ficovi to vyhovuje. v zahranici sa s nim aj tak nikto kto stoji za rec nebavi takze tu nema co stratit. a cim viac kotlara tym menej sa mozeme sustredit na ppa, nemocnicu, najnovsie kryty a podobne tunely
Popularita koalície sa výrazne prepadáva a Smer s Hlasom by nezostavili vládu ani s pomocou extrémistickej Republiky. Naopak, opozícia by dokázala väčšinu získať aj bez toho, aby sa do parlamentu dostali Demokrati. Vyplýva to z volebného modelu agentúry Ipsos pre Denník N.
Najväčší pád zaznamenal Hlas, ktorý si pohoršil o viac ako štyri percentuálne body. Jeho preferencie za mesiac padli z 12,5 na 8,4 percenta a ocitol sa na historickom minime.
„Hlas sa prvýkrát v meraniach Ipsosu dostal na jednociferný výsledok,“ všíma si riaditeľ agentúry Ipsos Jakub Hankovský.
Ešte pred necelým rokom mala táto strana založená okolo Petra Pellegriniho preferencie na úrovni 17 percent. Pod vedením Matúša Šutaja Eštoka tak Hlas prišiel o viac ako polovicu voličov.
„Zdá sa, že po dlhšom čase vidíme pohyby v preferenciách,“
rozvrat medii, kultury, podpora ***** odliv inteligentnych, zanedbanie skolstva a zdravotnictva, zanedbanie infrastrukury, odliv investorov, odradenie novych ... co bude dalsie na programe? a ked tu bude fakt zle, jednoduchi s otvorenou narucou privitaju spasitela z vychodu
Môj názor je, že Kotlár ho vydiera, resp. podmieňuje podporu tých pár jeho dezolátskych kolegov v parlamente tým, že Fico bude so všetkým aktívne súhlasiť. To zas nie je až taký náročný deal, osobitne ak Kotlár tým svojim bludom naozaj verí a pokladá sa za mesiáša či odhaliteľa sprisahaní. A ako tu už niekto napísal, Ficovi sa to v zásade tiež hodí, lebo tu riešime tú zmluvu, Kotlárové správy a mikroskopy a nie závažné problémy.
Neviem si predstaviť iný dôvod, prečo by s tým Fico robil tak cavyky. Podľa informácií v médiách v tej zmluve o nič zásadné nejde, ona definuje najmä koordinačné a komunikačné mechanizmy v prípade pandémie.
S tým, že aktivity Kotlára sú dymová clona, súhlasím, ale ozaj si myslíš, že taký truľo cvičí s Ficom? Podľa mňa, je to presne naopak a truľo robí presne to, čo dostal za úlohu od šéfa.....
ale s tou pandemickou zmluvou to nie je pravda lebo vlastizradca hranol povedali
za rozšírením covidu sú farmaceutické firmy. „Ide o peniaze a farmafirmy. Je dokázané, že vírus unikol z laboratória,“ povedal v TA3.
hovoril, že pandemická zmluva obsahuje „prvky povinného očkovania“.
tiež tvrdil, že na základe pandemickej zmluvy budú členské krajiny nútené kupovať určité druhy vakcín.
S tým, že aktivity Kotlára sú dymová clona, súhlasím, ale ozaj si myslíš, že taký truľo cvičí s Ficom? Podľa mňa, je to presne naopak a truľo robí presne to, čo dostal za úlohu od šéfa.....
Asi to nezistíme, ale ja si to fakt myslím.
Navyše to zase nie je až také "cvičenie" s Ficom. Je to síce veľmi trápna vec, ale je to prijateľná cena za udržiavanie väčšiny.
K tomu Kotlárovi...Úryvok z rozhovoru s českou novinárkou Svobodovou, ktorá oslovila Murína na veľtrhu "Svet knihy".
Nedávno ste sa stretli aj so splnomocnencom pre covid a poslancom SNS Petrom Kotlárom, ktorý odmieta komunikovať so štandardnými médiami. Ako to stretnutie prebiehalo a ako na vás zapôsobil?
Stretli sme sa v reštaurácii pri parlamente a bolo to dohromady 18 minút, čiže nešlo o žiadne veľké stretnutie, kde by som mala čas ho viac navnímať. Vyšlo mi z toho, že všetkým tým konšpiráciám autenticky verí. Pôsobil ako niekto, kto si je vedomý svojej ceny – to je môj najväčší dojem z toho celého. Veľmi suverénne dával najavo, že vie, že vláda bude robiť to, čo chce on, lebo potrebuje jeho hlas. To, že skúma úplne iné veci, než má vo svojom štatúte, a dáva vláde nôž na krk, tak to hovoril veľmi suverénne. Hovoril v duchu, aké mu oni môžu dávať mantinely, keď ho potrebujú. Tam som si potvrdila, že je veľmi nebezpečné pozvať do vlády a dať moc do rúk ľuďom, ktorí sú dezinformátori a chcú svet pretočiť k úplnému nezmyslu. A to Robert Fico urobil. Tak sa stalo Slovensko rukojemníkom Ficových ambícií, lebo tento človek – pán Kotlár – píše listy s hlavičkou Úradu vlády Slovenskej republiky.
K Ficovi a Kotlárovi. Prečo sa toto deje? No možno preto, že % dezolátov v spoločnosti je o dosť väčší ako sme si ochotní pripustiť. A to Fico veľmi dobre vie.
K Ficovi a Kotlárovi. Prečo sa toto deje? No možno preto, že % dezolátov v spoločnosti je o dosť väčší ako sme si ochotní pripustiť. A to Fico veľmi dobre vie.
Tak to rozhodne, alebo ešte možno Tarantino o tom môže natočiť Historky z ministerstva
Keď sa oháňal zahraničným článkom, vôbec som nepochyboval že keďže je to šialený šarlatán a hlavná "vedkyňa" je dajme tomu extrémne svojská, bude to na 100% strašný prúser. Ale úprimne, to že by pripojili Fleminga a svoj paškvil zverejnili v žurnále čo smrteľne vážne publikoval protiupírsku "štúdiu" Cesnak, striebro a svätená voda: Prekračovanie molekulárnych hraníc v hematológii ma nenapadlo ani v tom najhoršom sne ...
Politici robia politiku podľa toho, s akým materiálom pracujú. Na SR je dopyt po tejto antisystémovej politike, preto to Fico podporuje. Ak by ho voliči vysmiali, tak Kotlára "uplatí" inak, o tom som presvedčený. Bohužiaľ, aj na strane dnešnej opozície nemáme zrovna "racionálneho" voliča, preto som skeptický, že sa niečo dlhodobo systémovo zmení. S pádom Fico sa najväčšie "obludnosti" revidujú, ale nejaký zázrak by som ani s príchodom Šimečku nečakal, hlavne ak tu máme KDH či Matoviča. Z tohto spravodlivú a prosperujúcu krajinu pre všetkých jednoducho nedáš.
Nedáš to hlavne kvôli tam tým dole. Je to ako s pečeňou, keď je určité % poškodené, už to nedáš. Mám za to, že dezolé nátura dlho driemala, výsledky volieb síce naznačovali už dávno do minulosti, že Slovensko je podivná krajina, ale pandémia to rozbehla na plné obrátky. Počas pandémie sa ľudia často nudili doma, zatiaľ čo algoritmy soc. sietí pracovali. Ľudia pozdielali všetky tuposti sveta a odrazu sa našla dezolé väčšina, ktorá o sebe dovtedy nevedela, resp. ako jednotlivci sa hanbili za svoj "intelekt". Lenže keď sa prihlási 9 debilov, tak aj ten 10ty najzbabelejší polodement s mozgom akvariovej rybky naberie odvahu. Efekt snehovej gule. A keď sa k tomu pridá nejaká vytretá celebrita typu riťmaus a polomaďarský zápasník, ktorých IQ nedosiahne priemer ani keď ho dokopy vynásobíš.
Odrazu im všetkým zaplo a všetko bolo jasné, sprisahanie senilných židov zo západu proti čistej slovanskej rase, chceli z nich urobiť kukuricu, ale oni ich opäť prekukli.
No a samozrejme náš najvychcanejší politik chytil správny vlak, keď práve v tom čase začal svoju úspešnú kariéru dezimfo influencera a všetkých týchto ľudí utvrdil v tom, že majú praudu.
Možno by bolo dobré v takýchto debatách rozlišovať dezolátov a takpovediac nezorientovaných ľudí. Dezoláti sú skrátka hlúpi, to už nezmeníme. Ale značná časť voličov koalície, najmä Hlasu (tam je ich podľa mňa väčšina) a určite trochu aj Smeru (tam asi iba maličká časť) sú skrátka nezorientovaní (voľne citujem Petra Hunčíka), nemajú správne informácie, nemajú mediálnu gramotnosť, nerozumejú celkom čítanému textu, ja si ich pre seba zaraďujem do kategórie "nevedia počítať slovné úlohy z matematiky". To nie je hlúposť, sú iba "iba" produktom slovenského vzdelávacieho systému a konzumného spôsobu života.
Zatiaľ čo dezolátov nezmeníš, pri "nezorientovaných" sa podľa mňa dá voličské správanie ovplyvniť, prinajmenšom docieliť, aby nešli voliť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba podakovat za kus dobrej roboty....
ked smerak smeraka kritizuje https://dennikn.sk/4646351/toto-je-skutocny-pokus-o-prevrat-toto-je-pokus-o-navrat-pred-november-89/
Najväčší pád zaznamenal Hlas, ktorý si pohoršil o viac ako štyri percentuálne body. Jeho preferencie za mesiac padli z 12,5 na 8,4 percenta a ocitol sa na historickom minime.
„Hlas sa prvýkrát v meraniach Ipsosu dostal na jednociferný výsledok,“ všíma si riaditeľ agentúry Ipsos Jakub Hankovský.
Ešte pred necelým rokom mala táto strana založená okolo Petra Pellegriniho preferencie na úrovni 17 percent. Pod vedením Matúša Šutaja Eštoka tak Hlas prišiel o viac ako polovicu voličov.
„Zdá sa, že po dlhšom čase vidíme pohyby v preferenciách,“
https://x.com/luciahudackova/status/1924470064863940742
"Pokud Vam zalezi na dobrych vztazich ceske a slovenske kultury, pana Murina uz k nam neposilejte"
ortopéd nie je žiadny taktik, on tým svojim halucináciám úprimne verí,
to čo predvádzal na tlačovke by nedal herec SND, lebo to sa nedá zahrať
to čo predvádzal na tlačovke by nedal herec SND, lebo to sa nedá zahrať
To je jasné.
Moj point je, že tomu neverí Fico, ale musi ortopédovi mopslíkovať, lebo ten sa mu vyhráža povalením vlády, ak nebude podla neho.
Môj názor je, že Kotlár ho vydiera, resp. podmieňuje podporu tých pár jeho dezolátskych kolegov v parlamente tým, že Fico bude so všetkým aktívne súhlasiť. To zas nie je až taký náročný deal, osobitne ak Kotlár tým svojim bludom naozaj verí a pokladá sa za mesiáša či odhaliteľa sprisahaní. A ako tu už niekto napísal, Ficovi sa to v zásade tiež hodí, lebo tu riešime tú zmluvu, Kotlárové správy a mikroskopy a nie závažné problémy.
Neviem si predstaviť iný dôvod, prečo by s tým Fico robil tak cavyky. Podľa informácií v médiách v tej zmluve o nič zásadné nejde, ona definuje najmä koordinačné a komunikačné mechanizmy v prípade pandémie.
za rozšírením covidu sú farmaceutické firmy. „Ide o peniaze a farmafirmy. Je dokázané, že vírus unikol z laboratória,“ povedal v TA3.
hovoril, že pandemická zmluva obsahuje „prvky povinného očkovania“.
tiež tvrdil, že na základe pandemickej zmluvy budú členské krajiny nútené kupovať určité druhy vakcín.
Asi to nezistíme, ale ja si to fakt myslím.
Navyše to zase nie je až také "cvičenie" s Ficom. Je to síce veľmi trápna vec, ale je to prijateľná cena za udržiavanie väčšiny.
Nedávno ste sa stretli aj so splnomocnencom pre covid a poslancom SNS Petrom Kotlárom, ktorý odmieta komunikovať so štandardnými médiami. Ako to stretnutie prebiehalo a ako na vás zapôsobil?
Stretli sme sa v reštaurácii pri parlamente a bolo to dohromady 18 minút, čiže nešlo o žiadne veľké stretnutie, kde by som mala čas ho viac navnímať. Vyšlo mi z toho, že všetkým tým konšpiráciám autenticky verí. Pôsobil ako niekto, kto si je vedomý svojej ceny – to je môj najväčší dojem z toho celého. Veľmi suverénne dával najavo, že vie, že vláda bude robiť to, čo chce on, lebo potrebuje jeho hlas. To, že skúma úplne iné veci, než má vo svojom štatúte, a dáva vláde nôž na krk, tak to hovoril veľmi suverénne. Hovoril v duchu, aké mu oni môžu dávať mantinely, keď ho potrebujú. Tam som si potvrdila, že je veľmi nebezpečné pozvať do vlády a dať moc do rúk ľuďom, ktorí sú dezinformátori a chcú svet pretočiť k úplnému nezmyslu. A to Robert Fico urobil. Tak sa stalo Slovensko rukojemníkom Ficových ambícií, lebo tento človek – pán Kotlár – píše listy s hlavičkou Úradu vlády Slovenskej republiky.
Celý rozhovor:
https://dennikn.sk/4646809/ceska-novinarka-svobodova-miera-arogancie-nelogickosti-a-nezrozumitelnosti-u-gustava-murina-ma-trochu-sokovala/
Celý příběh s Kotlárem je natolik bizarní, že zfilmování se nemůže ujmout nikdo jiný než Sacha Baron Cohen.
https://x.com/Posledniskaut/status/1924514693894312283
Ako si je kto ochotný pripustiť?
Keď sa oháňal zahraničným článkom, vôbec som nepochyboval že keďže je to šialený šarlatán a hlavná "vedkyňa" je dajme tomu extrémne svojská, bude to na 100% strašný prúser. Ale úprimne, to že by pripojili Fleminga a svoj paškvil zverejnili v žurnále čo smrteľne vážne publikoval protiupírsku "štúdiu" Cesnak, striebro a svätená voda: Prekračovanie molekulárnych hraníc v hematológii ma nenapadlo ani v tom najhoršom sne ...
Odrazu im všetkým zaplo a všetko bolo jasné, sprisahanie senilných židov zo západu proti čistej slovanskej rase, chceli z nich urobiť kukuricu, ale oni ich opäť prekukli.
No a samozrejme náš najvychcanejší politik chytil správny vlak, keď práve v tom čase začal svoju úspešnú kariéru dezimfo influencera a všetkých týchto ľudí utvrdil v tom, že majú praudu.
Zatiaľ čo dezolátov nezmeníš, pri "nezorientovaných" sa podľa mňa dá voličské správanie ovplyvniť, prinajmenšom docieliť, aby nešli voliť.