Výpredaj -16% Oakley The Freshman Skate batoh, 20 l, stonewash blue
45,99 €
-16%
MOC 65,99 €
-9% Miss Grape Trunk 16 Waterproof taška na riadidlá, 16 l, čierna
59,99 €
-9%
MOC 65,99 €
-10% Miss Grape Trunk 8 Waterproof taška na riadidlá, 8 l čierna
53,99 €
-10%
MOC 59,99 €
Výpredaj -18% Fjällräven Hoja Snack Bag taška na riadidlá, 0.8 l, royal blue
63,99 €
-18%
MOC 89,99 €
Výpredaj -13% BBB BSB-139 CARRIERPACK taška na riadidlá, 0.55 l
65,99 €
-13%
MOC 75,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo to cestou na Chatu pod Chlebom
Chlap, co ho pred tyzdnom u nas napadla medvedica, mal so sebou v psy a tie zacali stekat do medviedat na strome vedla lesnej cesty..na co vzapati reagovala medvedica, ktora bola schovana v hustine pod.. Psy sa rozbehli k panovi, medvedica za nimi..a uz to islo
Mne spadlo k nohám zo stromu medvieďa, môj strašný krik medvedicu zrejme vystrašil, takže som mala šťastie. Keď som ho zbadala pri nohe, prvé ma napadlo, že sa z lesa vyrúti na mňa jeho mamča. Našťastie len chvíľu bežalo za mnou, potom si sadlo a po chvíľke odišlo opačným smerom.
Kamaráta hasiča pri behu prekvapila medvedica s malým, keď vybehla z kukurice. Utekala za ním a ručala, kamarát sa posr.l do gatí. Úplne vážne. Kričal tak, že ho počuli poľovníci na posede neďaleko, tak párkrát vystrelili. To ho zachránilo.
Len nie všetci to majú potrebu vešať na sociálne siete. Tých stretov je veľa a určite každý deň sa niečo nájde.
No hej, ale fajn si to pripomínať, aby človek vedel čo robiť. Ja som si stratégiu stretu plánoval (keďže jazdím v lesoch sám) už dávno. Že čo budem robiť keď pôjde na mňa zhora, keď pôjdem na neho zhora, keď pôjdeme proti sebe...
Aha, lebo si pisal, ze “sedim v aute”… a teda nie na bajku. Ja ze tak zacala ta historka, ze si sedel v aute
Kde je napísané, že ich nenosíme
Nosím sprej, zvonec, píšťalku. Preto mám tých stretov tak málo
Keď idem do húštiny niekam, sprej radšej preložím do vrecka dresu
urcite sa da najst kde co ...
Skoda ze rolnicka je dost otravna ked zvoni cely cas, lebo u nas staci byt hlucny a medved sa sam sprace...
U nás je medveďov dosť, zatiaľ som za tých 20 rokov stretol vedome len raz. Minulý rok som si išiel a len tak zacinkal a 20 metrov predo mnou sa vystrčila medvedia hlava. Behom 3 sekúnd som ho už nevidel.
Roky som jazdil roľničku, ale je to o nervy
Timber 3.0
https://www.cyklodesign.cz/zvonek-timber-3-0-s-gumickou/
urcite sa da najst kde co ...
Skoda ze rolnicka je dost otravna ked zvoni cely cas, lebo u nas staci byt hlucny a medved sa sam sprace...
Ja mam taku, co ma zo spodku magnetku na snurke.. Cize v tom stave je gulicka stale dole a nehrkoce.. Hrkoce az ked das tu snurku s magentom prec.
Zvoncek mam aj ja, ale napr v zjazde dole kopcom to nie je ono..