúče vyzerá tiež chabý.
Nieje to obrázok od umelej (E) inteligencie?
BTW Neberte zivot vazne ...
BTW Neberte zivot vazne ...
Nie vsetci skoncia na ebiku. Vsetci nemaju to stastie sa toho vôbec dozit. A nie vsetci maju tu mentalnu vybavu uzivat si zivot bez mindrakov. A obcasne pomôze ten reset a zase len v pripade, ze sa toho stihnu dozit.
🤣uz dochadzaju argumenty, tak ma posielate prec. Co ja budem kde riesit je moja vec. Nic rozumne ste tu za 3 dni nepovedali a dobre to viete (okrem pistu). Toto je tu klub posmievacov. Za cyklistov sa mozete povazovat az ked sa zacnete spravat ako ludia.
Tak, zbytocny ranny elektrohejt by sme mali, ale ked uz si ho niekto tak dlho pyta...
Viete, všetci snáď jazdíme na bicykloch lebo nás to baví, máme z toho radosť, niekto to robí tak, iný inak. Niekto sa zodrie, niekto nemá taký cieľ. Každí to robí, tak ako mu to vyhovuje. Stále by sme mali byť schopní podať si ruky a sadnúť na pivo k rovnakému stolu. Inteligentný hejt je v pohode. Lenže to, ako sa tu prezentujete je prízemné, vyslovene nenávistný hejt, tak chápem, že trochu morálneho off-to***** vás zdvíha zo sedla.
Ak nebude nabudúce o čom, tak napr. aj svetlá mám na baterku. Mohol by som mať dynamo ako voľakedy a svietiť za "svoje" ale ja radšej kradnem energiu zo zastrčky, holt som lenivec
Toto je podstata toho vášho sebaklamu, vy bicykle nejazdíte, lebo vás to naopak nebaví šliapať, nebodaj sa ešte spotiť
Ale konečne to niekto za vás všetkých mopeďákov napísal úprimne, to sa cení
Vtipné mi prišli tie starosti čo tam riešia s batériami, praskajúcimi š*****mi alebo váhou bicykla.
Tu sa ich musím zastať, pri tom označení lenivý, však dobrovoľne sa vláčia s 25 kg bremenom po schodoch, lebo do výťahu ho nezmestia.😁
No hlavne pobavili jednotlivci, ako jeden čo si kúpil zťp na jazdenie čisto po asfaltovej hrádzi a celkom mi potvrdil moji teóriu, že značne množstvo týchto motoriek do kopcov a na terén ani nepáchne.
Potom tam bol jeden veľmi otvorený, že pri výške 173 a váhe 93 by radšej tú motorku. Myslím, že s ňou ten cieľ dosiahnuť 100 kg bude jednoduchší. 😁 Áno ciele si treba dať čo najvyššie.