Keď ti nevyjde reklamačka , prebrus na mokro , hoď tam dve tri vrstvy karbonej sieťky s epoxidom a je to. Na ytb je kopec navodov ako riesit praskliny zadnej stavby.
Ahojte, chcem vas poprosit o nazor. Vcera som pocas vyjazdu objavil na lavej zadnej vzpere z vnutornej strany toto. Je to paint chip alebo prasklina? Lepsie sa mi to odfotit nepodarilo. Nema to flex, skusal som hack s mincou, odozva je cca rovnaka. Budem to urcite riesit (ak mi viete poradit niekoho okrem mamocarbon/carbonfactory, kto by to vedel dat aj do farby a laku). Chcem len vediet ci na tom mozem jazdit…vcera som na tom dosiel este 90km domov. Popripade ako to preventivne osetrit. Skrie ma to, ram je prakticky novy…diky za postrehy
UPDATE
Tomcat bike v Handlovej mi to poriesili ani nie za tyzden bez nutnosti odstrojit cely bike. Mozem len odporucat.
Mne sa take stalo 40km od domu. To ze si bol este doma je fajn. Myslim ze dovod takeho niecoho je vek tej cyklo duse, alebo si ju vela nafukal. U mna to bolo urcite tym ze uz bola starsia.
Takto dopadla duša na synovom bicykli, keď som mu povedal, nech si dofúkne kolesá kompresorom. Nacvakol na ventil, stlačil gombík a čakal, kým sa asi samé vypne. Tak sa zľakol, že som si na 100% istý, že už vždy dodrží správny postup.
Tenkrat poprve.. prasknuty karbonovy rafik. Rana ako z dela. Vyzera to nevinne ale plast stracal tlak relativne rychlo, myslel som ze len koli patke ale neskor som nasiel aj dieru na kraji zvrchu behuna ktoru nezalepilo ani nove mlieko a knot tak som ho uz vyhodil.
To je tak ked si myslis ze na lahsich xc plastoch s mensim tlakom mozes robit rovnake hovadiny ako na endurku s DH casingom..
vcera sa zadarilo, 100x som ten zjazd siel a vcera na to doplatil rafik dt swiss 391...sluzil 5 rokov bez akychkolvek zasahov do kolesa, uz som aj rozmyslal nad novymi kolesami,tak teraz som uz nuteny k vymene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
UPDATE
Tomcat bike v Handlovej mi to poriesili ani nie za tyzden bez nutnosti odstrojit cely bike. Mozem len odporucat.
Ťažko povedať, takto strelí aj zle založená duša, keď je cvaknutá pod plášťom.
mne sa to stalo presne toto. Nasadil som pneu a pocas fukania rana ako hovado. Az oknami zatriaslo (v panelaku, este k tomu
To je tak ked si myslis ze na lahsich xc plastoch s mensim tlakom mozes robit rovnake hovadiny ako na endurku s DH casingom..