Kategórie
Bike-techrozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Akcia -12% Pirelli Cinturato™ EVO 700x40C SmartEVO AS TechWALL+ plášť, TLR, kevlar
59,99 €
-12%
MOC 85,99 €
Akcia savings Pirelli P ZERO™ Race 700x26C Colour Edition Lime plášť, kevlar
45,99 €
savings
MOC 76,99 €
Výpredaj -15% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C Color Edition Pink plášť, kevlar
55,99 €
-15%
MOC 82,99 €
Akcia -24% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C SmartEVO TechBelt plášť, kevlar, zlaté nápisy
52,99 €
-24%
MOC 80,99 €
savings Continental Grand Prix 5000 S 700x28C Black plášť, TR, kevlar
59,99 €
savings
MOC 90,99 €
-12% Michelin Power Cup GUM-X Competition Line plášť, TLR, kevlar
od 71,99 €
-12%
MOC 85,99 €
Vittoria Corsa Pro 700x28C G2.0 plášť, TLR, kevlar, para/black/black
59,99 €
MOC 84,99 €
-29% Pirelli P ZERO™ Race 700x32C SPEEDCore SmartEVO plášť, TLR, kevlar
58,99 €
-29%
MOC 91,99 €
savings Vittoria Corsa Pro 700x30C G2.0 plášť, TLR, kevlar, para/black/black
57,99 €
savings
MOC 84,99 €
savings Continental Grand Prix 5000 AllSeason 700x28C plášť, TR, kevlar, cream
64,99 €
savings
MOC 105 €
Akcia -14% Pirelli Cinturato Evo 700x32C SmartEvo AS TechWall+ plášť, TLR, kevlar, retro
58,99 €
-14%
MOC 85,99 €
bolo presne na stred..
par cm sa s tym laborovat da, mali by byt na sedle vyznacene mierky, kam az max mozes sedlo predozadne posunut.
co sa tyka velkosti, odrazit sa da od stareho a podla mna velmi dobreho pravidla, ze ked sadnes na bajk do prirodzenej polohy a chytis za brzdove paky, riadidla by mali prekryvat os predneho naboja.
V ktorej casti riadidiel?
co sa tyka velkosti, odrazit sa da od stareho a podla mna velmi dobreho pravidla, ze ked sadnes na bajk do prirodzenej polohy a chytis za brzdove paky, riadidla by mali prekryvat os predneho naboja.
Tie ,,mierky" tam nie su od toho aby si si steloval polohu na riaditkach, ale voci stredu ramu.
S tym prekrytim naboja to tiez neplati na kazdom bicykli, geometrie a hlavove uhly sa roznia.
Potom ze ludia kupuju zlu velkost bajkov ked sa drzia takychto rad...
S tym prekrytim naboja to tiez neplati na kazdom bicykli, geometrie a hlavove uhly sa roznia.
Potom ze ludia kupuju zlu velkost bajkov ked sa drzia takychto rad...
ad sedlo: a kto pise, ze tie mierky na sedle su na to, aby som sedlo steloval voci riadidlam? je na sedle vyznacene rozmedzie, v ktorom ho mozes posuvat? je. takze kto ma potrebu si ho posunut, moze
ad predny naboj: na kazdom nie, bavime sa o cestnych. ak mas ten naboj pred riadidlami z pohladu jazdca, je to problem, lebo celkovo tazisko jazdca ide velmi dopredu. ak je az za, nie je to az taky problem, pokial su pocitovo posed a uchop OK.
a na zaklade coho sa teda maju kupovat bajky? prezrad. si myslis, ze ked sadnes v predajni na bajk bez toho, aby si urobil par desiatok metrov, ze to je spravny sposob? zo skusenosti hovorim, ze pocit spravnej velkosti ti da az ked nieco na tom najazdis, a na zaklade toho odsledujes vzajomne priestorove vztahy komponentov, o ktorych sa bavime.
Myslel som ktora cast riadidiel sa ma prekryvat s osou naboja, ale myslim vlastne aj uchop, lebo za brzdy mozes drzat zhora alebo zdola, tak neviem na 100% ako myslis.
ad predny naboj: na kazdom nie, bavime sa o cestnych. ak mas ten naboj pred riadidlami z pohladu jazdca, je to problem, lebo celkovo tazisko jazdca ide velmi dopredu. ak je az za, nie je to az taky problem, pokial su pocitovo posed a uchop OK.
a na zaklade coho sa teda maju kupovat bajky? prezrad. si myslis, ze ked sadnes v predajni na bajk bez toho, aby si urobil par desiatok metrov, ze to je spravny sposob? zo skusenosti hovorim, ze pocit spravnej velkosti ti da az ked nieco na tom najazdis, a na zaklade toho odsledujes vzajomne priestorove vztahy komponentov, o ktorych sa bavime.
Neprekrucaj, pytal se ci moze oklamat kratky ram posunutim sedla, ty si mu odpovedal ze ano niekolko cm v ramci mierok na lyzinach.
To je hlupost. Vyska a poloha sedla sa nastavuje ako prve a to vo vztahu ku klukam. Neviem ako by sa mu sliapalo keby posunul sedlo 2cm dozadu aby kompenzoval kratky ram. Posuval by sa podvedome zadkom na spicku sedla co by bolo isto super
Ano viem. Sme v teme o cestakoch. Ale aj cestaky maju rozne uhly a rozmery trubiek, skus pozriet geometrie.
Preto pravidlo o prekryti naboja riaditkami je hrubo orientacne a uz hodne stare.
Ja to neprekrucam. Velkost bicykla tym samozrejme neoklames. Chalan vie kolko meria a ci spada aspon tabulkovo do danej velkosti. To je zaklad. O cca 1-2cm som si dozadu posunul sedlo aj ja, a nie kvoli tomu, ze som mal zly pocit pri pedalovani, ale chcel som trosku natiahnut celkovy posed. Telo si tie 1-2cm ani nevsimne voci klukam pri pedalovani...
Ja pisem z mojej skusenosti, venoval som tomu kopec casu, ked som kupoval bicykel, a aj potom, som vacsinou presne medzi L (cca 56 horna trubka) a XL (cca 58 horna trubka), bola to dilema... A sedel som aj na kamaratovom 59. Ak by som na tom nemohol prejst nejaku trasu, co vacsinou v predajni nemozes, trufam si povedat, ze staticky by som povedal na kazdy z tych troch, ze je OK. Ak by som kupoval teraz, viem, ze by som sa ako prve drzal tohto pravidla: sadnut uplne prirodzene na sedlo, chytit za horny uchop za paky, nastavit sklon riadidiel, ako mi vyhovuje, a pozriet na predny naboj. Osobne by som chcel ten naboj ( a tympadom predne koleso) nepatrne vysunuty voci osi riadidiel, ale to mozem povedat len na zaklade toho, ako pocitujem celkove tazisko na bajku a to zistis az pri jazde! Neviem si predstavit, ze naboj opticky pred riadidlami moze niekomu vyhovovat, aj ked to nevylucujem, ale skratka fyzika nepusti - taziskom v tychto pripadoch ides uz velmi vpred, bez ohladu na to, aku geometriu ma bicykel...
Treba si uvedomit, ze vam nikdy v predajni nedovolia sa ist povozit von, nikdy vam tam nebudu menit predstavec za kratsi, dlhsi, s inym uhlom atd. Od niecoho sa odrazit treba.
To je moja rada pre tych, ktori kupuju prvy cetsak, a nie pre harcovnikov, ktori uz vedia, co chcu. Nic menej nic viac.
Mam 189cm, inseam 93.5, odporucanie podla Cube kalkulacky je velkost 60 (podla predavaca premna kludne aj 62 - ten ale na slovensku nieje) - ten zeleny na ktorom som sa fotil.
Ako som pisal, nevidel som tam moc velku ochotu zo strany predajcu, neviem si predstavit , ze by som tam chcel cosi menit/testovat .. to je proste nerealne. Sadol som na 58micku fajn, sadol na 60tku fajn...tak teraz sa rozhodnut. Skusim este ten postup od ifka, lebo ako mne pridu obidva tie ramy ok..
Mna uz fakt nebavi opakovat, ze sme v teme "Prvý cestný bicykel"... Gravel nie je cestak!
Presne toto! Pokial nepojazdis, nevies. ale imho, pri tvojich rozmeroch by som do asi 58 nesiel, suhlasim s predavacom, ze 60. Musel by si asi strasne vysoko dvihat sedlovku. Ak na SK 62 nie je, tak vlastne ani nemas nad cim rozmyslat
Len ja som nevedel ci toto moze byt problem, lebo vyssie to uz nikdy davat nebudem, kedze uz neporastiem
https://www.cannondale.com/en-eu/bikes/road/race/caad-optimo/caad-optimo-1
Viete mi niekto povedať ci sa oplatí ist do tohto modelu ?
Ďakujem za názor !
Alebo dosetrit a bum karbón. Tak som urobil a postupne upgradujem.
Nema. Henten bike vyzera a ma vybavu ako spred roka 2019. Ako prvy cestny bicykel ak to chalan zisti, ze ho to nebude bavit, ho uz nepreda za ziadnu rozumnu cenu. Cena bude aj tak predpokladam niekde okolo 1200-1300 a ak je taky aj rozpocet, to uz radsej sa poobzerat po bazarovke na hydraulickych kotucovkach, to bude aj nasledne predajne, ak ho cesta nechyti za srdce.