V pondelok, po 10 dnoch od objednania (odhadovane dorucenie bolo 11-18 dn) mi dosiel Render.
Az na dva mensie problemy (kryt
baterky bol trochu ohnuty - vraj mi poslu novy a na zadnom kotuci chybal Bosch magnet - kupil som tu v obchode, namontoval, Bike discount mi posle peniaze) bolo vsetko ok,
bike bez skrabancov z prepravy, vsetko funguje, nic nevrzga, takze celkovo spokojnost.
Jedina vec ktora mi vadi, je spominany kryt baterky a konkrene ten pin/stupel ktory drzi baterku v hornej casti (dole je gumicka) .. ked zalozim najprv kryt baterky a potom chcem vsunut pin (aby drzal kryt), tak ho neviem trafit do dierky .. ked dam najprv pin a tak sa snazim nasunut kryt baterky, tak to ide dost tazko (ale to moze byt aj tym spominanym zakrivenim krytu, mozno po vymene to pojde lahsie).
Zaujimalo by ma teda, ti ktori mate render, ako to riesite.. ja som si po prvej jazde (ked som si po 5 km vsimol ze pin je vysunuty a kryt drzi len na spodnej gumicke, povedal, ze tam dam asi suchy zips ktory obtocim okolo celej trubky aby drzal kryt v horenj casti..