Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
pzja Fíha! To ma mrzí. Prežila som zrazenie autom "iba" so zlomeninou v kolene. Prajem ti úplnú rekonvalescenciu a návrat na predchádzajúce fitnes hodnoty. A nech ti cyklistika opäť robí radosť.
ano ivan vsetko je v poriadku. mas vela vyskovych. a urcite su aj s tebou v miestnosti...
a ty ako ? za kolko si predal bicigeľ ? chceme vidieť bloček nehovor, že sa bojíš jazdit po cestách, ja som sa niekedy bál - že ked ma zrazí auto tak ma zabije ale teraz už pohoda ked som zistil že to nič vážne neni, zopár zlomených rebier, ...
pzja Fíha! To ma mrzí. Prežila som zrazenie autom "iba" so zlomeninou v kolene. Prajem ti úplnú rekonvalescenciu a návrat na predchádzajúce fitnes hodnoty. A nech ti cyklistika opäť robí radosť.
včera už boli fitness hodnoty cca ako v deň havárie
Ráno váženie 84,3kg. Prah laktátu 168 úder/min (podľa garminu). VO2 - 56, FTP po prepočte ukazuje garmin 298W. Čistá 20 minútovka priemerný výkon 314W. Fuj, tak zas o mesiac.
martinzz Ľuborčianska dolina smer “Antonstál” Je tam tiahla rovina s miernym sklonom 2%. Dnes som tam ešte obchádzal kamión - nakladal drevo. V grafe pekne vidieť ako mi stúpol tep😂
mariotn hej, tiez mi to pride asi jedine rozumne stupanie na 20 min v okoli dubnice. Akurat treba zacat uz dole v Luborci a nemoze byt spustena zavora pri antonstale
Jj kedysi ked som si robieval FTP, tak najst miesto, kde moze clovek 20 minut valit, je celkom problem. Ja som mal najlepsie vysledky na Kykulu. Teraz je novy asfalt od cesty na Dubravu smerom na Vlci Vrch, smerom od Drietomy to bude zaujimave stupanie.
Dnes posledný deň trojmesačného tréningového bloku zameraného na rozvoj vytrvalosti, 100 km, 1 200 výškových, za 3 mesiace 3 600 km, 35 000 výškových metrov
fitness z 3,4 na 58,4
ešte stravový záznam októbrovej jazdy + zrážky s dodávkou, bpm 66 v momente nakladania do sanitky po prebratí z bezvedomia, maximálna rýchlosť záchranky 113,5 km/h, výškové nič moc
Včera som si vybehol s vnukom (15 rokov), potreboval jazdiť v Z2. Tie čísla mi síce o mne veľa nehovoria (rád sa nechám poučiť), ale pocit to bol skvelý.
Na svojej kadencii musis este zapracovat, lebo 67 RPM je tak na urovni "siloveho treningu" t.j. tocis stale tazke prevody. Idealne je dostat sa niekde k 80 RPM a viac.
@lakko: Ďakujem za radu. S tou kadenciou mám problém už 3-4 roky. Neviem sa akosi dostať vyššie. A áno, je pravda, že jazdím dosť silovo. Kdesi hlbšie v mysl mámi: "Tento kopček ešte zvládnem bez podradenia." Postupne sa snažím sústrediť na využívanie ľahších prevodov. Za posledný rok som kadenciu posunul z cca 60-62 na súčasné hodnoty. Krátkodobo (napr. 10min. viem udržať aj 80-90rpm, paradoxne skôr v kopci ako po rovine).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ty ako ? za kolko si predal bicigeľ ? chceme vidieť bloček
včera už boli fitness hodnoty cca ako v deň havárie
fitness z 3,4 na 58,4
ešte stravový záznam októbrovej jazdy + zrážky s dodávkou, bpm 66 v momente nakladania do sanitky po prebratí z bezvedomia, maximálna rýchlosť záchranky 113,5 km/h, výškové nič moc
Viac: https://www.strava.com/activities/14649248066