Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A toto treba dezolatom trepať do hlavy,že ch.j povolil 150000 kazachom sem prísť,že budú brať robotu ich prdlým deťom.Ale to im asi vadiť nebude,hlavne že sú to není Ukrajinci
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:27:08
07
Im o deti nejde, o žiadnu budúcnosť. Oni chcú teraz a veľa, lebo oni celý život odvádzali odvody a platili dane, oni si zaslúžia. Veľa z nich si myslí, že tie peniaze sú dokonca niekde uložené a vlastne im ich niekto nechce dať. Ich peniaze.

A keď pán premiér povie, že prídu takýto moslimovia, tak to sú dobrí moslimovia, nie ako tí z roku 2015. Aj tak si pod pojmom moslim predstavia tak Aladina z rozprávky.

A tí Ukrajinci, keby prišli v dotrhaných šatách, peši alebo na vozi ťahanom koňmi, tak by sa im aspoň dalo uveriť, že sú to vojnoví utečenci. Utekali snáď ľudia v 2. svetovej na autách s mobilom v ruke?
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:35:06
112
Veď jasné,tých už nezmeníš. A potom vyhodí z balkóna v igelitke 20000€ synovmu kamarátovi 😀.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:41:41
010
..a ja stale neviem na takeho dochodcu narazit. 20k v igelitke nikdy nie je zlych :) :) :) :)
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:50:31
02
arrow_leftDudo napísal:
Bizarný boj Ficovoličov proti migrácii: :facepalm:

"No a v Taškente to Robert Fico predviedol ako z veľkej knihy. Kým časť publika nasýti fantazmagóriami o uzbeckom Wirtschaftswunder, pre biznismenov má niečo hmatateľnejšie.

Pretože 150 000 pracovných povolení pre Uzbekov je taký náklad, že mu nejedno predstavenstvo rado zaplatí aj tri transakčné dane.

On sa totiž úplne oficiálne chváli faktickým záväzkom dokorán otvoriť náruč "ekonomickým migrantom" z moslimskej krajiny a vytvoriť tým podmienky na utvorenie povestných „ucelených moslimských komunít“.

https://komentare.sme.sk/c/23503213/nas-clovek-v-taskente-pise-peter-tkacenko.html

Ficko bol v Uzbekistane, ale Kazachstan takisto moze byt :-)
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:57:52
00
Trocha sa ukludnite. Som dochodca s vyse 20 rocnou praxou. Pohybujem sa medzi nimi, podaktori a je ich coraz viac su uz na druhej strane. Stretavam takych co sa hanbim, ze mozno vyzeram ako jeden z nich a asi o nich pisete ale mam okolo seba mnozstvo normalnych, ktorych urazate a ponizujete predstavou ktoru sirite. Je to ako s ciganmi i keby bol medzi nimi a nami jediny co vytrca netreba ho zaslapat nazad ale vytiahnut a snazit sa lovit dalsich. Je viem, ze vacsinou s tym co som napisal suhlasite ale treba to tiez davat najavo.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 09:59:49
115
..pravdu mas @Pista, uz som to tu niekde, po volbach, napisal, ze ma prekvapilo, kolko "mladych", volilo "nespravne" a ze sa maju pozriet do svojich radov, okolo seba a nedavat vinu len "dochodcom"..
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 10:18:20
00
A na základe možného nezáujmu z nich vyrastie, čo vyrastie. Osobne očakávam, že tá situácia bude o 20 rokov, keď pôjdem (asi) do dôchodku ešte horšia, keďže veľa ľudí doslova kašle na nejaké zabezpečenie a ráta iba s dôchodkom z prvého piliera a aj to v niektorých prípadoch z minimálnych odvodov a radšej všetko prežerie už teraz. Zlatá doba dôchodcovskej chudoby a zároveň bezbrehého populizmu.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 11:00:39
00
pista Ja keď pomenujem reálne 7 párov rodičov, ktorí milujú fica, tak neznamená, že myslím všetkých seniorov v celej krajine. Už len z tej správy vychádza, že 3ja v stretávkovej skupine máme na rodičov väčšie štastie. Toto je tu dookola, tu sa tutlá rozprávať o problémoch, o šikane. Nesmieš povedať, že niekto miluje fica či putlera, lebo to sa nerobí, lebo ich urážate a ponižujete. Niesť zodpovednosť a následky za postoje a názory, no tak to ani náhodou. Ja keď som sa na strednej zastal spolužiačky ktorú šikanovali, tak triedna pred celou triedou pokarhala mňa, že o tom sa nehovorí a nebudeme o tom hovoriť ani to riešiť.
Vďaka pánu bohu za teba aj za každého, kto fica nemiluje a automaticky kritika na tých popletených sa ťa netýka, samozrejme. Asi to musím stále explicitne napísať, lebo vzťahovačnosť je veľká. Ak tie hnusné komentáre na Jána Lašáka a Havrana, protestujúcich a velebiacich fica nepíšeš, tak potom logicky kritiky nie sú adresované tebe.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 11:38:51
09
Ja to asi fakt hodím tej SaSke. Je mi jasné, že je to zostrihané a preto údernejšie, ale je to výborné, asertívne, priamočiare (poslanec krúpa o hlasovaní o protiruských sankciách):
https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 16:00:07
316
Me too.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 17:59:44
01
arrow_leftJaroh napísal:
Ja to asi fakt hodím tej SaSke. Je mi jasné, že je to zostrihané a preto údernejšie, ale je to výborné, asertívne, priamočiare (poslanec krúpa o hlasovaní o protiruských sankciách):
https://fb.watch/A9hgIzj_Nk/

ja som hodil už minule (Dostál, Marcinková, Ledecký, Hlina)
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 19:05:29
01
Ja som od ich vzniku este inu stranu nevolil. Neskor uz bez kruzkov pre Sulika, ale za tie dlhe roky ma ziadna ina strana neoslovila lepsim programom.
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 19:12:59
07
SAS sú super, tiež som ich volil. Hlina :rock:
Potom človek pozrie na preferencie a Smer Republika Hlas Slovensko a KDH majú viac. Quo vadis, Zlovensko?
Ja by som prial SAS aby boli 3. vo voľbách.

Prílohy:

Prieskum agentúry NMS realizovaný od 4. do 9. júna 2025.png
Prieskum agentúry NMS realizovaný od 4. do 9. júna 2025.png 36 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.06.2025 - 21:58:38
02
neskoro sa zbavili Sulika - jeho primitivny populizmus + anti-EU a pro-ruska retorika urcite stali stranu viac hlasov... napr. moja polovicka vtedy presla od SaS k PS, a myslim ze naspat by sa vratila len keby tam presiel Ódor :D
Zobraziť komentár 11.06.2025 - 23:49:06
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up