Peter Kotlár kritizuje predsedu Hlasu Matúša Šutaja Eštoka a prezidenta Petra Pellegriniho za to, že spochybňujú jeho analýzu vakcín proti covidu. Splnomocnenec vlády si pýta post ministra zdravotníctva.
Nezvyknem mrhat svoj cas na tlacovky neznamych nimandov. Tu som urobil vynimku. Ja blbec.......
Tento mal ist spoza pultu rovno niekam do ustavu na liecenie dusevneho zdravia. Naduta tupost v zivej podobe platena danovymi poplatnikmi.
Ako som uz vyssie napisal. Zburat a postavit nanovo. Rekonstrukcia je nemozna.
som zvedavý,či toho debila nejako upracú,alebo budeme mať nového ministra-toto už ani ako komédia nevyzerá,to je
čo na to Minister Šaško? asi nič,sklopí uši ako vždy....
Už sme tohto šialenca preberali pár dní dozadu a aj po dnešnom "výkone" sa stále obávam, že to ministerské kreslo je pomerne vysoko pravdepodobné. Je asi zbytočné pripomínať, že oveľa viac by mu pristala aspoň mesačná terapia v Pinelke, lebo to tempo úpadku je strašné - a to som v časoch TV Slovan pochyboval, že ísť nižšie je čo i len teoreticky možné ...
Dnes je co za den?
Dalsie narcisticke psychohovado:
Americký prezident Donald Trump odporučí, aby od 1. júna platilo na dovoz z Európskej únie clo 50 percent, napísal to na svojej sociálnej sieti Truth Social.
Podľa neho sa s EÚ rokuje veľmi ťažko a súčasné rokovania s úniou nikam nevedú.
K tej poznámke "nanovo založenia SR" len toľko, že by to mohlo fungovať len ak sa založí na "zelenej lúke" a s len určitým počtom "príčetných obyvateľov". Zhruba takej veľkosti ako súčasné Luxembursko.
Nezvyknem mrhat svoj cas na tlacovky neznamych nimandov. Tu som urobil vynimku. Ja blbec.......
Tento mal ist spoza pultu rovno niekam do ustavu na liecenie dusevneho zdravia. Naduta tupost v zivej podobe platena danovymi poplatnikmi.
z toho clanku: "Podle Ivese by se na americkém trhu aktuální cena tisíc dolarů za iPhone vyrobený v Číně nebo Indii v případě přesunu výroby do USA vyšplhala na více než tří tisíc dolarů."
"Přesun výroby do USA by navíc podle analytika zřejmě nebylo možné dokončit před rokem 2028."
skôr ide o to, že za týždeň trepne niečo iné a otočí to a trhy, kurzy, akcie sa idú zblázniť a niekto spriaznený na tom pravdepodobne bohatne, v podstate primitívna hra, ale na najsvetovejšej úrovni, kde by to nikto nečakal.
druhá možnosť je že je ale fakt úplne vypatlaný
Od zaciatku som hovoril, ze s debilom sa treba bavit na jeho urovni, cize sa mu prisposobit a na Trumpa jedine spravne reagovala Cina. Kym zozenstela EU chcela rokovat a protiopatrenia robit pomalicky, aby sa velke US nahodou nenahnevali... tak Cina sa nesrala a drbala proticla vzdy kusok vyssie ako Trump. Tocili to ako v mariasi kontra/rekontra.
Ako to cele dopadlo?
Trump po case zrazil opatky, teraz je tu 90 dnove primerie a potom uz tak vyskakovat nebude, pretoze tak ako on moze zatopit Cine, moze Cina zatopit USA.
A presne taku istu moc ma EU, len nechapem tych bojazlivych politikov, ktori sa strasne boja nieco razne urobit...ci uz sa to tyka UA, zbrojenia, emisii, alebo Trumpa/USA.
Srsen, uplne rovnako to vidim, citujem sam seba z temy Investovanie
'uz len otazka za milion, kolko takychto dblných napadov má este v talóne...'
Bud cielene ovplyvnovanie trhov, alebo stupidita, jedno horšie, ako druhe.
Ziadna istota - akurat tak, ze prekvapi zas a znova nejakym salenym napadom.
skôr ide o to, že za týždeň trepne niečo iné a otočí to a trhy, kurzy, akcie sa idú zblázniť a niekto spriaznený na tom pravdepodobne bohatne, v podstate primitívna hra, ale na najsvetovejšej úrovni, kde by to nikto nečakal.
rovnako ako hranol, obklopeny slizkymi pritakavacmi.. testom svojpravnosti by obaja nepresli, pavuciny v gebulach.
nesuhlasim, hranol je vychcany oportunista ale zaroven pan politik, bez ktoreho su ti jeho pritakavaci strateni, Trump je jednoducho vypatlany a vytah k moci
Pan politik ? Obycajny lump, zochar a zlodej je to. Babka v rukach oligarchov a veduci zlodejov. Medzi seberovnymi politikmi bol v moskve ( stredoafricki diktatori a pometenci na cele statu) Od takeho titulu, ako si mu dal ty ma na svetelne tisirocia daleko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://fb.watch/zM5f4xe3Fd/
Psychicky narušený jedinec s funkciou.
https://fb.watch/zM5f4xe3Fd/
Psychicky narušený jedinec s funkciou.
Pred chvíľou som to počul v rádiu
https://dennikn.sk/minuta/4654977/
Peter Kotlár kritizuje predsedu Hlasu Matúša Šutaja Eštoka a prezidenta Petra Pellegriniho za to, že spochybňujú jeho analýzu vakcín proti covidu. Splnomocnenec vlády si pýta post ministra zdravotníctva.
toto by prekrylo všetko
čo na to Minister Šaško? asi nič,sklopí uši ako vždy....
Dalsie narcisticke psychohovado:
Americký prezident Donald Trump odporučí, aby od 1. júna platilo na dovoz z Európskej únie clo 50 percent, napísal to na svojej sociálnej sieti Truth Social.
Podľa neho sa s EÚ rokuje veľmi ťažko a súčasné rokovania s úniou nikam nevedú.
Čítajte viac: https://index.sme.sk/c/23495176/trump-chce-na-dovoz-z-unie-od-juna-50-percentne-cla-rokovania-vraj-nikam-nevedu.html?ref=mnt
dvaja borci s kazajkou od Doc. Chocholouška by si na ňom zgustli
https://youtu.be/_LAPwHLOW74?t=439
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trump se urval ze řetězu. Po EU hrozí horentními cly také Applu i Samsungu
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-cla-samsung-apple.A250523_211940_eko-zahranicni_svm
"Přesun výroby do USA by navíc podle analytika zřejmě nebylo možné dokončit před rokem 2028."
Ako to cele dopadlo?
Trump po case zrazil opatky, teraz je tu 90 dnove primerie a potom uz tak vyskakovat nebude, pretoze tak ako on moze zatopit Cine, moze Cina zatopit USA.
A presne taku istu moc ma EU, len nechapem tych bojazlivych politikov, ktori sa strasne boja nieco razne urobit...ci uz sa to tyka UA, zbrojenia, emisii, alebo Trumpa/USA.
'uz len otazka za milion, kolko takychto dblných napadov má este v talóne...'
Bud cielene ovplyvnovanie trhov, alebo stupidita, jedno horšie, ako druhe.
Ziadna istota - akurat tak, ze prekvapi zas a znova nejakym salenym napadom.
rovnako ako hranol, obklopeny slizkymi pritakavacmi.. testom svojpravnosti by obaja nepresli, pavuciny v gebulach.