Ano kazetu najlepšie tu istu. Ja mam ajpC pred sebou a nakolko mam trenažer v druhej izbe tak aj TV 50" najlepšie kombo ako poznam. Varianta použivania je podla fantazii. Na PC hudbu s Yutube a na TV obraz zo ZWIFT alebo ROUVY. Ja idem na ROUVY nakolko sceneria prostredia je na nezaplatenie od ZWIFT. a ešte aj na obrazovke s 129cm uhlopriečkou. :y: :y: Podľa mojho pocitu ma ROUVY lepšie čitatelnejší obraz na info ako na ZWIFTe, Na ROUVY su už rôzne aj treningove plány, workouty, preteky, skupinove jazdy, týždenne ciele a aj dlhodobejšie ciele. max spokojnosť. / jazdil som aj ZWIFT / Možno ťa to chytí a budeš to používať aj cez rok ako ja, hlavne ked je špatne počko alebo nestihaš tak si to daš doma. Trenažer ma aj rýchlosť. aj watmeter. Ja sice jazdim alebo dojazdil? DIRETO X ale ty maš vyšiu tiredu tak je tam to iste a aj viac. :lol:
25.07.2025 - 15:07:09
00
K zwiftu a rouvy pridam alternativu ictrainer.de - 30 eur na rok. Samozrejme sa funkciami NECHYTA sa na top duo, ale za tu cenu ... Mal som v oblube rouvy, len platit cely rok aby som v lete(ked prsi) raz za cas pouzival sa mi nechcelo (teraz uz zaviedli aj nejake jednodnove spoplatnenie tusimze...). A je este MyWhoosh ale ten som neskusal. Inak tych aplikacii zacina byt pomenej, napr. Rouvy skupil uz 2 konkurentov.
25.07.2025 - 15:52:20
00
Ako postupne čítam popisy a recenzie, MzWhoosh sa zdá byť úplne zadarmo a grafika celkom ujde. Zwift je dosť drahý. Niekde som čítal, že sa dá platiť mesačne napr. od novembra do februára a potom o rok zase obnoviť predplatné. Ostatné platformy ma extra nenadchli. Ale v niektorých videách som videl ako prvý krok pripojenie Adaptér ANT+ USB. Treba ho dokúpiť? Alebo stačí BT, resp. WiFi?
25.07.2025 - 18:09:17
00
Podla toho co chces pripajat. Ak mas stary hrudak iba s ANT+ tak budes potrebovat ANT+. Ak ti vsetko zvlada BT tak ti staci BT dongle.
25.07.2025 - 18:49:10
00
V princípe iba tepák, lebo všetky ostatné senzory sú integrované v trenažéri. A tepák komunikuje cez ANT+ aj BLE.
25.07.2025 - 21:19:52
00
keyboard_arrow_up