neviem s kym si ma pleties ale neviem o com tocis
S nikym si ta nemylim. Ty si uz nieraz notil o tom aky bol komunizmus super a ako ti je za nim smutno. A tak isto si sa ma par x snazil presvedcit ze vies lepsie ako ja kolko ludia na inzinierakych poziciach zarabaju "na zapade" (i.e. poznas moju vyplatnu pasku lepsie ako ja)
JOLI - ja nemozem hovorit za inych, ale kedze si aj vystahovanie z republiky spomenul, a ja som bol jediny v tej spojitosti, tak zjavne narazas (aj/primarne) na mna. Okrem toho ze to vystahovanie si vytrhol z kontextu, a vobec som nepovedal ze "som mal traumu kvoli frflajucim cyklistom" a uz vobec ze toto je/bol dovod vysoko v rebricku. ... Tak:
Ja som reagovaval na tych, co tu z v tomto pripade deti/rodin z detmi na cyklochodnikoch robia velke halo a hovoria ako arogantne, a hlavne az nebezpecne, sa uz/chcu/budu spravat. IMO/z vyjadreni su to pre mna ludia ekvivalentni napr tym co nebezpecne na autach obiehaju cyklistov/pustia ti stierace a podobne.
Vobec nikde som sa nevyjadril ze deti/rodicia/ini ludia maju "zakladne ludske pravo" kazdemu naschval zavadzat, obmedzovat, cielene sa hadzat pod kolesa, pripadne zozadu/zpredu inych rovno zostrelovat/zrazat nebezpecnou jazdou. Ale niektori si to tu tak vykladaju/prejdu do utocneho modu, ked im co i len naznacis, ze aj oni by veci mohli/mali robit inak.
(Co tam napr potom, ze na zeleznu studnicku som na
biku chodil pomedzi kociky, a BA mhd ma vytlacala z cesty, ked scarinko este asi ani netusil co su to tretry, podla neho sa nemam co k tomu uz vyjadrovat)
Lebo potom pride mozno niekto dalsi, a tak ako vam zakazal chodit na turisticke znacky/chodniky, a chcel zakazat chodit na lesne cesty, zrusit cyklotrasy v meste, tak to ozaj spravi. A bude sa presne tak ako teraz "podaktori tu" ohanat (aj ked, ako ini ukazuju, nie vynimocne nespravne), ze sak je to v zakone, tak si vytrite zadnice.