Kategórie
Bike-techposledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 16. 4. 2006 o 0:31
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
savings Schwalbe G-One Ultrabite 700x45C Evolution Super Ground ADDIX SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
35,99 €
savings
MOC 72,99 €
savings Schwalbe X-ONE Allround 700x33C Performance R-Guard plášť, TLE, kevlar, skinwall
29,99 €
savings
MOC 49,99 €
-6% Pirelli Cinturato™ All Road 700x40C ProWALL plášť, TLR, kevlar
32,99 €
-6%
MOC 48,99 €
-10% Pirelli Cinturato All Road 700x40C Pro plášť, TLR, kevlar, classic
34,99 €
-10%
MOC 48,99 €
Akcia -25% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x2.0" plášť, TLR, kevlar, classic
51,99 €
-25%
MOC 78,99 €
Akcia -16% Pirelli Cinturato™ Gravel H 27.5x1.8" TLR plášť, kevlar, classic
51,99 €
-16%
MOC 78,99 €
-19% Pirelli Cinturato GRAVEL RC-X 700x35C TechWALL X SpeedGRIP plášť, TLR, kevlar, classic
56,99 €
-19%
MOC 80,99 €
Akcia -25% Pirelli Cinturato™ GRAVEL RC 700x35C SpeedGRIP TechWALL plášť, TLR, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 78,99 €
Mal som ísť na elekrobicykli, aby to bolo menej komplikované?
tr3mp musis mat inak ,,nastavenu" hlavu ak si na tomto zvazoval ist na Brncalku
Gusto0 Veľkosť kolies pri nosení bicykla na ramene nie je až taká dôležitá
V každom prípade, včerajšia akcia bola super, neľutujem ako som strávil dovolenku a ešte raz ďakujem za konzultácie k trasám.
Pozná niekto z vás niekoho, kto pozná toho, čo odhadujem, že pred 2-3 dňami išiel na, popri a popod bike hrebeň Belanskych Tatier? ? Nechcem ho udať. Len by som ho rád počul, ako to hodnotí. Kuva sa musel vytrápiť. Kúpim pivo za zážitky. ✌️
Občas som zazrel stopu. Jedine, že by to bol fúrik a nie bajk. ??
Jak nepoznam
Chcel by som vziat rodinu do tatier na cyklo vylet tatranskou cyklomagistralou.
Rozmyslal som, ze by sme sa ubytovali niekde napr. v Smokovci a jeden den sli na zapad na Popradske pleso (popripade na Strbske pleso) a spat do Smokovca.
Druhy den by sme sli na vychod (opat po cyklomagistrale) do Zdiaru (a spat).
S manzelkou mame ebajky a dcera (3r) by bola umna v sedacke.
Mal by som dve otazky:
1. Predpokladam, ze vyssie spomenute trasy a vlastne asi cela cyklomagistrala je bez problemov vhodne na takyto typ vyletu a nevytrasie to z dietata dusu.
2. neviete nahodou, kde na danej trase, su nejake pekne detske ihriska (trampolina, vacsia smykalka, hombalky) , alebo nejake atrakcie (idealne v exteriery, napr. Strachankovo) pre mensie deti?
hlavne za zakruta pri parkovisku Biela voda je uz pekne zrylovana. ked ju nedas caka ta metrovy drop do makadamu
asi lakadlo na zahranicnych cyklistov - pridte do Tatier - uvidite co ste este nevideli.
dalsia slovenka super-cyklocesta
o tom zvysku po starom chodniku na ktory oznacili znacku cyklocesty ani nehovorim - tam ides aj po schodoch
Toto si čakal?
https://www.instagram.com/reel/DMI1DlusvJ3/?igsh=ZGRpZTYxMWlkOGJm
- a doteraz to tam nikto ztych kravatakov nevidel
tato zakruta bola pre mna uplna topka https://maps.app.goo.gl/4TvatPF6JWYysACB7 to ked na tom sypkom povrchu nedas, tak padas dole do makadamu na parkovisko. nic ta pred nou nevaruje - len tam zrazu je
Je to síce kratšia trasa, ale o dosť strmšia a tiež tam sú voľné kamene.
Ak to niekto vyjde na klasickom bajku bez zosadnutia tak beriem sud piva
Len pre informáciu, mám dobré skúsenosti s bicyklami, bol som v Kalnici / Malinom Brde atď. a mnohých ďalších bikeparkoch s DH bicyklom, ale tentoraz so mnou ide aj môj brat, ktorý si nedávno poranil ruku, takže teraz hľadám pohodovejšie trasy. Takže ak je to len lezenie po skalách, nebolo by to ideálne. Videl som nejaké trasy na Komoote pri Ždiari, ale nie som si istý, či ich môžem brať ako referenciu. Ale oblasť Jasná? Okrem niekoľkých veľmi turistických malých okruhov, je niečo, na čom by sme sa mohli v tejto oblasti previezť?
Je to síce kratšia trasa, ale o dosť strmšia a tiež tam sú voľné kamene.
Ak to niekto vyjde na klasickom bajku bez zosadnutia tak beriem sud piva
pise ze ebike