Aktualne budem asi tyzden dva pouzivat oboje ? AW som presunul na pravu ruku kedze ide v nastaveniach otocit cifernik dole hlavou
Uprimne, AW som aktivne vyuzival prve dva roky, potom, stale menej a menej kedze vacsina veci sa aj tak robi lepsie cez telefon (a aj tak ho mam vzdy pri sebe)
Behat chodim bez telefonu a kedze som nemal LTE apple watch tak volat som priamo z nich bez pritomnosti telefonu nevedel tak ci tak.
Takze pre mna AW boli uz iba sportrackerom. (Cez den a do prace som nosil klasicke hodinky)
Manzelka by
hodinky aj chcela ale nechcelo sa jej minut 400€ za nove fr265 a nechcela ani odomna aby som jej ich kupil.
Preto som vymyslel pre nu jedinu variantu na ktoru bola ochotna pristupit, a to ze ja si kupim nove a ona zdedi moje AW. No a kedze uz som kupoval nove,a fenix je pre mna cenovo a funkciami nezaujimavy, funkcie co su tam navyse nevyuzijem. Tak bol vo vybere fr265, fr965 a fr970.
265 vypadli koli plastovemu telu a nie ovela nizsej cene oproti 965.
A potom bolo rozhodovanie medzi 965 a 970 no a vzhladom na malicke rozdiely (zafirove sklicko a led svetielko) su pre mna maly rozdiel na to aby som tym dokazal obhajit 200€ priplatok… tak vo vysledku to vyhrali fr965 ktore boli na smarty.cz za 550€ ?
Inak kedy sa garmin stal takym kultom? ?? lebo teda videa na socialnych sietach su fakt jak uplny garmin klan ?