Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ok,u mna 759, podla mna celkom slusne (i ked Tiagra je nizsi rad, jazdil som iba chvilu no nestazoval si) Hydraulicke brzdy asi potesia. Ani v (mojom oblubenom) Decathlone ASI nic podobne nenajdes (pozri).
Na prvy cestny by (mne) daval zmysel.
Zobraziť komentár 21.07.2025 - 21:34:04
04
neni o com s takouto zlavou
Zobraziť komentár 22.07.2025 - 06:59:44
01
arrow_leftdominikkk napísal:
no nad tým stevens stelvio alebo san remo som uvažoval i ja, ako bike do práce,trochu má odrádza tá geo,v tejto cene si myslím, že radšej rafkove brzdy tiagra/105 ako mechaniky.
Ten san remo na tiagre ide za 730€, stelvio som našiel najlacnejšie na 105ke za 950€.
Daj vedieť čo si vybral.

Nakoniec som po dlhých vyberačkach šiel do vraveli. Zaľúbil som sa do ocele a nakoniec som zobral Marin Nicasio 2 z tunajšieho shopu, ten červený, 58. Tak uvidíme či som spravil dobre. Ale na moje bajkovanie si myslím že to bude ok.
Zobraziť komentár 09.08.2025 - 15:48:25
00
'Vraveli' znie ako nejaká exkluzívna talianska značka 😁
Zobraziť komentár 09.08.2025 - 18:27:10
04
😄 gravelu pardon autokorekt 🤷
Zobraziť komentár 10.08.2025 - 00:00:40
01
Ahojte!
Chystám sa kupovať svoj prvý cestný bicykel, používal som doteraz Cube attention Pro ale niesom popravde moc fanúšik horských bicyklov a vlastne ani mohutných bikeov ktoré sú ťažšie haha.

Mám 25, meriam 170cm, váha 65 kg.

Hľadám:
- ľahký bicykel (do 10kg)
- najradšej by som bol keby z karbónu
- značka mi je jedno
- farba sivá/čierna
- asi nech je viac multifunkčný (ako len cestný, teda asi gravel)
- preferujem komfort na bicykli - beginner friendly (som v cyklistike celkom amatér, ale sportovy typ)
veľkosť M

S týmito parametrami mi je jasné, že vysoko skáčem keď sa bavíme o novom bicykli a skôr teda pokukujem po nejakom bazárovom, lenže moc nerozumiem všetkým tým konfiguráciam a rôznym špecifikáciam.

Budget mám okolo 1500 eur.
BA a okolie

Vie mi niekto poradiť, čo sledovať pri výbere bazároveho bicykla, popr. je tu niekto zručný (kludne aj za ochotu zaplatim) s kym by som to vedel aj konzultovať výber? :D

Vopred ďakujem!
Zobraziť komentár 24.08.2025 - 16:35:10
00
Tak na bazosi si velmi vyberat nemozes… Bud ti padne do oka nejaky bajk s kriteriami “karbon” a “hydraulicke brzdy” a zvysok vybavy je viac menej len kompromis. Ale karbon s hydrami v drvivej vacsine disponuje kvalitou v komplet vybave. Byt tebou, prihodim 4-5 stoviek a vies kupit novy karbon so zarukou a presne velkostou, ktoru potrebujes, hlavne teraz na konci sezony, kedy treba cihat na zlavy ;)
Zobraziť komentár 24.08.2025 - 17:57:21
00
Neodporúčaš teda Bazoš, skôr preferuješ ísť po novom? V akom e-shope bývajú dobre zľavy a kde nakupovať? :)
Zobraziť komentár 24.08.2025 - 18:25:18
00
Porovnával som si rôzne ceny vo viacerých eShopoch. Ak máš v MTBikeri VIP status, lepšie ceny v rámci SR asi nenájdeš.
Pozri:
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/giant-defy-advanced-2-28-bicykel-carbon-p315223.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/bianchi-infinito-icr-105-bicykel-celeste-p279307.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/cestne/isaac-vitron-105-28-bicykel-galaxy-blue-p311516.html
Ale ani hliníkový rám nemusí byť zlý. U niektorých modelov je váha celkom porovnateľná s karbónom.
Zobraziť komentár 24.08.2025 - 19:26:01
00
arrow_leftMartinMendel napísal:
Neodporúčaš teda Bazoš, skôr preferuješ ísť po novom? V akom e-shope bývajú dobre zľavy a kde nakupovať? :)

To nepisem, ze neodporucam. len karbonovy bicykel by som asi nekupoval z druhej ruky, pokial by som nemal istotu o historii toho bicykla.

V akom obchode nakupovat, to ti neporadim, treba intenzivne sliedit, kde je co na predaj a za aku cenu.

Ale mam dojem, ze nevies presne, co vlastne chces - cestny? gravel? multifunkcny? Najskor si ujasni , po akom bicykli ist, ake cesty budes jazdit, a az potom mozno dostanes konkretne tipy.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 08:12:52
00
Prečo nekupovať karbón s bazáru? Určite je menej rizikový ako hliníkové rámy a tých by som sa tiež nebál.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 08:22:07
00
arrow_leftTata1955 napísal:
Porovnával som si rôzne ceny vo viacerých eShopoch. Ak máš v MTBikeri VIP status, lepšie ceny v rámci SR asi nenájdeš.

Toto nie je pravda, ale nejdem zakladat flame... Este ze si tomu dal alibi slovickom "asi" ;)
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 08:27:28
00
arrow_lefthugo napísal:
Prečo nekupovať karbón s bazáru? Určite je menej rizikový ako hliníkové rámy a tých by som sa tiež nebál.

Karbon vies opravit tak, ze nemas sancu to zistit. A ruku na srdce - kto by chcel orpavovany ram?
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 08:28:20
00
Ach jaj, takto sa dá pozerať na všetko čo sa v bazári predáva. S bazáru som už mal hromadu bicyklov a okrem nejakej údržby, aj po kúpe som s rámovým setom nikdy nemal problém. Je pravda že niekedy sa predávajúci tvári akú super vec predáva, stačí to chytiť do ruky a už vidíš čo tam bude treba robiť ale niekedy sa naozaj predávajú slušné, minimálne jazdené kúsky.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 10:01:07
01
Aj môj cieľ je nájsť bicykel, ktorému sa nenašlo poriadne využitie, chcem sa vyvarovať bicyklu ktorý má najazdené tisícky km. ? Hľadám nejakého segiňa, čo sa nadchol, že začne bicyklovať a po pár km ho to prešlo, haha.

So statementom, že najlacnejšie bicykle sú na MTBiker tiež asi nesúhlasím, keď som si spravil menší rešerš v cenách aj u konkurencie.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 10:34:35
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up