Mňa mrzia tie nové brzdy, pekne sú, aj funkčne sa mi páčia. Ale sú 2x tak drahé ako aktuálne XT. Tie malé kazety sú podarené. To áno. Možno to deore ale to je zas ťažké. Čiže u mňa ku upgradu nepríde. Ale nevidím dôvod prečo by nová mechanika nemala byť.
ale jedno plus maju za prevodniky - ze ich konecne frezuju z jedneho kusa. aj ked hmotnost (XT) nic moc a cena (zatial) vysoka. ak XT pojde tak po 50-60€ tak to bude celkom ok. len mam obavy ze nove budu len s 0mm offsetom koli 55mm CL. kto bude chciet CL52mm bude musiet kupit stary typ prevodnika.
a čo očakávaš od novej mechaniky? Inú farbu? Nová mechanika ani zatiaľ nebola v pláne.
namiesto spojky pruzina ako v elektrike, mechanicka prehadzovacka pre 9-45 kazetu - niesom si isty ci terajsia 9100 GS zvladne napnut retaz na 9z pastorku. spolahlivost radiacej packy XTR aj XT - praskajuca pruzinka. lahsi chod packy.... a mozno aj nieco dalsie co napadne inzinierov za to platenych nie nas tu v danej minute od stola.
Ono ako to čítam tu, čítam to aj na iných fórach. Ten záujem o novú mechaniku je a je dosť veľký. Ja chcem mať čisto jednoduchý a mechanicky bajk pokiaľ sa bude dať. Už nabijam dosť veci v živote, ešte aby som prehadzovac nabíjal. Samozrejme, ak takto vyzerá budúcnosť MTB, tak sa prispôsobím.
530E za XT brzdy bez kotucov je tiez usmevne a 1.75 hrubka kotuca je rovno do vtipkara.... a este treba pockat na realne recenzie od ludi ci naozaj vyriesili meniaci sa chod paky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
mechanika sa ocakava kedy?
a čo očakávaš od novej mechaniky? Inú farbu? Nová mechanika ani zatiaľ nebola v pláne.
nova mechanika bude zas dalsich 7 rokov no mohli by sa napriklad po vzore elekriky zbavit tej ich spojky
namiesto spojky pruzina ako v elektrike, mechanicka prehadzovacka pre 9-45 kazetu - niesom si isty ci terajsia 9100 GS zvladne napnut retaz na 9z pastorku. spolahlivost radiacej packy XTR aj XT - praskajuca pruzinka. lahsi chod packy.... a mozno aj nieco dalsie co napadne inzinierov za to platenych nie nas tu v danej minute od stola.
https://r2-bike.com/search/?qs=deore+di2&search=
Jackson Goldstone ma na biku nejaky prototyp strmena,novy Saint?
Tie moje na jeseň oslávia 20 rokov