stanos4, preco maju ludia, ktori sami nepochopia pisany text potrebu vykrikovat o citani s porozumenim? Za dalsie, moja odpoved nebola vobec utocna, narozdiel od tvojej reakcie (napr. hitlerik). Jednoducho su situacie, kedy vacsine chyba slusnost, ucta, poslusnost a respekt. A toto je vidno od utleho veku. Samozrejme, ze su aj situacie, kedy su kreativita a vystupenie z radu vitane (ale to som nikde nespochybnoval).
BTW, fakt by ma zaujimalo, preco by si nerespektoval zakaz mobilov v tom tabore (ak mas nejake deti), lebo ja v tom vidim len pozitiva.
27.07.2025 - 13:52:40
02
neakceptoval a nerešpektoval je priepastný rozdiel ...
27.07.2025 - 14:57:48
10
preview.redd.it
ach ta nasa konsolidacia...
gulas.sme.sk
dalsi z cyklu, kto nekradne, okrada svoju rodinu :lol:
27.07.2025 - 16:29:05
00
arrow_leftclxno1 napísal:
stanos4, preco maju ludia, ktori sami nepochopia pisany text potrebu vykrikovat o citani s porozumenim?

Ty mi povedz, zjavne to vies, ale drzis si to pre seba. Preco sa nepodelis s touto mudrostou?

,Za dalsie, moja odpoved nebola vobec utocna, narozdiel od tvojej reakcie (napr. hitlerik).

to ci bola/nebola utocna ma niekolko rovin - napr. to ako si to myslel, to ako si to podal, a to ako si to interpretuju ini. Ak ti konstatovanie ze kazdy z nas ma v sebe "hitlerika" (niekto pod kontrolou s vpodstate ziadnymi "negativnymi" vonkajsimi prejavmi, niekto bez kontroly, a niekto pod kontrolou s tym ze hitlerovanie je ich napln), pride utocne, tak mi pride smiesne ze ten vtipny priklad s ospravedlnovanim sa dietatu hentakym sposobom a podsuvanim mi takej reakcie, po tom co som dal imo dost jasny priklad, ti pride ako ukazka kludneho, kultivovaneho dialogu.

Jednoducho su situacie, kedy vacsine chyba slusnost, ucta, poslusnost a respekt.

Nech sa paci, tvoje tvrdenie.
Napr. ja (a nie len ja) by som povedal, ze "slusnost", "poslusnost", na sposob mojho predosleho prikladu, su zivnou podou pre sexualne nasilie, domace nasilie, a podobne. Opat, mozme polemizovat co vnimas pod pojmami slusnost a poslusnost ty vs ja.

BTW, fakt by ma zaujimalo, preco by si nerespektoval zakaz mobilov v tom tabore (ak mas nejake deti), lebo ja v tom vidim len pozitiva.

tu by som podakoval ivastovi za jeho trefnu reakciu a len dal do pozornosti
stanos4, preco maju ludia, ktori sami nepochopia pisany text potrebu vykrikovat o citani s porozumenim?

p.s., mozte mi ozrejmit kolko skusenosti s detmi potrebujem mat aby som sa mohol vyjadrovat k tomu co si myslim ze je jeden z problemov v spolocnosti, clxno1/myabarth? Su k tomu aj nejake levely potom? Ze napr. 1 dieta mi automaticky dava opravnenie otvorit papulu, 2 deti zo mna robia profika a 3 a nejaki mladsi surodenci znamena ze som svetovy expert ktory nemoze byt "questioned" (ospravedlnujem sa, neviem najst slovenske slovo)?
27.07.2025 - 20:01:27
00
A ja stale cakam ze niekde narazim na tie ocipovane masla.. a nic 😂 to v akom obchode predavaju s hentymi pipakmi? 😂
27.07.2025 - 20:24:14
00
TA3 opäť prekvapuje ...
thumb_up0thumb_down
27.07.2025 - 22:06:37
020
Teraz neviem, či prekvapuje negatívne či pozitívne. Lebo ak pozitívne, tak ja v tom jeho prejave cítim klasický naratív "pozrite, smeráci sú síce takí, ale opozícia je rovnaká"
28.07.2025 - 09:39:13
00
Iliev a Dírer, ktorí s týmto pred reláciou začali, presne vedeli, čo chcú povedať a za čím stoja, takže im to človek 100% veril a myslím, že aj preto to získalo takú popularitu, na ktorej sa Král vezie. Chýba mu však tá uveriteľnosť. Síce sa snaží byť nad vecou a rozdáva kritiku na obe strany, ale je to výrazne nevyvážené, keďže tie prešľapy z oboch strán nie sú ani náhodou porovnateľné.
28.07.2025 - 09:47:05
07
https://www.aktuality.sk/clanok/L7PvKcG/ivan-korcok-to-schytal-od-vlastnych-komentar-petra-bardyho/

Úplne súhlasím s Bárdym, na tomto by sa dala vytĺcť kopa politických bodov, alebo keď už nič iné aspoň potopiť protivníka. Alebo preukázať sakra aktivitu a to, že ho to štve. Udalosti úplne krásne nahrali Korčokovi na smeč a on nezasmečoval...
28.07.2025 - 10:16:34
00
Útoky na Korčoka, Šimečku a skvelého Valla odzrkadľuje tento prekliaty národ a spísal to nádherne tento človek:
"Ronald HN
Je smutne, ze po 35 rokoch slobody musime byt vdacni za taketo prejavy (záchranara Viliama Dobiáša v živom vysielaní Markízy, kriticky sa vyjadril proti násilnej čistke novinárov a redaktorov u nich), akoby tu bol socializmus. Je to obraz nevzdelaneho naroda, straty pamäte a zamorenej krajiny nenavistou, zavistou a populizmom. Pozerame sa ako nam ju kradnu dezolati, mafiani, chrapuni a primitivni hochštapleri a my miesto spajania hejtujeme a nadavame Korčokovi, Šimečkovi, Vallovi a podobne, lebo nie su dokonali, ale my sme a chceme idealneho, dokonaleho politika, nestaci nam, ze je pricetny, slusny, ma moralku, nemeni nazory podla casu a potreby, ale musi sa vzdy spravat v kazdom okamihu presne tak, ako si my predstavujeme. Kritika je vydobytok slobody, ale narabajme s nou opatrne a najmä neriesme krivy obraz na stene v dome , ktory horí....my demokrati a europania ZOMRIeme na dokonalost....tak podme sa rozhadat aj medzi sebou....och....."

Prílohy:

Parlamentne volby 2023 zo zahranicia.png
Parlamentne volby 2023 zo zahranicia.png 36.15 KiB thumb_up1thumb_down

Naposledy upravil Strenki dňa 28.07.2025 - 18:15:47, celkovo upravené 1 krát.

28.07.2025 - 17:22:12
18
stanos4

Lebo chces vediet ako sa to dieta v tabore citi, ci to dieta nesikanuju/nezneuzivaji. Chces aby malo moznost sa ti ozvat.
Samozrejme, ide o pesimisticky scenar, ale sam som bol v tabore ako maly kde par ludi okolo mna sikanovali a keby mohli tak domov idu hned. Telefonovat z telefonnej budky(ano bolo to davno) kde vsetci stoja pri tebe a cakaju na svoj cas nebolo uplne miesto postazovat sa.
Samozrejme vidim v tom aj vela negativ, ale ako rodic by som to neakceptoval.
28.07.2025 - 17:55:39
11
Tak treba dať dieťa do tábora,kde môžu mať mobil.A nie potom nedodrziavať pravidlá,kt majú nastavené v konkrétnom tábore a robiť tam rozbroje.Ízi?.
28.07.2025 - 18:03:03
12
Slovák a dodržiavať pravidlá. Takú tu ešte nehrali a dlho predlho sa to nezmení. Tu majú ľudia právo oj3bávať zakódované v DNA a pravidlá platia pre všetkých ostatných, ale pre ich samotných nie.
Výsledok je, že pravidlá dodržiava menšina populácie.
28.07.2025 - 18:17:35
115
arrow_lefteaten napísal:
Lebo chces vediet ako sa to dieta v tabore citi, ci to dieta nesikanuju/nezneuzivaji. Chces aby malo moznost sa ti ozvat.

Ano, chces, ale na to sluzi mobil veduceho.

arrow_lefteaten napísal:
Samozrejme vidim v tom aj vela negativ, ale ako rodic by som to neakceptoval.

Ako bolo spomenute vyssie, ked mi je proti srsti nechavat dieta bez mobilu, tak ho predsa neprihlasim tam, kde vyslovene vyzaduju, aby mobil ostal doma.
28.07.2025 - 18:26:33
03
nehadajte sa. Poucte sa od pana prezidenta, ako sa maju dodrziavat pravidla.
28.07.2025 - 19:53:56
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up