V sobotu sa oficialne otvaraju Divo Traily na Brezine :y:

https://trencin.sk/aktuality/v-sobotu-otvorime-nove-traily-i-naucny-chodnik-na-brezine/
21.05.2025 - 11:12:40
03
Už sa to dá jazdiť aj teraz, je to odpáskované. V Sobotu tam asi bude nával.
21.05.2025 - 12:31:23
00
Ja sa sice vyskytnem na Brezine tak 2x do roka, ale najlepšie sa tam jazdi doobeda cez prac.tyzden, mimo prazdnin.
21.05.2025 - 13:57:29
01
Ďalší kúsok pribudne👍

Prílohy:

IMG_20250522_101239.jpg
IMG_20250522_101239.jpg 146.13 KiB thumb_up2thumb_down

22.05.2025 - 10:16:03
01
velky shoutout vsetkym stavitelom aj vsetkym zucastnenym, ten novy flowtrail je naparadu. a btw je neuveritelne co na takom malom kopci vsetko mate, od trailu kanada az po toto, na flowtraili sa mi pacil si ten mix roznych levelov jazdcov od najmensich deti pomaly na odrazadlach az po poriadnych skokanov, takto to ma vyzerat. nikde som nemal pocit ze idem zahynut, bez strasidelnych gapov s hranami, ale sucasne s moznostou to paradne na dvojvlnach odpalit dovzduchu holt kto umi ten umi (bikeing). tak to ma presne vyzerat a to je podla mna presne to co pritiahne najsirsie spektrum k tomuto druhu bikovania.

Naposledy upravil martin15 dňa 02.06.2025 - 10:10:57, celkovo upravené 1 krát.

02.06.2025 - 09:59:24
13
martin15.... moja rec, je to tam naparadu :handshake: :y: :muscle:
Len tam este postavit pernamentne sanitku.. :D
02.06.2025 - 10:01:47
02
to uz neviem posudit za dva dni jazdenia som tam nastatstie rozbiteho nenasiel nikoho. kazdopadne este raz,, strasne sa mi paci tento druh pump flowtrailov, bez jedineho hlucheho miesta. uprimne nemam rad traily typu 50m nic a potom skok a potom zas nic. takyto sustavne zvlneny teren nuti jazdca zostat neustale aktivnym co je super. vidiet ze to robil niekto kto robi pumptracky a rozumie tomu, ked sa to skombinuje s vybornym asfaltovym pumptrackom co tam tiez mate tak vam tam vyrastie slusne vyskilena mladez. a tiez kvitujem krasne prostredie toho pumptracku. este raz dakujem builderom a celej komunite za krasny predlzeny bikovy vikend v trencine.
02.06.2025 - 11:23:39
05
chalani z divotrailov vedia čo robia ,. treba im b´t za to vdační a podpdoriť ak sa dád..
02.06.2025 - 21:10:37
10
Oceňujem ich prácu, rád tam chodím jazdiť. Na brigády nemám čas tak aspoň finančne chcem prispievam. Len škoda, že to tento rok to pre mňa posrali s 2%. Ja už dávno podané priznanie a oni koncom apríla dajú len do príbehu na FB, že tento rok im nie je možné darovať 2%. Na webovej ani FB stránke nič k tomu, len príbeh ktorý je aj tak vidieť len 24hod, takže niekto na druhý deň ani nevedel že nemusí darovať. A po tomto príbehu bol aj tak na webovej stránke stále k dispozícií na stiahnutie dokument s 2%. Toto mi nepríde moc korektné oznamovanie.
Takto mojich 60€ prepadlo a mohlo ísť radšej na náš trenčiansky útulok a na ďalšie roky už budem darovať len tam.
03.06.2025 - 07:42:50
00
SumecSK aj si im dal feedback? Mozno je vas viacero a dalsi nemuseli ten pribeh na FB ani zaregistrovat.
03.06.2025 - 08:49:29
00
SumecSK treba dať feedback nech sa na tom do budúceho roka zapracuje aby neprepadli peniaze na prázdno.....
03.06.2025 - 20:19:58
00
Ahojte, sme radi, ze sa nove traily pacia. Ano, ano myslienka Flowka uz od projekcie bola aby si tam zajazdil naozaj kazdy a bol to aktivny trail teda intenzivny. Ci uz pre kopirovacov, tak aj skokanov. Su tam naozaj pekne polety ktore sa daju rozne nakombinovat, len si kazdy musi najst svoju stopu. S chalanmi z Divotrailov nemame radi nudne traily s hluchymi miestami. Nastastie podobnu myslienku razia aj chalani z BikeIng. Takze Flowko a aj singlac su kombinacie nasich myslienkovo trailovych pochodov :D kedze sme boli sucastou vystavby. Kedze mame s chalanmi radi aj dynamicke jazdenie, tak aj singlac je dynamicky trail na vydrz, vybusnost a kusok techniky, ale zaroven to prejde kazdy. Tie 2% nas naozaj mrzia. Zial u nas nastala administrativna chyba, tento rok sa to nejak nepostrazilo terminami na podanie prihlasky. Nejak nam to zapadlo medzi sukromnymi/pracovnymi vecami. Ako to byva z chyb sa clovek uci, takze buduci rok to bude lepsie :) Co s tyka mladochov, uz teraz nam tu vyrastaju pekne cisla :D
04.06.2025 - 16:58:17
06
Nefunguje vam ani qr z info cedule na dobrovolny prispevok. Aspon mne to neslo ;-)
Apropo, flow vyborny, strasne ma bavi :$
Xc okruh skvela makacka aj zabava zaroven, fakt vyzivny. Aj ked este by to chcelo asi vyjazdit, miestami dost zradne na tom povrchu. Zivo si viem ale predstavit nejaky lokal pretek tak na 4 okruhy :hai:
04.06.2025 - 21:53:52
02
QRko funguje, ale musis si otvorit apku od banky a tam to naskenovat. Teda naposledy mi to tak islo. Ked budem hore pre istotu skusim. Jj treba to vyjazdi a moc tomu nepomahaju ani ludia co netriafaju stopy a hlavne zbytocne prebrzduju :D Osobne som zatial s gripom nemal na tom problem :D
05.06.2025 - 08:24:35
00
poprosím diskutujúcich, aby sa voči oobukovi chovali slušne a s rešpektom , lebo keď príde osobne na brezinku , na trialy. tak dostanete kopanec do sedacích svalov , z predu. :D :D :D :D samozrejme ide o jokes :D
05.06.2025 - 20:33:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up