Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftwill napísal:
Mozem sa spytat kolko mozgovych buniek ma nasa opozicia v parlamente ? Nech sa idu splachnut, co dnes kapitanovi dovolili. Je to banda nechopakov.

Pisem teraz o tom co parlament zaviazal vladu, ze nemoze hlasovat za prijatie sankcii proti Rusku. Keby sedeli na zadku, tak Danko nema sancu. Teraz mame hanbu.

Je to banda somarov ta nasa opozicia. (J)ELITA naroda.

Ved pokojne vol koaliciu mojko. Lebo opozicia je zla. Akokeby opozicia za tie somariny hlasovala. Ci si to predstavujes tak, ze opozicia ma byt figovy list, ktorym sa bude slovensko pred celym svetom zakryvat, aby nebolo vidiet nasu mentalnu a moralnu uroven? Konecne cely svet vidi, co sme zac. Aj ake to mas popletene. Vylez z koalicneho zadku plneho tupej propagandy a pochop konecne, ze opozicia nema aleze absolutne ziadnu moc a dosah na chod statu a hlasovania parlamentu.
V konecnom dosledku ficovi krasne zavarili a ukazali na jeho pokrytectvo. 1000x lepsie, ako pro forma hlasovanie o ktorom by nikto nepocul ako o tisicoch inych.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 07:42:00
014
nesuhlasim, znova ukazali, ze to nevedia, ako chcu riadit stat (pre zjednodusenie vynechame debatu, ze by to bolo lepsie, ako to co vladne teraz, s cim samozrejme suhlasim), ak sa nevedia dohodnut ani na blbej obstrukcii?

a to nie je 1x, co PS posobi chaoticky
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 08:52:00
01
nuz nehlasovali za, cize ok... vytlak maju mizerny, nic nezmozu...
cize ak sa mafoši spoliehali ze ich dezole vlak zastavi opozicny kamienok na kolajach, sa prudko mylili....
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 09:04:59
01
arrow_leftmirec16 napísal:
nesuhlasim, znova ukazali, ze to nevedia, ako chcu riadit stat (pre zjednodusenie vynechame debatu, ze by to bolo lepsie, ako to co vladne teraz, s cim samozrejme suhlasim), ak sa nevedia dohodnut ani na blbej obstrukcii?

caro nechceneho - dopadlo to uplne zle pre predsedu vlady. teda lepsie ako planovali.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 09:11:10
09
Ja len nerozumiem jednej veci, ak Holeckova kartu vytiahla a zlyhalo zariadenie, ako moze byt hlasovanie platne? Nemalo by sa opakovat?
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 09:19:52
02
Mirec16: začínam sa kloniť k názoru, že opozícia v čele s PS, SaS a Demo by aj vládnuť vedela, keby ich politiky nenarážali na väčšinovo zbastardené, idiotské a nenávistné voličstvo. Odvahu mali len duo Dzurinda/Miklos a ako dopadli. Preto ten chaos, lebo musia v rôznych politikách "našľapovať po špičkách" dokonca aj pred vlastnými akože "lepšími" voliči.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 09:49:57
00
arrow_leftmirec16 napísal:

Ja mám opozícii tiež za zlé, že to pokašlala, fakt som bol nasr..tý. Ale zase domýšlať si, že jedno zbabrané hlasovanie je ukážkou, ako nevedia riadiť štát, to je (prepytujem) dezolátske miešanie hrušiek s jablkami.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 10:14:37
04
no ako dopadli? dali to po Velkom Muftym na 8 rokov a spravili kopec dobrej roboty, a hlavne vydrzali, o tom je v konecnom dosledku politika, ci uz kupovali poslancov, ci nie

verim, ze vyhraju volby, budem ich volit, ale nedaju to, nieco, ako ked kamos nemal dlho frajerku, nejaku si nasiel a ty vidis, ze to nedopadne dobre, ale ovplyvnit to nevies

ale nie je to len u nas, vidis to aj v Polsku teraz, ocividne ma tato doba problem s progresivnou politikou a pravica na to nevie/nechce reagovat, resp. nema inu odpoved ako pokracovanie neoliberalizmu, ktory na svete mame uz cez 40 rokov a jeho vysledkom su aj tieto populisticke pravo-lave strany ziadajuce navrat starych dobrych casov
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 10:26:51
00
@mirec16 to co pozadujes od "opozicie" uz bolo davno vynajdene. Clovek si vymyslel tisice bozstiev, do ktorych si naprojektoval vsetky svoje tuzby po dokonalosti. S realitou to vsak ma pramalo spolocneho.
Realny clovek robi chyby. Novacik robi viac chyb ako stare psy. Ak sa novy ludia dostanu do riadiacich pozicii v statnej sprave, budu prirodzene robit mnozstva zaciatocnickych chyb. Ale aj tak to bude nasobne lepsie, ako stari ostrielani zlodeji. Treba sa len drzat reality a neulietavat si do nerealnych ocakavani.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:25:42
02
Slovensko bytostne potrebuje aby buducim premierom bol Odor. Nie Simecka.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:34:10
016
jeho potrebujeme na ministerstve financii - to v akych sme srackach dokaze zachranit len malo ludi (a aj tak to bude ukrutne boliet)
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:36:05
00
ministrom môže byť tak ako v úradníckej vláde Horváth ... oni s ešte pár ľudmi do veľkej miery zmenili NBSku, a je slušná šanca, žeby vedeli zmeniť aj celé Slovensko ... ak by mali stabilnú popodru v parlamente
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:42:29
00
cokupit dohodnut sa na spolocnom postupe a potom to dodrzat je nieco nerealne?
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:45:03
00
Mirec: Dzurinda/Mikloš robili velmi prospešnú politiku pre SR, hoci častokrát nepopulárnu ktorú im voliči nakoniec spočítali Ficom. A to neboli soc. siete. Dnes na takú politiku, v ére soc. sietí, nikto vrátane Odora či SaS nemá odvahu. Hneď by skončili. A to preto, lebo tu máme zbastardené a idiotské voličstvo vdaka Ficovi a Matovičovi a nenávistné voličstvo vďaka skoro všetkým stranám. (negatívny politický marketing chceme-li). Všetky tie 13.dochodky, vlaky zadarmo a neviem čo vsetko zadarmo uplne zmenilo mentalitu národa, dalej vojna, dezinfo a vsetko dokopy. Nikto nemá odvahu jasne formulovať potrebné a hlavne "správne a spravodlivé" politiky, lebo vedia prečo. Ak chce SR napredovať, potrebuje charakter politikov ako "Dzurindu/Miklosa" (nie nutne ich osobne), ale to je pre vyššie dôvody nemožné.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 11:59:09
06
Ódora by bola na ministerstve financií škoda, Slovensko už potrebuje vo vedení krajiny profesionalitu, pokoj a rozvahu. Demagógov a drístačov tu máme dosť.
Zobraziť komentár 06.06.2025 - 12:09:06
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up