Je to úsmevne, keď tvrdíte, že Vás to nezaujíma a nekúpite to, prečo teda míňate tolko energie a komentujete to??♂️ Ja tu prispievam preto, že to očakávam, som zvedavý a chcel by som si niečo z toho v blízkej dobe kúpiť. Tiež sa nevyjadrujem k značke Sram, nechystám sa kúpiť a necháva ma to chladným, spomeniem ju teraz, ako prirovnanie k danej téme?♂️?. Jasné diskusia, vyjadriť sa môže každý. No očakávam skôr, reálne veci, skúsenosti a snahu pomôcť. A nie na silu vypisovať a snaha zaujať, na to máme predsa Vtipkára ?? Som zvedavý, keď to vydajú a ceny a potom po nejakom čase keď sa ustália, prehadzovačka a brzdy ma zaujímajú ??♂️?
K tomu uzasnemu XD orechu len tolko, ze svoj posledny som musel vyhodit spolu s dojazdenou kazetou. Zavit bol namazany, no aj napriek tomu uz to nebolo mozne povolit. Ked som pouzil fakt ze hrubu silu, olamal som zuby na tej hlinikovej matici, kde sa zasuva nastroj na demontaz
Ja mám svoj prvý SRAM teraz na graveli, a keď som to skladal, kamarát mi poradil natrieť vazelínou celý orech, nie len závit (ako to doporučuje návod). A ešte je dosť ľahké šróbovať kazetu cez závit, treba dať dosť pozor.
Je to úsmevne, keď tvrdíte, že Vás to nezaujíma a nekúpite to, prečo teda míňate tolko energie a komentujete to??♂️ Ja tu prispievam preto, že to očakávam, som zvedavý a chcel by som si niečo z toho v blízkej dobe kúpiť. Tiež sa nevyjadrujem k značke Sram, nechystám sa kúpiť a necháva ma to chladným, spomeniem ju teraz, ako prirovnanie k danej téme?♂️?. Jasné diskusia, vyjadriť sa môže každý. No očakávam skôr, reálne veci, skúsenosti a snahu pomôcť. A nie na silu vypisovať a snaha zaujať, na to máme predsa Vtipkára ?? Som zvedavý, keď to vydajú a ceny a potom po nejakom čase keď sa ustália, prehadzovačka a brzdy ma zaujímajú ??♂️?
Úsmevné sú tvoje zjednodušené názory. Jazdím sám XTR, do šaltra s Di2 by som kludne išiel ak to nezabijú cenou. Sram ma nechával dlhé roky ľahostajným. To že Shimano zaspalo v tomto segmente ma mrzí , ale rypnúť si zaslúžia
Treba pockat na ceny, ak to bude cenovo dostupne, tak to oslovi velku skupinu, ktoru prave Sram neoslovil.
Oslovit to moze ludi, ktori maju napr. starsi ram bez UDH patky, alebo maju novsi ram, kde ide bowden cez hlavko a chcu sa toho zbavit za rozumnu cenu.
Takze Shimano moze prekvapit prave cenou.
treba pockat na vahu ocakavam sklamanie
tymto shimano aj tak dorovna akurat tak AXS. nech napisu ludia co mali AXS na patke a teraz maju transmission aky je rozdiel v radeni, nastavovani ...
zvedavy som skor na mechanicke sady - teda snad ich predstavia spolu s elektrikou
treba pockat na vahu ocakavam sklamanie
tymto shimano aj tak dorovna akurat tak AXS. nech napisu ludia co mali AXS na patke a teraz maju transmission aky je rozdiel v radeni, nastavovani ...
zvedavy som skor na mechanicke sady - teda snad ich predstavia spolu s elektrikou
Transmission radi pomalsie (by design) ale inak ziaden rozdiel nevidim. Co sa tyka nastavenia, bez Bskutkove nastavenie transmission len napnutim retaze je sranda, neveril som tomu ale funguje ?.
No ak je ta prehadzovacka bez baterky, tak hmotnost nic moc oproti Sramu.
Napr. Transmission XX ma bez baterky 443g vratane upevnovacieho capu na ram. A radenie POD Ultimate ma 47g.
Nehejtim, dlhe roky som vozil vyhradne Shimano, ale od minuleho oktobra som sa vratil po snad 15 rokoch k Sramu a teda s Transmission som spokojny.
U Transmission prakticky nenastavujes. Raz napnes hazku, dotiahnes a pripadne doladis na radeni mikro nastavenie a koniec. Uz sa nemusis starat, funguje.
Ja som nad tým normálne pri tej hodnote začal uvažovať. Ale nie, aby som z batérie bicykla napájal prehadzovač, ale aby som z prehadzovača napájal bicykel ešte aj so solídnou kapacitou na také zhruba týždenné vozkanie tu po Fatre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tvoj odkaz je už tretí v poradí tejto téme. just saying.
Ja mám svoj prvý SRAM teraz na graveli, a keď som to skladal, kamarát mi poradil natrieť vazelínou celý orech, nie len závit (ako to doporučuje návod). A ešte je dosť ľahké šróbovať kazetu cez závit, treba dať dosť pozor.
Úsmevné sú tvoje zjednodušené názory. Jazdím sám XTR, do šaltra s Di2 by som kludne išiel ak to nezabijú cenou. Sram ma nechával dlhé roky ľahostajným. To že Shimano zaspalo v tomto segmente ma mrzí , ale rypnúť si zaslúžia
Oslovit to moze ludi, ktori maju napr. starsi ram bez UDH patky, alebo maju novsi ram, kde ide bowden cez hlavko a chcu sa toho zbavit za rozumnu cenu.
Takze Shimano moze prekvapit prave cenou.
Transmission radi pomalsie (by design) ale inak ziaden rozdiel nevidim. Co sa tyka nastavenia, bez Bskutkove nastavenie transmission len napnutim retaze je sranda, neveril som tomu ale funguje ?.
Napr. Transmission XX ma bez baterky 443g vratane upevnovacieho capu na ram. A radenie POD Ultimate ma 47g.
Nehejtim, dlhe roky som vozil vyhradne Shimano, ale od minuleho oktobra som sa vratil po snad 15 rokoch k Sramu a teda s Transmission som spokojny.
U Transmission prakticky nenastavujes. Raz napnes hazku, dotiahnes a pripadne doladis na radeni mikro nastavenie a koniec. Uz sa nemusis starat, funguje.
https://www.slowtwitch.com/cycling/srams-etap-wireless-electronic/
Komentár a myslenie hodné svojho avatara