Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Jasne , ja som bol v tom ze je tam schovana doska nabita s klincami v hline, tak som tam zametal konarom asi pol hodinu aby som to nasiel. Nenasiel , Az doma som zistil ze v korenoch su. Prvy krat som vyfucal hned za stupanim za potokom asi 50m. A druhy krat asi po 100m za stupanim za takym razcsestim od kial sa da vybehnut na zvacnicu znacenu . Uz prvy som si bol isty ze tam je klinec lebo bola diera presne hore v strede plasta aj duse, len som nechapal co to mam za stastie. Ked som videl tie archivne foto, verim tomu ze na bezdusakoch sa to prezit da. S dusou bez sance.
Dnes okolo obeda so videl chlapika, ktory sedel pri stlpe rozcestniku na ceste. Nemal bicykel, ani nejaku vybavu. Bolo mi čudné prečo sedí pri tej odbočke. Nemá to síce žiadnu výpovednú hodnotu, je to len špekulácia, že nejaký vagabund tam úradoval asi dnes doobeda.
Pozícia na mape
Pred obedom a do 16tej ešte bolo sucho. Len veľa pešiakov, čo išli trnavskú 100ku. Išiel som aj TSV celý, ale pomalinky, hľadal som vruty, našťastie bez defektu. Odpratal som jedno sklo z trailu.
Predpoveď počasia sa splnila, lialo miestami💧 až dosť. Terén rozmočený, ale o to väčšia bola zábava👍😎...na hrebeni medzi Slalnatou a Babou boli stopy na ČTZ po 3 krosových motorkách👎...či elektrika, alebo klasika netuším...dokonca išli hore na Čmeľok...👎...nakopať im prdele...😎
Včera doobeda pri moteli na parkovisku boli 3 decká a minimálne jeden mal elektrickú krosu. Chvíľu sa tam vozili a potom sa dakam vyparili. Na Skalnatú som nešiel po červenej, ale po C a tam som ich nestretol, ale sedí mi to na nich.
Nejako som si neuvedomil že sa ide trnavská 100 a keď som pred chatou Korenný vrch videl stáť v rade asi 80 ľudí, tak ma skoro vystrelo.
len pre info:
usek cyklotrasy Pekna cesta - Alstrova ul. Raca, je uz plne prejazdna. Bratislavska vodarenska spolocnost uz ukoncila tam prace, jamy su zasypane, cesta prejazdna ako predtym. Len je potrebne davat pozor na miestach, kde boli jamy s potrubim, je to tam nerovne, obcas makadam, ci jemne sypke...
Az tam miesto vinohradov budu baraky tak bude aj asfaltka =)
Zatial si tam vylejte, ziletkari, 44mm pasik asfaltu.
To sa tam zmestia aj dve ziletky vedla seba =))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne , ja som bol v tom ze je tam schovana doska nabita s klincami v hline, tak som tam zametal konarom asi pol hodinu aby som to nasiel. Nenasiel , Az doma som zistil ze v korenoch su. Prvy krat som vyfucal hned za stupanim za potokom asi 50m. A druhy krat asi po 100m za stupanim za takym razcsestim od kial sa da vybehnut na zvacnicu znacenu . Uz prvy som si bol isty ze tam je klinec lebo bola diera presne hore v strede plasta aj duse, len som nechapal co to mam za stastie. Ked som videl tie archivne foto, verim tomu ze na bezdusakoch sa to prezit da. S dusou bez sance.
Pozícia na mape
paradne jazvece
ja dnes po burke iba kaciatka, na cervenej znacke za Bielym Krizom... a chvilku na to som strasne zmokol
Nejako som si neuvedomil že sa ide trnavská 100 a keď som pred chatou Korenný vrch videl stáť v rade asi 80 ľudí, tak ma skoro vystrelo.
usek cyklotrasy Pekna cesta - Alstrova ul. Raca, je uz plne prejazdna. Bratislavska vodarenska spolocnost uz ukoncila tam prace, jamy su zasypane, cesta prejazdna ako predtym. Len je potrebne davat pozor na miestach, kde boli jamy s potrubim, je to tam nerovne, obcas makadam, ci jemne sypke...
Zatial si tam vylejte, ziletkari, 44mm pasik asfaltu.
To sa tam zmestia aj dve ziletky vedla seba =))