Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Jezus, keby som znenavidel vsetky 3-hrncekove motory, tak nemam doma Yarisku. Jednoducho, v case, ked som kupoval Forda, tak info o dlhodobych skusenostiach s “motorom roka” niekolko krat po sebe nebolo vela.
Ale treba dodat, ze Ty ho prevadzkujes na dlhsich trasach a vdaka tomu si nemal problemy. Pre ludi, ktori jazdia len kratke trasy po meste, nie je PureTech vhodny rovnako ako EcoBoost.
A to by clovek povedal, ze prave maloobjemovy trojhrnec je do mesta a nie na dlhe cesty.
Ale to mozes rovno povedat, ze kazdemu motoru skodi, ked sa startuje, cize idealne by bolo motor nestartovat vobec 🙂 (ja startujem v drvivej vacsine len cez vikend).
a sú motory (alebo ľudia?) ktorý s 2l dízlom chodia v centre bratislavy do/z práce a auto nemá problém už 13 rokov ... ale je teda pravda, že stým jazdí často aj dlhé trasy tak asi vtedy sa motor upokojí z toho stresu
Ono to raz príde. Potom je to už len o tom, či sa s tým bude trápiť súčasný alebo budúci majiteľ. Viem z osobnej skúsenosti, keď som tak nútene prevádzkoval E220CDI. Potom som ho vymenil za 1.6 s kompresorom a klasickou MPI striekačkou.
Btw. nedávno sme mali na dielni kvôli oprave kabeláže a pretesneniu ventildekla starú klasiku - W202 s motorom M111. Najazdené asi 280 000 km viacmenej len na krátkych trasách. Olej menený poctivo každý rok (8-10kkm), sviečky každé 3 roky. Motor stále pekný čistý bez väčších náznakov karbonu, ventily tesné, reťaz absolútne OK, HC pri zvýšených otáčkach pod hodnotou 35ppm. Akurát tesnenie pod hlavou už po tých bezmála 30 rokoch bude vyžadovať výmenu. Priamovstreková M271 alebo aj M274 by to takto dlho v takomto režime rozhodne nedala. Tam by sa už 3. krát robili rozvody a minimálne raz hlava.
Hmm, ale ako potom dokazu prezit hybridy napr v civicu, kde sa ten motor vypina dost casto ? V mestskej prevadzke v hybride bezi motor mozno 50%. V tom pripade by mal po 200k km umriet. Ale japonci to nejako zvladaju.
Ak mam brat ako bernu mincu teplotu chladiacej kvapaliny (v Yariske sa k inej teplote nedostanem), tak sa motor vypina aj ked je este studeny. V zime, kvoli kureniu, ide zasa viacmenej nonstop, az kym nevyhreje interier. V zime je preto spotreba (hlavne na kratkych trasach) +- 5.0l a v lete +- 3l.
Veď to je ono - tie podstatné súčasti sa v teplách prehrejú hneď a na rozdiel od zimy chladnú len pomaly, preto ti v zime takmer nevypína. A pod určitou teplotou nevypne vôbec, ani sa nedá vynútiť EV režim. Trvá desiatky minút, kým sa celé auto a všetky systémy poriadne prehrejú. Myslím fullhybrid, PHEV má tú logiku nastavenú inak, o tom neviem nič.
Inak tá riadiaca elektronika HSD sleduje celkovo vyššie desiatky až vyše stovky parametrov, podľa verzie. Keď som sa o to pred kúpou prvého hybridu (tiež Yarisu) zaujímal, teplota motora nijako vysokú prioritu nemala, na rozdiel od teploty napríklad oleja alebo katalyzátorov. Medzi najdôležitejšie patrila teplota batérie, asi ochrana. A celé to je neuveriteľne zložité, niektoré parametre majú PID reguláciu, iným stačilo prekročiť alebo klesnúť pod nejakú hodnotu.
áno prevažná väčšina mojich trás je 75km+ inak, nie len dlhšie trasy... tomuto motoru (nepriamyvstrek s rozvodovým remeňom v oleji) veľmi pomáha práve LPG, oveľa nižšia kontaminácia oleja.... keď mi po 116k KM menili prvý krát rozovodový remeň napomínali ma že som extrémne prešvihol interval (100k KM a odporúča sa meniť po 60k km ) keď ho vybrali neverili že je v tak dobrom stave pri 200k KM otvárali aj olejovú vaňu aby skontrolovali sitko (ktoré sa rado drolinkami z remeňa upcháva) moja olejová vaňa a sitko boli úplne čisté.
chodí k nim ešteemed jedna C3 v LPG na servis a u nej to je rovnaké... ten motor je v podstate na hovno a ja s tým súhlasím (vzhľadom na to že je montovaný do mestských áut kde je predpoklad krátkych jázd) ale ak ho niekto používa v LPG a používa spôsobom ktorý nieje úplne bežný vzhľadom na typ auta v ktorom je... tak vie byť bezproblemový.
Taktiež si pamätám že mi niekto vravel že to nevydrží ani 100k KM a už vôbec nie s mojimi výmenami oleja až každých 20k Km... k tomu len toľko:
Olej, filtre a sviečky si mením sám na dvore každých 20k KM. Je to lacnejšie, a hlavne aj rýchlejšie ako zabiť čas cestou do / z servisu a čakaním 1-2 hoďky v servise.
atmo su nepriamostreky co je rapidny rozdiel aj v riedeni oleja palivom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to by clovek povedal, ze prave maloobjemovy trojhrnec je do mesta a nie na dlhe cesty.
Btw. nedávno sme mali na dielni kvôli oprave kabeláže a pretesneniu ventildekla starú klasiku - W202 s motorom M111. Najazdené asi 280 000 km viacmenej len na krátkych trasách. Olej menený poctivo každý rok (8-10kkm), sviečky každé 3 roky. Motor stále pekný čistý bez väčších náznakov karbonu, ventily tesné, reťaz absolútne OK, HC pri zvýšených otáčkach pod hodnotou 35ppm. Akurát tesnenie pod hlavou už po tých bezmála 30 rokoch bude vyžadovať výmenu. Priamovstreková M271 alebo aj M274 by to takto dlho v takomto režime rozhodne nedala. Tam by sa už 3. krát robili rozvody a minimálne raz hlava.
Inak tá riadiaca elektronika HSD sleduje celkovo vyššie desiatky až vyše stovky parametrov, podľa verzie. Keď som sa o to pred kúpou prvého hybridu (tiež Yarisu) zaujímal, teplota motora nijako vysokú prioritu nemala, na rozdiel od teploty napríklad oleja alebo katalyzátorov. Medzi najdôležitejšie patrila teplota batérie, asi ochrana. A celé to je neuveriteľne zložité, niektoré parametre majú PID reguláciu, iným stačilo prekročiť alebo klesnúť pod nejakú hodnotu.
chodí k nim ešteemed jedna C3 v LPG na servis a u nej to je rovnaké... ten motor je v podstate na hovno a ja s tým súhlasím (vzhľadom na to že je montovaný do mestských áut kde je predpoklad krátkych jázd) ale ak ho niekto používa v LPG a používa spôsobom ktorý nieje úplne bežný vzhľadom na typ auta v ktorom je... tak vie byť bezproblemový.
Taktiež si pamätám že mi niekto vravel že to nevydrží ani 100k KM a už vôbec nie s mojimi výmenami oleja až každých 20k Km... k tomu len toľko:
Olej, filtre a sviečky si mením sám na dvore každých 20k KM. Je to lacnejšie, a hlavne aj rýchlejšie ako zabiť čas cestou do / z servisu a čakaním 1-2 hoďky v servise.
atmo su nepriamostreky co je rapidny rozdiel aj v riedeni oleja palivom.