Hej akoze na kazdy setup sa da najst niekto komu sa hodi. Ja na to pozeram takou hrubsou optikou kedy nemam rad slabé miesta na produkte. Ale pre niekoho to proste moze byt v pohode mat malu baterku.
Extra žravy motor ?Bosch je najlepší čo sa týka efektivity
Spytaj sa ludi co presli na 100Nm update bez toho aby si ich naviedol na odpoved co ti povedia. A teda nejde mi teraz o znacku motoru ako tak ale o uroven vykonu a rychlost spotreby ktoru mas hlavne danu maximalnou watazou a krutiakom. A dnes su tie motory uplne niekde inde ako kedysi ked 630wh
baterky boli v pohode, lebo motory proste tolko nezrali. Dnes ti to novy motor vycucne ako citronadu v teply den ked chces ist plnu podporu. A ano da sa hovorit ze plnu podporu jazdit netreba atp, ved v pohode da sa jazdit aj za svoje alebo na eco, ale vacsina ludi chce
ebike na to aby tahal. A bosh po update zerie citelne viac ako predtym. A to je samo o sebe tiez OK ak mas na to velku baterku. 800wh je dnes to co 630/725 kedysi. Ale 600? Keby sa znamy pyta o radu nedalo by mi to svedomie mi doporucit taku nalu kapacitu. Pod 800 dnes ani ranu. Zamna.