Ahoj, odisiel mi Garmin Edge 530. A zhodou okolnosti ten vikend este v rodine navlhli (vodotesne) Vivoactive 4 - a vyzera, ze odisli tiez. Viete o niekom kto by mi vedel na SK pomoct, pripadne o nejakych forach, kde su bastlici a mohol by mi niekto pomoct.
Zaiadenia uz v zaruke nie su.
Mozno su uz obe umrete, ale keby sa mi ich podarilo nejako ozivit, tak by som bol rad. Ak nie, aspon sa nieco naucim.
Dobrý deň,
vyzerá to na chybný barometer. Keďže nič nepomohlo tak odporúčam poslať prístroj na servis. KOlegovia ho kontrolujú a budú vás kontaktovať. Ak sa prístroj nebude dať opraviť tak vám ponúknu zrejme pozáručnú výmenu prístroja za nový kus a tým že sa nepredáva edge 530 tak vým zrejme ponúknu pozáručnú výmenu prístroja z anový edge 840 s doplatkom. Doplatok vám vyĆislia pri telefonickom rozhovore keď vás budú kontaktovať.
UPOZORNENIE:
Na túto adresu je možné zasielať servisné zásielky kuriérnou službou alebo poštou.
Osobné preberanie zariadení do servisu riešte u svojho predajcu alebo v našich značkových predajniach.
Pred odoslaním servisu prosím kontaktujte našu hotline linku 0800 135 000 (bezplatná linka)
Ako sprievodný list prosím priložte vytlačeny vyplnený formular RMA, ktorý nájdete po prihlásení v sekcii " Moje dokumenty /RMA - vytvorenie novej reklamácie" na našej stránke.
Problém je momentálne v tom, že po registrácii na gamin.sk mi mal prísť email s prihlasovacími údajmi, ale žiaden neprišiel, a teda sa neviem dostať ani k reklamačnému formuláru. Zajtra tam zavolám.
Problém je momentálne v tom, že po registrácii na gamin.sk mi mal prísť email s prihlasovacími údajmi, ale žiaden neprišiel, a teda sa neviem dostať ani k reklamačnému formuláru. Zajtra tam zavolám.
problém je v tom, že ten web a systém je z roku pána a je totálne neprehľadný, ťažkopádny, absolútne nespĺňajúci dnešné štandardy
Dnes mu fajne pridrbalo. Od istého momentu navigácie, šli navigačné povely vzdušnou čiarou k cieľu a hore svietil nápis Ku koncovému bodu.
Čiže žiadne upozornenia na odbočky.
Našťastie trasa zostala zvýraznená, takže som sa vedel orientovať aj bez mobilu, len som do toho musel stále pozerať.
Aj by som poslal obrázok, ale s mobilným Ms Edge to nejde
/feedback
Musím môj GE530 poslať do servisu kvôli oprave barometra. Nahradí mi ho na ceste mobil? Nemám s tým žiadne skúsenosti. Ale mám v mobile nainštalovanú Stravu i GC.
Áno, takto mi to napísali. Zvažujem, či sa na opravu aj nevykašlem. Tak-či-tak využívam hlavne Stravu a tam si viem robiť korekciu výšky i vzdialenosti. Len je to otravné.
A rozmýšľam aj nad tým, že:
1. Navigáciu nevyužívam vôbec
2. Okrem tých výškových metrov ostatné funkcie (zdá sa) fungujú normálne.
3. Jazdím výlučne po cestách a tam je pre mňa navigácia zbytočná.
4. Pozeral som na GE540 aj na GE840 - ničím ma nenadchli. Nové funkcie ma neupútali. Viac sa sústredím na jazdu ako na displej. Sledujem iba základné údaje:
Attachment:
GE530.jpg
GE530 je pre moje potreby osvedčená klasika. Jediné, čo ma po dojazde baví, je sledovanie VO2Max a FTP na GC . Momentálne mi hlási kondičný vek o 33 rokov nižší ako skutočný
Výmena za GE840, hoci aj so zľavou, sa mi zdá zbytočná. Alebo?
No ked si si zvykol na Garmin, tak prechod na inu znacku bude bolestivy. Viem o com hovorim. Nechal som sa zlakat na Hammerhead Karoo. Okrem displeja, tam nakoniec bolo vsetko horsie ako v Garmine
Ľutujem, že už skončila 530. 540 je obogatená o fičúry, ktoré ma nijako nenadchli. V Garmine po poradili poslať im to na opravu alebo výmenu za 540/840 so zľavou, ak by sa to nedalo opraviť.
Tata1955 tu znamena kde? lacnejsie ako za 290€ v Decathlone som nenasiel a kupil tam. Ale musim povedat,ze moja povodna 510ka bola lepsia ako 540 az na bateriu.Vlastne za tych 14r okrem baterie nevymysleli abs nič
530 nekupuj,mala rozne bugy,ktore v 540ke opravili
Tata1955 ak máš citový vzťah k 530 ke, mám na predaj. Kúpený na Amazone v júli 2022, použitý snáď 5x, pretože som krátko na to kúpil 1040 a používam ten.
Musím zistiť, za akú cenu by mi v Garmine vymenili 530 za 540. Vraj to tak bežne robia, ak sa prístroj nedá opraviť. 530 síce plne zodpovedá mojim potrebám, ale ak by dali slušnú zľavu na 540, asi by som skôr volil tú 540.
Tu mi ponúkajú 540 za 364€, na Decathlone za 315€. Uvidím, akú zľavu mi Garmin ponúkne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaiadenia uz v zaruke nie su.
Mozno su uz obe umrete, ale keby sa mi ich podarilo nejako ozivit, tak by som bol rad. Ak nie, aspon sa nieco naucim.
Odpísali mi:
vyzerá to na chybný barometer. Keďže nič nepomohlo tak odporúčam poslať prístroj na servis. KOlegovia ho kontrolujú a budú vás kontaktovať. Ak sa prístroj nebude dať opraviť tak vám ponúknu zrejme pozáručnú výmenu prístroja za nový kus a tým že sa nepredáva edge 530 tak vým zrejme ponúknu pozáručnú výmenu prístroja z anový edge 840 s doplatkom. Doplatok vám vyĆislia pri telefonickom rozhovore keď vás budú kontaktovať.
Na túto adresu je možné zasielať servisné zásielky kuriérnou službou alebo poštou.
Osobné preberanie zariadení do servisu riešte u svojho predajcu alebo v našich značkových predajniach.
Pred odoslaním servisu prosím kontaktujte našu hotline linku 0800 135 000 (bezplatná linka)
Ako sprievodný list prosím priložte vytlačeny vyplnený formular RMA, ktorý nájdete po prihlásení v sekcii " Moje dokumenty /RMA - vytvorenie novej reklamácie" na našej stránke.
https://www.zivotsgarminem.cz/edge-mtb-cyklonavigace-specialne-pro-enduro-jezdce-umi-zaznamenat-polohu-5xza-sekundu
problém je v tom, že ten web a systém je z roku pána a je totálne neprehľadný, ťažkopádny, absolútne nespĺňajúci dnešné štandardy
Čiže žiadne upozornenia na odbočky.
Našťastie trasa zostala zvýraznená, takže som sa vedel orientovať aj bez mobilu, len som do toho musel stále pozerať.
Aj by som poslal obrázok, ale s mobilným Ms Edge to nejde
/feedback
A rozmýšľam aj nad tým, že:
1. Navigáciu nevyužívam vôbec
2. Okrem tých výškových metrov ostatné funkcie (zdá sa) fungujú normálne.
3. Jazdím výlučne po cestách a tam je pre mňa navigácia zbytočná.
4. Pozeral som na GE540 aj na GE840 - ničím ma nenadchli. Nové funkcie ma neupútali. Viac sa sústredím na jazdu ako na displej. Sledujem iba základné údaje:
GE530 je pre moje potreby osvedčená klasika. Jediné, čo ma po dojazde baví, je sledovanie VO2Max a FTP na GC
Výmena za GE840, hoci aj so zľavou, sa mi zdá zbytočná. Alebo?
530 nekupuj,mala rozne bugy,ktore v 540ke opravili
Tu mi ponúkajú 540 za 364€, na Decathlone za 315€. Uvidím, akú zľavu mi Garmin ponúkne.