Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ta cena je bohuzial strop.
Ten co si dal vyzera dobre ale asi to bude tiez taka ebay kvalita 🤷🏼‍♂️
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 11:32:20
00
Tie z eBay posielaju len v ramci UK takze jedine ak tam zijes, do SK je to pase. Aj keby ich k nam posielali, zaplatis DPH a clo.
Hlavne pri takychto ultralacnych neznackovych cinach by bolo lepsie kupit niekde u nas, aby si mal aspon aku taku zaruku.
Ak kupis z eBay a do roka sa ti rozpadne, alebo ti odide alebo vyhori baterka, tak si prisiel o celu sumu. Jedine ze by bol taky lacny, ze je to majitelovi uplne jedno.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 12:42:30
02
Dovoz prosim nerieste ten si viem cez znameho zariadit.
Zaujimali by ma cisto parametre tych bicyklov ak sa vie na to niekto pozriet.
Cenovo sa hybu tak 600-800e a vraj je na ne normalne zaruka
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 12:47:43
00
Ak ich niekto nema doma, tak ti podla mna k nim nic blizsie povedat nemoze.
Neznama kvalita, nezname komponenty , neznamy motor, neznama kapacita baterie.
Co sa da z popisu vycitat je, ze motor v naboji ma 250W, co je na spodnej hranici, motory v naboji mavaju od 250W do 750W (AI mi nasla napr. CHEEVALRY C29 a Duotts C29 so 750W nabojovym motorom.) Takze sila pomoci nizka. Pisu tam dojazd 50-60km. Pochybujem ze to bude viac, skor menej, cinania vacsinou v popisoch uvadzaju vyssie hodnoty, ako su realne..
Tiez pisu u niektorych max rychlost 25km/h a aj 50km/h. Ak maju 50km/h a cisto elektricky mod (plyn páčku), u nas by si mal mat PZP a vodicak lebo je to brane ako elektromoped.
A to je asi tak vsetko, co sa da z popisu vycitat bez toho, aby si ten bicykel vlastnil. Keby boli zname komponenty, bolo by to ine, ale predpokladam ze pri tej cene je tam to najlacnejsie. Ak by tam mali napr nejaky znackovy nabojovy motor, velmi radi by sa tym v popise pochvalili. Osobne si myslim, ze pouzitie max ako bicykel na jazdenie po dedine, alebo meste na kratsie vzdialenosti - do roboty, obchodu, krcmy, kostola.

Edit: co sa tyka toho vykonu motora, tie hodnoty u niektorych cinskych ebajkoch 750W alebo 1000W je pravdepodobne peek power. Znackovi vyrobcovia vacsinou uvadzaju nominalny aj kratkodoby vykon motora, Nominalny je u nas legislativne obmedzeny na 250W, peek power zatial myslim obmedzeny nie je, uvazuje sa o 750W.
Cinania tam daju cesto maximalnu hodnotu ktoru dokaze vyvinut kratkodobo, aby to dobre vyzeralo, a nepisu nominalny vykon.
Ale tie z eBay pravdepodobne pisu nominalny vykon, aby vyhoveli legislative v UK, kde su rovnake podmienky ako v EU, aby bol ebajk povazovany za bicykel - nominalny vykon 250W a max rychlost pomoci 15,5 mph = 25 km/h. Peek power bude neznamy, moze byt vyssi.
Ak by si nasiel rovnake bicykle na Aliexpresse, pravdepodobne tam bude uvedeny vyssi peek power. To len take kratke zamyslenie :D
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 13:28:26
01
Výkon motora je zrejme to najsposlednejšie, čo ho zaujíma, lebo aj tých 250W je veľmi veľa na klasické jazdenie po rovinatom teréne.
Ale ako píšem, nestojí to 5 korún a už by som sa bál, že to bude šrot, kedysi som mal klasický bajk, na vzhľad parádny, z METRA, ale zanechával za sebou 2 stopy. Mne to nevadilo na bežné vozenie, ale už som sa hanbil chodiť, lebo zo zadu bolo vidno, že je krivý...
Ako píšem, popozeraj tunajšie a české weby, skontroluj najlacnejšie nové modely 2023 - to, že je to ročník 2023 neznamená, že ho nedostaneš ako fungľovku zabalenú v krabici.
Cez ebay by som bajk určite nekupoval. Ešte ma napadlo allegro.sk. V PL je dosť zaujímavých vecí od liečiv /generík Essentiale za pätinovú cenu ako originál/, cez rôzne iné výrobky, bajky som tam ešte nepozeral.
1000,- https://www.kupsikola.cz/leader-fox-arimo-panske-29-zadni-motor-2024-blue-vel-19-5-detail-29711
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 14:49:19
02
Na Allegre vychadza ten CHEEVALRY C29 o 200eur lacnejsie ako z eBay.uk. A asi tam budu aj ostatne ebajky z toho zoznamu. Sice to predavaju priamo cinania, ale z EU skladu.
Daju sa kupit aj na Ali z EU skladov, ale to je co sa tyka reklamacie zle, lebo pri kupe na Ali to sice poslu z EU skladu, ale vratit to vacsinou chcu do Ciny.
To by bolo treba zistit tiez na Allegre, pokial sa jedna o predajcu z mimo EU, ci sa da pripadne vratenie realizovat do EU skladu.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 15:05:05
01
Ahojte, viete poradiť e-bike pre úplného začiatočníka do 2800e. Viac menej na cesty, ale občas aj nejaký slabší terén. Má to byť darček pre muža. Viem, že ideálne by bolo odskúšať, ale existuje aj niečo tzv. nič tým nepokazíte. Nie je to na niekoľko dňové výlety, viac-menej max. jeden deň. Výška cca 175cm, 85kg.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 16:54:38
00
arrow_leftkuko61 napísal:
Na Allegre vychadza ten CHEEVALRY C29 o 200eur lacnejsie ako z eBay.uk. A asi tam budu aj ostatne ebajky z toho zoznamu. Sice to predavaju priamo cinania, ale z EU skladu.
Daju sa kupit aj na Ali z EU skladov, ale to je co sa tyka reklamacie zle, lebo pri kupe na Ali to sice poslu z EU skladu, ale vratit to vacsinou chcu do Ciny.
To by bolo treba zistit tiez na Allegre, pokial sa jedna o predajcu z mimo EU, ci sa da pripadne vratenie realizovat do EU skladu.

Allegro má svoje vlastné "garancie", kedy dokáže zachrániť peniaze kupujúceho, priamym vstúpením do sporu.
Mňa takto chcelo natiahnúť zanikajúce czc a allegro mi pomohlo vyriešiť vrátenie peňazí na účet. Nemyslím, že ich cieľ bol ma priamo oklamať, ale dali zrejme nižšiu cenu ako chceli a potom nič neposielali. Dal som im asi 2 týždne /nechal som to "na prírodu", ale nepomohlo/. Nakoniec to bolo k mojej spokojnosti aj s kupónom asi 30 eur, ktorý som využil. Síce trošku nervy, keď som nemal ani peniaze ani mobil ale dobre to dopadlo.
Osobne allegro doporučujem. Sú to takpovediac poliaci, ale tovar ide z rôznych častí sveta. Ale z toho poľska sú tam dosť zaujímavé a kvalitné veci.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 17:04:54
00
arrow_leftLenny81 napísal:
Ahojte, viete poradiť e-bike pre úplného začiatočníka do 2800e. Viac menej na cesty, ale občas aj nejaký slabší terén. Má to byť darček pre muža. Viem, že ideálne by bolo odskúšať, ale existuje aj niečo tzv. nič tým nepokazíte. Nie je to na niekoľko dňové výlety, viac-menej max. jeden deň. Výška cca 175cm, 85kg.

Ako prvý ebajk by som doporučoval HT-čko, teda odpruženie iba v predu, hydraulické brzdy a dnes už iba 29 kolesá. Dôležitá /aspoň pre mňa/ je veľkosť. Tú treba zistiť, najlepšie zavolať alebo napísať už na konkrétny model. Ak to bude "medzi", brať to väčšie.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 17:08:02
00

Posles mi prosim ta link? Pozeral som allegro a nasiel som tam tie bicykle za cca 750e co vychadza +- rovnako ako z ebay po prepocte libry.
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 17:12:15
00
Vsak zadas nazov z eBay vo vyhladavani na Allegre, napr. bicykel zo 4 linku z tych tvojich
https://allegro.sk/vyhladavanie?string=Cheevalry%20C29

Ale ako pri tom prvom najdenom vo vyhladavani pise v recenzii zakaznik, nie je schvaleny pre pouzitie v Polsku, teda v celej EU. Ma pripomoc motora az do 50km/h. Ten problem bude mat asi vacsina tychto cinsky ebajkov, ktore predavaju cinania a nie europsky dovozcovia. To uz je na potom na rozhodnuti kupujuceho, ci ho kupi alebo nie.
https://allegro.sk/produkt/elektricke-multifunkcne-vozidlo-cheevalry-c29-1000w-90km-50km-h-48v18-6ah-2c7f9b4b-d433-48fa-9ee0-0dc6b5220d6c?offerId=17332023693

Ale vsak trochu hladaj :) ja som sa dodnes nepozeral na ani jeden tento cinsky bicykel a predpokladam, ze ani vacsina uzivatelov tohoto fora ;) Zakladne info zistis z popisu rovnako ako my, a podrobnejsie info o kvalite, komponentoch, vydrzi baterky a dojazde ti tu asi nepovie nikto. Ako som pisal, ibaze by ho mal doma.
Ale co som sa este docital v recenziach na tieto ciny je, ze dojazd byva o 20% nizsi, ako je deklarovany v popise. Ci je to pravda neviem, ale necudoval by som sa.

Vetronar > ano allegro ma eskalaciu staznosti, podobne ako Aliexpress a ak sa nedohodnes s predajcom, vlozi sa do sporu. Predpokladam, ze to funguje este lepsie ako na Aliexpresse (ale ani tam som nemal vacsie problemy s refundaciou). Len neviem, nakolko dokazu zatlacit na cinskeho predajcu, ktory nema v EU ziadne sidlo, a ktory jedine co urobi pri obdrzani objednavky je to, ze da prikaz na odoslanie tovaru kupujucemu z nejakeho obrovskeho velkoskladu kde maju tovar stovky cinskych predajcov..
Zobraziť komentár 16.08.2025 - 22:08:48
00
Allegro je v podstate poľský materský web, takže si dávam filtrovať iba pl a čr, na čínu používam temu.
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 09:50:54
00
Vsak zadas nazov z eBay vo vyhladavani na Allegre, napr. bicykel zo 4 linku z tych tvojich
https://allegro.sk/vyhladavanie?string=Cheevalry%20C29

Ale ako pri tom prvom najdenom vo vyhladavani pise v recenzii zakaznik, nie je schvaleny pre pouzitie v Polsku, teda v celej EU. Ma pripomoc motora az do 50km/h. Ten problem bude mat asi vacsina tychto cinsky ebajkov, ktore predavaju cinania a nie europsky dovozcovia. To uz je na potom na rozhodnuti kupujuceho, ci ho kupi alebo nie.
https://allegro.sk/produkt/elektricke-multifunkcne-vozidlo-cheevalry-c29-1000w-90km-50km-h-48v18-6ah-2c7f9b4b-d433-48fa-9ee0-0dc6b5220d6c?offerId=17332023693

Ale vsak trochu hladaj :) ja som sa dodnes nepozeral na ani jeden tento cinsky bicykel a predpokladam, ze ani vacsina uzivatelov tohoto fora ;) Zakladne info zistis z popisu rovnako ako my, a podrobnejsie info o kvalite, komponentoch, vydrzi baterky a dojazde ti tu asi nepovie nikto. Ako som pisal, ibaze by ho mal doma.
Ale co som sa este docital v recenziach na tieto ciny je, ze dojazd byva o 20% nizsi, ako je deklarovany v popise. Ci je to pravda neviem, ale necudoval by som sa.

Vetronar > ano allegro ma eskalaciu staznosti, podobne ako Aliexpress a ak sa nedohodnes s predajcom, vlozi sa do sporu. Predpokladam, ze to funguje este lepsie ako na Aliexpresse (ale ani tam som nemal vacsie problemy s refundaciou). Len neviem, nakolko dokazu zatlacit na cinskeho predajcu, ktory nema v EU ziadne sidlo, a ktory jedine co urobi pri obdrzani objednavky je to, ze da prikaz na odoslanie tovaru kupujucemu z nejakeho obrovskeho velkoskladu kde maju tovar stovky cinskych predajcov..

Ako ja chapem, ale pisal si ze na allegre su po prepocte o 200e lacnejsie ako na ebay.
Ale ja som ich za cenu ako pises nenasiel.
Vychadza to plus minus rovnako, aspon tie co som nasiel.

Ta pripomoc do 50kmh ma trochu desi, nechcem aby mal dotycny problemy so zakonom ak sa daco nahodou prihodi. Ale za tu cenu som zatial nic ine nenasiel. Mozno by stalo za uvahu nechat ho zablokovat do 25kmh a tym by podla mna mohol aj stupnut dojazd...
Kazdopadne ak ho kupim dam vediet ci to za to stalo.
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 11:15:29
00
A prečo si nekúpiš radšej niečo tu z miestneho bazáru? Za 1000 eur sú tam takmer nové poloznačkové bicykle, kde všetky hodnoty výkonov sú v súlade s aktuálnymi požiadavkami EU. Alebo ak človek má nejaký obyčajný horský bicykel dá kúpiť pomerne značková prestavbová sada doplnkového elektropohonu. Okrem toho si na bazáre vie človek vybrať aj veľkosť toho bicykla. Pri tých ebayových som si nevšimol kde sa dá vybrať veľkosť...ponúklo mi to len, že jeden je za 645 libier a 2 by boli za 618 libier/ks...čo sa oplatí. Možno tovno mohli ponúknuť celú paletu za 487libier/ks.
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 11:25:04
04
Neni to moja volba, vybera rodina pre uja na narodeniny. Poziadavky mam zadane, musi byt novy to ja neovplyvnim ??‍♂️
Ja sam by som vyberal inak, ale vravim, poziadavky su novy (je to darcek tak chapem), co mozno najvyssi dojazd a cena do 1000e, idealne menej ??‍♂️ bicykel bude sluzit max na dojazd do prace cca 15km.

Toto mi este vyskocilo za jemne nizsiu cenu a s pridavnou bateriou ak spravne chapem?
https://www.ebay.co.uk/itm/136319471469
Zobraziť komentár 17.08.2025 - 11:32:14
00
keyboard_arrow_up