ehvie To je sice mozne, ale ja nie. Nemam problem poslat peniaze predom pokial tu ma clovek nejaku historiu. Nema jedine prispevky v bazari bez jedineho hodnotenia od kupujuceho ako v tomto pripade ma 824 inzeratov a 16 aktivnych. V ostatnych pripadoch rad poslem cenu postovneho, ako zalohu aby sa nemusel bat, ze si to neprevezmem a prerobi na postovnom.
totti7210 Trafena hus zagagala ci co ? Ved som jasne napisal, ze to nemusi byt podvod. Ale ked sa niekto za kazdu cenu snazi vytiahnut peniaze prevodom, ked nie celu sumu, tak aspon 10E lebo 6.60Eur za postovne co som ponukol je malo ? Preco by mali tie 3,40Eur robit rozdiel ? A vobec, kto uz zazil ze poslal peniaze na ucet a nieco zlyhalo (zasielka nikdy neprisla, stratila sa, prislo nieco ine, nefunkcne cislo sledovania, cakal na to pol roka...) vie aka zabava je riesit v banke stornovanie platby. O to vecsia ked ani nevies, kto je tan komu si peniaze poslal. A pritom jedina komplykacia pre odosielajuceho je vyplnit na podacom harku cislo uctu a zaskrtnut dobierka. Rozdiel v cene je 1,25 Eur ked to ide na dobierku. Tak znova preto mi take jednanie nedava iny zmysel, ako snahu vytiahnut od ludi peniaze a nic neposlat. Ale nech si urobi nazor kazdy sam. Preto som sem dal cely rozhovor.