no toto vyzeralo asi na vaznejsie zranenie, ak ta nerobili hned, tak teraz to uz bude na cakacku, najma v statnom zariadeni... u mna to bolo preto tak dlho, ze mne, to tiez po vstrebani opuchu nerobilo subjektivne az take problemy, len sem tam vyskocene koleno, sem tam zablokovane a pokym som nasiel toho spravneho doktora, tak to troska trvalo, najma, ked vacsina ma chcela na tri krat robit...
ked som mal roztruhnutu patelarnu slachu, tak to ma napriklad robili hned po uraze, ale to je iny druh zranenia, kedy je koleno uplne nefunkcne...
10.06.2025 - 11:05:07
00
Mam vonku meniskus a roztrhnuty predny vaz--cyklo uplne v pohode --da sa povedať že to pomáha atym padom neni problem ani Turistika--ale zaleži kolko maš rokov-ak si mladši treba to dať do poriadku aj plastikov.
10.06.2025 - 11:21:56
00
Mam vonku meniskus a roztrhnuty predny vaz asi 14r tiez, v pohode turistika,plavanie,bajk,chodza,poklus ... ziadny problem bez plastiky
20.06.2025 - 21:09:16
00
Ahojte, je tu niekto kto absolvoval s natrhnutym prednym kriznym (čiastočne narušeny aj meniskus) nejakú 10+ dňovú túru? Teraz v auguste chceme ísť Santiago (cca 300km pešo), ale čím je to bližšie, tym viac váham a bojím sa toho. Popravde teraz večer som tak nalomeny, že to zvažujem zrušiť. Úprimne netuším čo čakať. Tým, ze to je rovinatá púť, tak som to bral optimisticky. Ale aktuálne mi idú hlavou len zle scenáre. Všeobecne chôdza (hlavne po rovine - cca 25km denne) nie je tak náročná (keďže tam nie su hnusne klesania). Ale tym, že to je 10 dni sústavnej námahy, netuším čo čakať.
22.07.2025 - 23:12:18
01
a mas natrenovane na 25km slapanie 10dni kazdy den za sebou? riskovat koleno len tak je nieco,co mi hlava neberie.........chodza aj ked rovina je uplne nieco ine ako plavanie,behanie,cyklistika,a ak nemas natrenovane,tak koleno,krize,slachy si mozu vybrat dan
01.08.2025 - 20:40:38
02
Zrušiť. Tiež tomu nechápem, ze nad tým vôbec uvažujes.
02.08.2025 - 07:17:07
00
keyboard_arrow_up