Fox 38 Factory 170mm Grip2 2023
A zvysok klasika XT 4piesty, XT kluky 175mm 30T ( chcel som 170tky sekol som sa) XT salter
jednu nalepku na vidlu mi pokazili prepravou..co uz ?
Este jeden balik, snad zajtra..
Pohodka. Zarobis kvapalinu, nalejes do ostrekovaca, dobre pokropit ram a aj nalepku a mozes lepit. Vyhladzujes prilozenou skrabkou, kraje zahladzujes prilozenou handrickou. Hlavne sa nebat a zacat s najmenej viditelnou castou ramu, aby si ziskal grif. Idealne potom este prebehnut velmi zaoblene casti teplym fenom.
Kamoš ktorý ju má povedal, že to bola robota na celý deň. ?
Yetiho som oblepoval asi 8h ??, tiez ridewrap ald presne rezany na sb115. Sadlo to tip top, a co z toho, ze ram je ako novy, ked teraz aj tak ten bike neviem predat.
Sr.l pes foliu, na dalsie biky uz nedavam ?. Skoda casu.
z vlastnych skusenosti maju tieto tenke folie zivotnost asi ako potravinova folia, ale asi si tymto musi prejst kazdy - ja uz tieto tenke pi..viny na bajky nedavam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fox 38 Factory 170mm Grip2 2023
A zvysok klasika XT 4piesty, XT kluky 175mm 30T ( chcel som 170tky sekol som sa) XT salter
jednu nalepku na vidlu mi pokazili prepravou..co uz ?
Este jeden balik, snad zajtra..
Yetiho som oblepoval asi 8h ??, tiez ridewrap ald presne rezany na sb115. Sadlo to tip top, a co z toho, ze ram je ako novy, ked teraz aj tak ten bike neviem predat.
Sr.l pes foliu, na dalsie biky uz nedavam ?. Skoda casu.
z vlastnych skusenosti maju tieto tenke folie zivotnost asi ako potravinova folia, ale asi si tymto musi prejst kazdy - ja uz tieto tenke pi..viny na bajky nedavam
Sedlo je SF sport gel M/L po dobrej skusenosti s velmi sirokym sedlom od kellysu som dal sancu tomuto Ergonackemu
XT radenie oem za 27€ je potrebne dokupit len bowden, ale nevidel som to v popise tak som bral set aj s lankom
Zvedavy som na ten zlty balicek - Sendhit knock hamdguards asi to bude skor len stylovka ale uvidme
veru mam a nehanbim sa za to ?
Odkedy som presedlal na 172mm nemavam ziadne bolaky a to jazdim bez vlozky..