Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Xyz Neviem,ci je dobre,ze si spomenul .. :?: :lol:
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 12:15:15
05
možno nezareaguje :D meno trafil, len mesto nie :D :D Báťuška je od Prešova, nie z Prešova :lol: :lol:
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 12:29:20
00
Teraz neviem. Je tych 175 tepov na asfalte raz/dvakrat tyzdene problem ked mam max 205, kludovy 47 merane garmin hrudakom? Jazdim podla Corosu kde mam 6 zon a 175 zacina threshold. Naviac tak vydrzim 1-2 hodky, viac som neskusal. Podla mna to uplne optimal jazdit nie je ale nejaky extrem by som v tom nevidel. Skor jazdim Aerobic Endurance 2/6 a Aerobic Power 3/6. Celkovo som mal a asi este mam problem so slabym zakladom takze sice dychcim ale vo vyssich tepoch vydrzim dlhsie, trebars na skialpoch to bolo 185 tepov priemer hodinu. ANo snazim sa budovat si i ten zaklad, hlavne minuly rok bol na to fajn.

bubbic Vdaka. V podstate som nieco take skusal ale moc sa nestalo. To potom fakt len cakat par km kym sa bude dat. Alebo ako pise scarinko jazdit Z1 a nedobiehat skupiny. Alebo sa uplne vyprdnut i na bicykel.
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 12:34:56
01
Neeeee....radšej skús nájsť iné trasy, ja mám podobné problémy ako si ty písal v iných témach...asi priťahujem problémy a blbcov...hľadám alternatívne trasy kde nestretnem toľko ľudí
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 12:40:11
01
arrow_lefta-biker napísal:
Teraz neviem. Je tych 175 tepov na asfalte raz/dvakrat tyzdene problem ked mam max 205, kludovy 47 merane garmin hrudakom? Jazdim podla Corosu kde mam 6 zon a 175 zacina threshold. Naviac tak vydrzim 1-2 hodky, viac som neskusal. Podla mna to uplne optimal jazdit nie je ale nejaky extrem by som v tom nevidel. Skor jazdim Aerobic Endurance 2/6 a Aerobic Power 3/6. Celkovo som mal a asi este mam problem so slabym zakladom takze sice dychcim ale vo vyssich tepoch vydrzim dlhsie, trebars na skialpoch to bolo 185 tepov priemer hodinu. ANo snazim sa budovat si i ten zaklad, hlavne minuly rok bol na to fajn.

bubbic Vdaka. V podstate som nieco take skusal ale moc sa nestalo. To potom fakt len cakat par km kym sa bude dat. Alebo ako pise scarinko jazdit Z1 a nedobiehat skupiny. Alebo sa uplne vyprdnut i na bicykel.

AGE FACTOR GDE?? :lol:
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 12:42:46
04
Neviem. Ja len cakam kedy mi to nejak brutalne zacne klesat. A mozno to uz i zacalo, uz ani schudnut po vianociach neviem. Ani odmerat max si teraz nemozem, musel by som sprintovat kopce a to s tou nohou nechcem. To odmerane max je tak 3 roky stare cislo, minuly rok som mal obdobie ked som na Kamzik mal 196-197-198 niekolko krat s tym ze pocitovo to bolo este daleko od maxima. Tento rok zatial ziadne take prehnane tepy nejazdim ale tak na Strave som si nastavil tych 197 pre porovnanie a porovnavam si to.
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 13:07:18
00
ak mas max tak vysoko, tak 175 je v pohode.. u kazdeho je to inak.
Pelotony na cyklocestach nikto nema rad, posledna este tusim minulorocna skusenost s nimi bola ,ze sli tak nasiroko ze som ako proti iduci musel ist mimo cesty inak by do mna nadrbali. Ale beriem to uz tak ze su tam aj neskusene teliatka, aj na trailoch takych stretnes..aj ja som nejak zacinal.. kazdopadne ti odporucam chodit do kopcov, tam tie pelotony nestretnes :) Hore na kamzik, alebo na Biely alebo na Tri Kamenne kopce..mas dobre nohy, mozes ist napohodu.. Pripadne som rad cez devin popri dunaji do stupavy a hore cez marianku a MS..ale treba ist viac po rakuskom graveli tam grupeta neboli alebo teda ja som nestretol..
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 13:55:44
02
BK jazdim dost casto, tam sa zase za mna ziletkari vesaju ked idem rychlejsie. Kamzik tiez uz zacinam a velmi pomaly Blueckom dole. Chcel by som uz zacat cez vikend dlhsie trasy jazdit, to bude hodne vela rakuskeho gravelu. Najnovsie spoznavam kopceky okolo Viedne a celkom lutujem ze trailove jazdenie este nezvladam, tam to maju celkom fajne. Po praci si davam stale to iste, bud Hainburg na otocku, teraz sa uz i ten Braunsberg sa da, alebo koliesko okolo Hundsheimu, BK alebo asfaltkou od zeleznej k Slivovi a na Kamzik patbojarom alebo krasnanskym (to ale malo, tam mam problem s tymi kompresiami v lunaparku), obcas uz i par vyslapov na Kamzik. Tento rok uz viac kopceky zvladam. Ale uvidim ako to bude, asi ma caka operacia tak mozno som dojazdil tento rok.
Zobraziť komentár 19.05.2025 - 14:20:01
01
Ako predbiehať na cyklotrase? Takto nie.
Zobraziť komentár 31.05.2025 - 17:00:42
00
keyboard_arrow_up