wolfpack trail
ti co jazdite nove fast trak/air trak kombo ako ste spokojni?
Ja to jazdim par mesiacov. Mam na nich cca 2500km. Fast Trak vpredu je ako novy, vzadu Air Trak na behuni uz je trosku zjazdeny, ale stale v pohode. Plaste su rovne, dobre sli nahodit a dobre drzia tlak.
Predtym som mal Pirelli XC RC, tak pocitovo oproti nim:
- Su menej objemne, na 29mm rafiku maju 58,5mm sirku a teda trochu horsie tlmia nerovnosti
- Na hladkom povrchu a asfalte sa mi zdaju rychlejsie, v terene je to asi zajedno
- Fast Trak fakt super vediet stopu. Je to okruhlejsi
plast a teda opatrnejsie naklapat, ale spravanie je predvidatelne. Urcite mam s nim vacsiu istotu pri zjazdok ako s XC RC, kde pri brzdeni na prasnom podklade slo aj predne
koleso casto do smyku.
- Air Trak ma naopak horsi grip ako XC RC. Castejsie sa stane ze mi presmykne, pripadne na korenoch ci kamenoch preklzne. Ale zvladol som s nim bez vacsich problemov aj Svatojursky Maraton, pocas neustaleho silneho dazda.
Najprv som myslel ze na nich vobec nebudem jazdit a rovno dam na novy bike nieco ine ale celkom sa mi zapacili. Ale keby som kupoval nove, tak asi skusim ist vyslovene na zaklade testov valiveho odporu a tam vychadzaju asi najlepsie Vittoria a Continental.
Vyzdielam, nieco z jedneho Patreonu.