Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Niesom na to zvyknuty, aj pritiahnut musim poriadne packu . . . . zlate Julie, tak spom potiahol par mm a kolo brzdilo, ked som len troska viac potiahol tak zablokovane :-)
Tu ma az prsty bolia, ked potrebujem rychlo hned zabrzdit.
31.10.2024 - 10:36:09
00
Otazka skor na servis panasonic, na ovladani je tlacitko svetlo, ale v zapojeni len stmavne / zosvetli displej (podla nastavenia). Ma to pripadne aj nejaky vyvod, konektor, napr. v oblasti motora, kde by bolo mozne zapojit svetlo a reagovalo by na tlacitko? Nejaky konektor, ktory po zapnuti Svetlo na ovladani dostane napajanie?
14.12.2024 - 21:29:37
00
tiez mam na Crussise Largo 8.8M 2023 brzdy Sram, plati presne to ako pisu kolegovia vyssie. Dobre brzdia po vymene platniciek par sto kilometrov, potom sa zdvih pacok postupne zvacsuje, avsak ucinnost je stale dobra. Manzelka ma rovnaky bajk, len rocnik 2024, ta uz ma brzdy Shimano a to je fakt ina kava. Na bajku mam skoro 4 tisic kilometrov a stale som toho nazoru, ze za tu cenu sa lepsi bajk (co sa tyka vybavy) na nasom trhu kupit neda. Na ovladanie displeja sa da zvyknut, a aj radenie vie fungovat bezhlucne, len treba radit trosku s rozumom.
07.01.2025 - 19:31:38
00
Aky mas motor? resp. aj manzelka?
09.01.2025 - 15:40:20
00
ja mam Panasonic 75Nm, manzelka Panasonic 95Nm. aj ten moj zvladne hocijaky kopec az do stavu ze mi dvihne predne koleso a idem k zemi. Obaja mame prevody 1x12
10.01.2025 - 17:12:09
00
Pytam sa preto, ako si spokojny s ovladanim . . . Ja mam sram, a na uchytenie je povedal by som , siroka objimka, ktora tym padom oddiali ovladav od, pre mna, optimalnej polohy na dosah tlacitok. Manzelka je spokojna?
Ja som, hlavne kvoli tomu, vymenil za Shimano MT 401, novsia rada je tiez nepoizitelna, lebo ma uchytenie a opierku, tym padom je tiez nemozne ovladac posunut blizsie ku gripom . . . Ovladanie a funkcnost brzd sram `by som prezil, ale ergonomia prepinania dopomoci je fakt v tejto kombinacii pre mna zufala. Inac som max. spokojny.
Jedine co mi chyba, ak by sa dalo na ovladaci navolit percento pripomoci pre jednotlive stupne, aj keby to bolo len povedzme ze vyber hodnoty z urciteho rozsahu od-do, napr. eco 5-20% . . . a prehodili Auto hned za Eco.
Ale to uz by som chcel vela :-)
10.01.2025 - 19:55:01
00
Ja som si na ovladanie zvykol. Jednak mam dlhe prsty, a tiez jazdim 70% na ECO, 20% na STD a velmi zriedka na HIGH. AUTO nepouzivam , nevyhovuje mi. Takze vzhladom na iba obcasne prepinanie modov mi umiestnenie ovladaca neprekaza.
Manzelka ma tie Shimana s opierkou, ale tiez si nestazuje.(len by skusila).
Ano mas pravdu, system pohonu Panasonic je "uzavrety" a neda sa do neho zasiahnut. Ja som mal doteraz vsetky bajky prerabane z klasiky na ebajk, a tam bola moznost priamo cez ovladac nastavit vsetky mozne aj nemozne parametre. Sprvu ma to trosku stvalo, ale vzhladom na celkom dobre tovarenske nastavenia som sa s tym zmieril.
Robil som na oboch bajkoch iba tri upravy. Namontoval zvysenie na riaditka, vymenil sedlovky za odpruzene a vymenil sedadla. A este som namontoval vlozky proti defektom do plastov.
11.01.2025 - 11:49:29
00
Ja sa obzeram este po zrkadle na lavu stranu, nech sa namusim otacat, na hradzi a na promenade pri dunaji dobra vec :-) (ale so sklom, nie vylestena folia)
11.01.2025 - 15:41:34
00
jáj, samozrejme, zrkadla musia byt. To uz beriem ako samozrejmost. My sme skusali vselijake, vyhralo take z Decathlonu.https://www.decathlon.sk/p/512-61575-spatne-zrkadlo-na-bicykel-100.html
len potrebuje vyvlozkovat riaditka nejakou plastovou trubickou. A mame ho otocene tym sirokym do stredu bajku a dole pod riaditkami.
11.01.2025 - 19:38:35
00
Na starom som vystriedal asi 4 sedadla, tu zostavam zatial pri originali, kedze ho nemam dlho.
13.01.2025 - 15:06:18
00
SRAM SX Eagle prehadzovacka . . . Ked prisiel z obchodu (zevraj pride zlozeny a nastaveny - prd makovy, nosic samostatne, a prehadzovacka nenastavena ako som neskor zistil) prehadzovalo na 3-4 najtazsich prevodoch obcas tak, ze nic a potom ob dve, na poslednom obcas prehodilo, obcas nie . . . zatial som neriesil, teraz som kupil to nastavovatko na SRAM a normalne ze parada, na standardne jazdenie uplne v pohode, o niekolko tried lepsie voci "nastavemiu z obchodu"
29.04.2025 - 19:54:30
00
Na priblizenie
ruzinov - Dunajska - Lanfrancony - Zelezna - Biey kriz - Zapadnuty kut - Prepadle - Biely kriz - Lanfrancony - nabrezie - Ruzinov
cca 75 km asfalt nastupane 1005m
Bateria 720, zostatok 41%, celkova hmotnost vratane bicykla cca 115 kg
20.07.2025 - 22:06:39
00
keyboard_arrow_up