Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
teraz mam presne tuto hlasku na stranke Statshunters, pritom dnes som na Stravu neloadoval vobec nic, ani jeden zaznam
Zrejme nejaka zmena zo strany Stravy. Ak je to obmedzenie vacsie, ako je denny prirastok jazd na SH, tak sme v neustale narastajucom uploadovacom minuse 😕
Squadrats má podľa mňa menej užívateľov, tak tam ešte nemusí byť problém, statshunters je zrejme dosť populárna platforma a narazila na strop...uvidíme, čo z toho bude, už tu bola minule panika pri zavádzaní nových pravidiel zo strany Stravy a utriaslo sa to, tak hádam aj toto sa utrasie.
A ak sa pokasle aj Squadrats, tak potom dufam, ze bude mozna nejaka ich platena verzia...
Ale potreboval som uz stvorce ktore su dostupne len z tejto cesty:
https://www.freemap.sk/#map=16/47.977692/17.358034&layers=X&point=47.976392/17.353334%1EC%23ff00ff
a bal som sa ze ked neskor pridu zaplavy, tak sa tam uz nedostanem. Takze zatial je to pohoda, ak tam niekto tiez potrebujete ist po stvorce, tak nie je to ziadna zatopena nepriechodna dzungla, ako som sa obaval, ale 5 metrov siroka prasna cesta, ako na prvej fotke
Pripojil som uz aj Cunovo, Rusovce, Ciernu vodu, Kittsee, Berg, Stupavu, Borinku, Pajstun... a este stale je co robit
pri tej noclaharni cakali ludia na noclah a dalsi tam prudili cez nadjazd co je hned vedla.
A nedavno tiez aj Cierny les pri Slovnaftskej, to bola takisto pekna diera. A podobne aj Zavodna ulica medzi Slovnaftskou a Malym Dunajom, a este aj cele Vlcie Hrdlo. Mal by som s tym asi prestat skor nez pridem o bike a k urazu
Inak dnes som to dal cele na mtb fulle, z BA a aj naspat do BA
Problem solved 😁
https://www.instagram.com/reel/DLtq3rmIP_B/?igsh=MW9jaTRvbHpud2h6Mw==
Max square: 24x24
Max cluster: 1908
Total tiles: 4988
Z poslednych dni pridavam jeden vydareny zaber troch stvorcov par prejdenymi metrami a jeden naopak fail, kedy som isiel kus mimo trasu pre stvorec, po rozbitej kamenistej polnej ceste a o par desiatok metrov som bol kratky. Prilis to nechapem, lebo si vzdy planujem poriadnu zachadzku do stvrocov a potom v navigacii pridem az za koniec a az potom sa otacam. Niekedy sa budem musiet vratit.
Ak máš Garmin, tak to chápem. GPS Garmin skracuje (nie len zachádzku, ale aj odbočky nevedie podľa všetkých GPS bodov), doteraz som neprišiel na to na základe akého pravidla. Ja to robím naopak, keď prídem na koniec trasy, tak ešte kus potiahnem, alebo ak to nie bikefriendly terén, tak mám v mobile screen pokiaľ je nutné zájsť a korigujem to podľa ofline mapy. Tiež som sa pár krát podobne napálil
Keby som začal aktivitu presne na konci Chorvátska a zastavil sa na vstupe do SK (statshunters ráta štát za navštívený keď štvorček, v ktorom som zasahuje do toho štátu), tak by to bolo 5 štátov za cca 250km.
Inak celkovo som počas aktivity 12krát prešiel štátnu hranicu, lebo z HR som šiel do SLO a znova späť do HR, a potom v Maďarsku som znova 2krát prešiel krížom cez výbežok Rakúska.