Ale zas nemajú, zatiaľ ešte rozlišujú. Erik Tabery, šéfredaktor Respektu (nie Reflexu ) napísal:
"Do redakce Respektu nám píší a volají lidé ze všech koutů Slovenska a omlouvají se za chování pana Murína. Mluvil jsem o tom v dnešním podcastu Respektu Výtah a napíšu to i tady: vůbec se nemáte za co omlouvat. Nikdy by mě ani na vteřinu nenapadlo zaměňovat Slovensko za pana Murína a jemu podobné. Velmi dobře znám i ono „druhé” Slovensko. A jak často zmiňuji, moje úcta k jeho představitelkám a představitelům jen roste. I v literatuře má dnes Slovensko velmi silnou generaci spisovatelek a spisovatelů. Divadlo nabízí jedno lepší představení než druhé. To samé platí o hudbě… A to vše navzdory tlakům ze strany ministerstva. Každá země někdy zažívá těžší období a je dobře, když se můžeme o sebe vzájemně opřít. I proto mě velmi potěšil dopis ředitele Svět knihy Praha pana Auera slovenské ministryni kultury. Ten přikládám."
Považujem za dôležité mať vedomie, že oni (Fico a spol., vrátane Šminkovičovej, Taraby, Kuffy a iných podobných primitívnych poskokov) nie sú naozajstné Slovensko. Sú tam kde sú iba vďaka o,6%, o ktoré SNS preliezla do parlamentu, inak by boli niekde v analoch a kanáloch. Iste, nie je to zanedbateľná časť spoločnosti, čo ich má rada, ale rozhodne je nás viac a sme silnejší.
Dúfam, že si to "užijú" aj voliči koalície a budú sa cítiť ako debili. Napr. pri pokračovaní MS v hokeji (ak tam stále zostávajú), pri návšteve Prahy, v Chorvátsku na dovolenke a pod. My si to síce "užijeme" s nimi, ale čo Slováci veľmi neradi cítia, tak je to, keď ich majú za odpad. A jedine v zahraničí si to môžu vyskúšať aj na vlastnej koži a možno si aj niečo uvedomiť.
Dúfam, že si to "užijú" aj voliči koalície a budú sa cítiť ako debili. Napr. pri pokračovaní MS v hokeji (ak tam stále zostávajú), pri návšteve Prahy, v Chorvátsku na dovolenke a pod. My si to síce "užijeme" s nimi, ale čo Slováci veľmi neradi cítia, tak je to, keď ich majú za odpad. A jedine v zahraničí si to môžu vyskúšať aj na vlastnej koži a možno si aj niečo uvedomiť.
Pohybujem sa a pracujem v medzinárodnom európskom prostredí, necítim sa ako debil pre to, že som Slovák a ani sa za to nehanbím a bez problémov to uvádzam. A nikto to ani nijako nerieši, nemá ma za odpad, to iba my na Slovensku si myslíme, že nás niekto v zahraničí rieši. Navyše, v rozvinutých krajinách je kritické myslenie predsa len všeobecne rozšírenejšie a tak širšie vrstvy obyvateľstva vedia, že vláda nerovná sa ľud, populácia. Fakt sa niekedy príliš podceňujeme. Je to o vnútornom nastavení človeka, nie o Ficovi.
Nemusíš všetko vzťahovať priamo na seba. Ja sa tak tiež necítim a nehanbím sa za to, že som Slovák. Reagujem však na to, že ak nás ako národ budú mať za debilov, čo z niektorých príspevkov vyplýva, že to tak je a niekto to môže dať aj najavo, že sa to možno dotkne aj tých, čo sú za to svojou voľbou zodpovední. Lebo to, ako nás Slovákov berú ostatní, je pre nás celkom dôležité. Preto tak lipneme napr. na hokej. A nehovorím to len ja, ale aj niektorí komentátori.
Nerozumiem asi tejto debate. Ja nevzťahujem na nikoho, iba som uvádzal príklad človeka, ktorý sa hádam 50%, možno viac, svojho pracovného aj súkromného času hýbe v medzinárodnom prostredí. Príklad, nie vzťahovanie.
Myslím si skrátka, že vidíme problém tam, kde žiadny nie je. Je tu v tejto debate niekto, kto sa za posledný rok s nejakým ponižovaním v zahraničí pre to, že je zo Slovenska? Máme dojem, že je to nejaký masívný úkaz?
ja robim vacsinu s medzinarodnom prostredi. o politike sa priamo nebavime, citim vsak ze ludia si spravy precitaju a posobia chladnejsie. ja to niekedy odlahcim ze to co sa tu deje je zly vtip a este ze politik != obcan a tym sa lady vacsinou prelomia.
v nasej firme kym robis dobru robotu nikto neriesi z kade si .. len cesi si robia priamo srandu ze ci su nasi politici uplni blbci:-D
ja sa pohybujem v IT co moze byt mierne (ak nie vscsinou) liberalna bublina
Tak to rozhodne, alebo ešte možno Tarantino o tom môže natočiť Historky z ministerstva
Keď sa oháňal zahraničným článkom, vôbec som nepochyboval že keďže je to šialený šarlatán a hlavná "vedkyňa" je dajme tomu extrémne svojská, bude to na 100% strašný prúser. Ale úprimne, to že by pripojili Fleminga a svoj paškvil zverejnili v žurnále čo smrteľne vážne publikoval protiupírsku "štúdiu" Cesnak, striebro a svätená voda: Prekračovanie molekulárnych hraníc v hematológii ma nenapadlo ani v tom najhoršom sne ...
Tak to je gool! Neuveritelne! To je este vacsi ulet ako kedysi debata na Slobodnom vysie*aci o hollow earth.
je až nepredstaviteľné, aká rozdielna môže byť politická kultúra v inej krajine...
"Japonský ministr zemědělství Taku Eto rezignoval na svůj post poté, co na sebe strh vlnu kritiky ze strany veřejnosti, když prohlásil, že si nikdy nemusí kupovat rýži, protože ji dostává zadarmo. Uvedl to dnes server listu The Guardian, který připomíná, že řadu Japonců trápí právě prudký nárůst cen této základní potraviny (ČTK)"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.forum24.cz/uz-ho-k-nam-neposilejte-simkovicova-dostala-ostry-dopis-z-prahy-poslal-ho-sef-knizniho-festivalu
Mal si tam preklep, tak som ti to opravil.
"Do redakce Respektu nám píší a volají lidé ze všech koutů Slovenska a omlouvají se za chování pana Murína. Mluvil jsem o tom v dnešním podcastu Respektu Výtah a napíšu to i tady: vůbec se nemáte za co omlouvat. Nikdy by mě ani na vteřinu nenapadlo zaměňovat Slovensko za pana Murína a jemu podobné. Velmi dobře znám i ono „druhé” Slovensko. A jak často zmiňuji, moje úcta k jeho představitelkám a představitelům jen roste. I v literatuře má dnes Slovensko velmi silnou generaci spisovatelek a spisovatelů. Divadlo nabízí jedno lepší představení než druhé. To samé platí o hudbě… A to vše navzdory tlakům ze strany ministerstva. Každá země někdy zažívá těžší období a je dobře, když se můžeme o sebe vzájemně opřít. I proto mě velmi potěšil dopis ředitele Svět knihy Praha pana Auera slovenské ministryni kultury. Ten přikládám."
Považujem za dôležité mať vedomie, že oni (Fico a spol., vrátane Šminkovičovej, Taraby, Kuffy a iných podobných primitívnych poskokov) nie sú naozajstné Slovensko. Sú tam kde sú iba vďaka o,6%, o ktoré SNS preliezla do parlamentu, inak by boli niekde v analoch a kanáloch. Iste, nie je to zanedbateľná časť spoločnosti, čo ich má rada, ale rozhodne je nás viac a sme silnejší.
Pohybujem sa a pracujem v medzinárodnom európskom prostredí, necítim sa ako debil pre to, že som Slovák a ani sa za to nehanbím a bez problémov to uvádzam. A nikto to ani nijako nerieši, nemá ma za odpad, to iba my na Slovensku si myslíme, že nás niekto v zahraničí rieši. Navyše, v rozvinutých krajinách je kritické myslenie predsa len všeobecne rozšírenejšie a tak širšie vrstvy obyvateľstva vedia, že vláda nerovná sa ľud, populácia. Fakt sa niekedy príliš podceňujeme. Je to o vnútornom nastavení človeka, nie o Ficovi.
Myslím si skrátka, že vidíme problém tam, kde žiadny nie je. Je tu v tejto debate niekto, kto sa za posledný rok s nejakým ponižovaním v zahraničí pre to, že je zo Slovenska? Máme dojem, že je to nejaký masívný úkaz?
v nasej firme kym robis dobru robotu nikto neriesi z kade si .. len cesi si robia priamo srandu ze ci su nasi politici uplni blbci:-D
ja sa pohybujem v IT co moze byt mierne (ak nie vscsinou) liberalna bublina
Keď sa oháňal zahraničným článkom, vôbec som nepochyboval že keďže je to šialený šarlatán a hlavná "vedkyňa" je dajme tomu extrémne svojská, bude to na 100% strašný prúser. Ale úprimne, to že by pripojili Fleminga a svoj paškvil zverejnili v žurnále čo smrteľne vážne publikoval protiupírsku "štúdiu" Cesnak, striebro a svätená voda: Prekračovanie molekulárnych hraníc v hematológii ma nenapadlo ani v tom najhoršom sne ...
Tak to je gool! Neuveritelne! To je este vacsi ulet ako kedysi debata na Slobodnom vysie*aci o hollow earth.
https://e.dennikn.sk/4648460/cely-zoznam-smerom-dotovanych-haciend-dalsie-styri-stavby-blizke-bodorovcom-agroturistika-vedla-tesca-a-farmarov-len-zopar/?cst=de5bc709a12330f8a14c035ed92810baa2ed4756e6bd9c58c732a2089a1cf84f
same same:-D
"Japonský ministr zemědělství Taku Eto rezignoval na svůj post poté, co na sebe strh vlnu kritiky ze strany veřejnosti, když prohlásil, že si nikdy nemusí kupovat rýži, protože ji dostává zadarmo. Uvedl to dnes server listu The Guardian, který připomíná, že řadu Japonců trápí právě prudký nárůst cen této základní potraviny (ČTK)"
https://e.dennikn.sk/4648460/cely-zoznam-smerom-dotovanych-haciend-dalsie-styri-stavby-blizke-bodorovcom-agroturistika-vedla-tesca-a-farmarov-len-zopar/?cst=de5bc709a12330f8a14c035ed92810baa2ed4756e6bd9c58c732a2089a1cf84f
nech bolsevici stavaju hocico, vzdy to je nakoniec tunel na europske prachy.
https://x.com/luciahudackova/status/1924909156810490142 Telerano a Radoslav Stefancik
https://x.com/Posledniskaut/status/1924537033688518996 Ondrej Lunter, předseda Banskobystrického samosprávného kraje, na Radě regionů v Bruselu.
https://www.reddit.com/r/Slovakia/comments/1krwego/troll_farma_prichyten%C3%A1_pri_%C4%8Dine/
Takže nakoniec sa všetko na dobré obrátilo.