viete mi poradiť nejaký dobrý a relatívne dostupný gravel (ideálny pomer cena/kvalita) v cenovej hladine 700 - 1200 €?
Našiel som CTM Koyuk 2.0 (ten stojí niečo cez 1200 €), ale celkom dobré recenzie sú aj na TRIBAN GRVL 120 z Decathlonu ktorý má ale samozrejme horšie komponenty ale za tú cenu to vôbec nie je zlé, prípadne Triban GRVL 520 Subcompact ktorý stojí cca podobne ako Koyuk 2.0.
Ktorý z týchto troch by ste mi odporučili na takú skôr rekreačnejšiu cyklistiku (max 50 - 100 km za víkend)? Prípadne ak máte nejaké tipy na iné gravely v podobnej cenovej hladine kludne skúste poradiť.
Samozrejme myslím čo sa týka komponentov a tak lebo ten allroad mi príde ako čistý gravel len za menej peňazí takže či sa oplatí priplatiť keď tak za grizl.
Ahojte, tiež zvažujem gravel do tých cca 1200-1300e a nejak som nenašiel jednoznačné odpovede čo by bolo pomer cena kvalita najlepšie. Ten Canyon allroad sa mi páči ale dozvie kedy bude dostupný.
Ahojte, tiež zvažujem gravel do tých cca 1200-1300e a nejak som nenašiel jednoznačné odpovede čo by bolo pomer cena kvalita najlepšie. Ten Canyon allroad sa mi páči ale dozvie kedy bude dostupný.
ja som vzal Cube nuroad pro a som s ním naozaj spokojný. pokiaľ ti nevadí 1x11 určite by som zvážil medzi adeptov.
Ak by bola jednoznacna odpoved vsetci by jazdili na tom istom. V tejto cene najskor najnizsie modely. Ak ide len o cenu, navyhodnejsie su diskotne znacky Cube, Canyon, Radon.. U nas ma vyznam pozriet este mozno znacky Kellys a Ctm.
Aktualny trend je, ze vyrobcovia ponukaju dve modelove rady zamerane bud viac na komfort a bikepacking alebo agresivnejsie modely. Zavisi od vyuzitia, keby som sa dnes sam videl co davam s gravelom, tak si poviem “blazon”.
Aké kolesá má ten Triban? Vyzeráto, že to su Triban ale nie som si istý. Ja mám Triban RC120 a tie kolesá Triban čo boli k tomu bol totál hnoj a odpad. Musel som fortunkou zabrusovat hrany dier na nipple aby som nemal stále defekty. Dokonca mi to prepichlo aj pásku. Obuť na to plášť iný ako Triban bol tiež problem, continental 0 bodov. Používam tie kolesá už len na trenažér v zime s Decathlon indoor plášťom. Ak by si chcel ten Canyon možem ti dať kupon na 5% dole. Ja som objednal ten Canyon v 2XS pre manželku.
Aké kolesá má ten Triban? Vyzeráto, že to su Triban ale nie som si istý. Ja mám Triban RC120 a tie kolesá Triban čo boli k tomu bol totál hnoj a odpad. Musel som fortunkou zabrusovat hrany dier na nipple aby som nemal stále defekty. Dokonca mi to prepichlo aj pásku. Obuť na to plášť iný ako Triban bol tiež problem, continental 0 bodov. Používam tie kolesá už len na trenažér v zime s Decathlon indoor plášťom. Ak by si chcel ten Canyon možem ti dať kupon na 5% dole. Ja som objednal ten Canyon v 2XS pre manželku.
tak toto je uz VR, Tribany asi uz úplne končia...ak to nevyuzijes,tak kľudne do správy ten kupón, ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Canyon Endurace Allroad vs. Canyon Grizl 7?
Vedel by si konkretizovať prosím?
ja som vzal Cube nuroad pro a som s ním naozaj spokojný. pokiaľ ti nevadí 1x11 určite by som zvážil medzi adeptov.
Ak by bola jednoznacna odpoved vsetci by jazdili na tom istom. V tejto cene najskor najnizsie modely. Ak ide len o cenu, navyhodnejsie su diskotne znacky Cube, Canyon, Radon.. U nas ma vyznam pozriet este mozno znacky Kellys a Ctm.
Aktualny trend je, ze vyrobcovia ponukaju dve modelove rady zamerane bud viac na komfort a bikepacking alebo agresivnejsie modely. Zavisi od vyuzitia, keby som sa dnes sam videl co davam s gravelom, tak si poviem “blazon”.
:
https://www.canyon.com/cs-sk/silni%C4%8Dni-kola/endurance-bikes/endurace/allroad/endurace-allroad/4164.html?dwvar_4164_pv_rahmenfarbe=R138_P01
VAN RYSEL Gravel bicykel GRVL AF Shimano GRX 2 x 12 rýchlostí čierny
1 399,95 €
https://www.decathlon.sk/p/343001-8766972_gravel-bicykel-grvl-af-shimano-grx-2-x-12-rychlosti-cierny.html
Van rysel viem mať za 1250€
Canyon posledné kusy XL
tak toto je uz VR, Tribany asi uz úplne končia...ak to nevyuzijes,tak kľudne do správy ten kupón, ďakujem
Tiež som si vybral Cube Nuroad Pro 2025 a tiež som spokojný za tú cenu
https://www.legendsport.sk/gravel/fuji-jari-1-3-2/