Ahojte, skúsim vyžit túto tému takto:
akú má tento bajk podľa vás hodnotu? chystám sa ho predať za pár mesiacov lebo chcem kúpiť ebajk

tak nech mám aspoň trochu názor od ľudí:)
Jedná sa o GT Zaskar fs vo veľkosti M (mám 170cm a sedí neskutočne dobre).
Partlist:
Rám: hliníkový gT zaskar, tlmič 190x45mm 120mm vzadu, len na 29" kolesá, 31,6 sedlovka, interné vedenie káblov.
Vidlica Fox 34 Rhytm 140mm, 15x110
Blatník: mudrocker XL
Tlmič: RockShox SidLuxe 190x45 s lockout packou. Čo sa tlmenia týka tak všetko funguje.
Teleskopka: Oneup V2 210mm, 31,6mm
Kľuky: race face Turbine 170mm,32,
Pedále: Flaty HT p03a
Bashguard: hliníkový Oak components
Stredové zloženie: Rotor špecifické pre kľuky s 30mm oskou
Hlavové zloženie: priemyselné ložiská Sting
Sedlo: selle Italia x3, plus zadne svetlo namontovane na lyzinach, dobijatelne cez usb kábel
Predstavec: sixpack 40mm, 31,8
Riadidlá: reverse Components, 780 x 40mm rise,31,8mm priemer
Kolesá: tu bude na výber z 3 setov kolies,
bez priplatku:
predné - Rafik e13 enduro, 30mm int. 32dier, výplet st Swiss Champion,
náboj čínsky Tanke s priemyselnými ložiskami, obutý maxxis Minion DHR 29x2.4 bezdusa, rival ventil. Perfektne rovne v 100% stave, Zadné - dartmoor Raptor úplne nový, 32dier, DT Swiss Champion špice, ET Swiss prolock niple, náboj - Novatec d62sb-sl-b12 s HG freehubom takže to by bolo bez
kazety prehadzovacky, radenia reťaze atď . To by majiteľ už musel mať svoje.
Bez príplatku: tie čo sú teraz na bajku, aj na foto.
Náboje čínske tanke s FBJ priemyselnými ložiskami a brutálnym zvukom. Oil slick výplet 2mm, oil slick niple, wtb i30 trail rafiky232dier, tak isto v 100% stave, úplne rovné.
Plášte: vpredu maxxis forecaster 29x2.6, vzadu maxxis Minion SS (Semislick) 29x2.4 alebo Minion DHF 3c, Exo plus 29x 2.5 plus maxxis forecaster 29 z 2,6 alebo Minion SS 29x2.4
Príplatok 400,€: úplne nové karbónové Novatec M30 boost. ( Pozri moje profil, mam ich v inzeráte). Tie sú microspline takže celý pohon by mohol kľudne ostať.
Prehadzovac: Sram gx single click, klasicky mechanicky alebo voľba Sram gx AXS za príplatok 200€. Obidva funguju na 100%.
Kazeta:Shimano Slx 12r.
Reťaz: Shimano 12sp,
Jediné čo si chcem nechať z
biku sú tie TRP quadiem g-spec brzdy ..čiže uvažujem kúpiť nejaké bazarovky 4piesty Shimana alebo niečo schopné

alebo prípadne ešte tu axs prehadzovacku ale tu som spchotny aj predať. Brzdy sú 300€ dole z ceny. Tie by som si chcel fakt nechať.
Ďakujem ak si to dočítal až sem

som po celkom ťažkom zranení z bajku tak pardon z chyby

momentálne mam veľa času takéto veci riešiť.