Inak je PFP riadne vychudnutá ,oproti minulej sezóne alebo jarným klasikam je tam veľký rozdiel.Visma umí....,BTW v 2015 mala PFP Triple WCH.
03.08.2025 - 10:18:20
00
no to som si aj ja všimol oproti minuloročnej xco sezóne až to dobre nevyzerá.
03.08.2025 - 14:46:38
00
Sara Gigante absolútne tragická pri zjazde.stratiť 2 min. z kopca to je úplne zle.takto príde o bedňu.
03.08.2025 - 17:57:35
00
Tak Francúzi sa po 40 rokoch predsa dočkali, ďalší francúzsky víťaz TdF po Hinaultovi žena Pauline Ferrand-Prévot.
03.08.2025 - 19:30:56
08
Prebrate z Lucas Cycling ..

Pauline Ferrand Prevot: „Viem, že tento tvar, ktorý mám teraz, si nebudem udržať večne. Je to len na Tour de France. Aj mojou prácou je byť čo najlepšie. Vieme, že ide o vytrvalostný šport, a na stúpanie treba mať vysoké watty na kilogram. „

„Nechcem takto zostať, viem, že to nie je 100% zdravé. Ale mali sme dobrý plán aj s výživovým poradcom tímu a všetko je pod kontrolou. Neurobil som nič extrémne a stále mi ostala energia po deviatich dňoch pretekov. Je to zložitá téma, pretože treba nájsť limit, ale tiež viem, že takto nemôžem zostať navždy. Je to moje rozhodnutie. "

„Mal som na to dosť sťažností na Instagrame, ľudia hovorili, že nie som dobrým príkladom pre mladých ľudí. Ale tiež si myslím, že rodičia by mali vzdelávať svoje deti a povedať im: 'Pauline je taká, pretože sa pripravuje na Tour de France, nie je to večne. ”

„Každý musí pochopiť, že je aj našou prácou byť čo najlepšie. Len robím svoju prácu najlepšie ako viem a to je všetko. "
05.08.2025 - 09:14:24
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up