Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftbmprsvz7777 napísala:
Chápem, že to patrí asi do inej rubriky, ale budiž... Včera som zažil na Dunajskej cykloceste v rakúsku magora ktorý sa tam premával na 60 kg vážiacej "kolobežke" big one X s výkonom 7000W a maximálnou rýchlosťou 75km/h... Potom som toho istého pána stretol ako sa s tým čudom trepe po turistickom chodníku na schlossberg, kde v zákrute to prestal zvládať a začal sa prevracať dozadu. Kúsok od neho stáli 2 malé deti. Úplne vážne pane, ešte raz vás stretneme a volám políciu.

Volaj hneď. S týmto nemá čo jazdiť po cykloceste nie to ešte po turistických chodníkoch.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 09:54:34
02
Na takejto jazdi aj moj sused z panelaku z DNV, takze okolie sedi, taky arogantny hajzlik, co ani odzdravit nevie, nieto este pozdravit, 40r. cca 175 cm, chuda postava.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 10:58:03
00
Nemá výfuk, automaticky to spadá do šedej skupiny chodcov, cyklistov a kolobežkárov, zvyknutej, že ich nikto nikdy nebude riešiť. Tiež by som na tom nemal strach z policajtov, viem ako to je, stoji policat na ceste a dav chodcov mimo prechodu, niektorí aj na červenú, 10 cyklistov po chodníku pomedzi nich, nie je to nič prekvapujúce. Mať to výfuk, polka ľudí by sa za tým obzrela že čo tam robí.
Zobraziť komentár 25.08.2025 - 11:26:47
00
Na konci videa je podla vsetkeho priamo zaber na toho pana, ktory odignoroval iducu elektricku. Rozhladove podmienky boli dobre, nic mu nebranilo sa pozriet na obe strany. Pritom este su tam aj stlpiky a nie volna siroka cesta, takze sa vyzaduje zvysena pozornost na prejazd, ale ani to nepomohlo...

https://www.facebook.com/reel/770230492223441/
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 09:59:36
02
Zrejme si bol istý, že má prednosť a elina ho pustí
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 12:48:33
00
Dnes som na Peknej ceste videl dobreho kaskadera - myslim, ze mal nejaky pastelovo sivy gravel/cestak s cervenou vidlicou, chlapik bez helmy, len so siltoveckou, teplakove kratasy (asi). Isiel od krasnanskej horarne a uplne odignoroval stopku, ani len nepribrzdil. Takmer ho zramovalo auto, co slo z Horskej...

Este zopar zaberov "vzornych" cyklistov
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 26.08.2025 - 22:28:10
01
keyboard_arrow_up